2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 371058 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Стами,покушај да вишак слободног времена и мањак интелигенције решаваш на неком другом месту.Да ли ти,човече,уопште навијаш за Звезду!? Како можеш толико да пљујеш по Пиксију,као да је покрао све паре,уништио клуб,избацио га из Европе итд. Изгледа је овде потребна лоботомија... Smile

Kada budes imao malo vise zivotnog iskustva i kada prodjes sa Zvezdom do Zvezda i krova sveta onda me smatraj i manje inteligentnim i pitaj se da li uopste navijam za Zvezdu i ostale baljezgarije sto pises.
Inace mnogo vise analiziram stvari no sto ti mislis i polovina  onoga sto postavim su vesti koje sam pratio o Zvezdi a sada ih vadim -po mom misljenju u pravom trenutku.
Zato nemoj da mislis da si najpametniji i da mozes samo ti da solis pamet i da samo tvoje je Sveto pismo a svi ostali ili malo starija generacija je idiotska i sl-kako ti kazes.
To govori da tvojom fakultetskom diplomom mozes da se obrises umestop toalet papira jer to nije dokaz da si pametan i inteligentan.
A izanaliziraj  Piksijevu igracku karijeru nakon Zvezde, zatim njegovo predsdnikovanje FS SCG se ne varam da se tada zvala nasa zemlja, procitaj malo o Sekularcu kao coveku i sl i procitaj sta su navijaci uradili Tomicu -kao su ga popljuvali, skinuli maltene u gace i izbacili iz Zvezde.
A svi oni zajedno ne mogu da ni vodu donesu kao ljudi Dzajicu/
kada se pocelo otvoreno pisati o sprezi Piksija i mafijaskih krugova odmah se ustalasalo i demantuje seljace, a gde je bio pre toga.
ne kazem da nista nije uradio za Zvezdu- dovezao od Toyote nekoliko desetina automobila i prodao igrace sa kojima bi ladno mogli da igramo LS i napravi "sjajna" poajcanja i tansvere za vreme svog predsednikovanja.

Smiri malo hormone i pocni hladne glave da nalaiziras sta sam ti rekao pa kada sve nadjes onda idemo da konstruktivno pricamo.
Dotle neka sam i sa mnajkom inteligencije ali sa tobom mogu u svakom trenutku da argumentima izadjem na kraj a ti si nesposoban jer imas oglav i nista ne vidis sa strane  jer si previse pristrasan.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710
Pa druze stami4 ni meni nije jasna sva tvoja prica,a i to da si ti "pametniji" od pojedinih ovde govore  i tvoj dvosmisleni potpisi...Sto sve ovo nisi iznosio i laprdao kad je Piksi bio pred?.Ja sam licno bio za njegovu smenu,ali to mi ne daje za pravo da pljujem po njegovim uspesima...
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2966
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 6288
Kosanović: Pobeda za start serije

Trener fudbalera Crvene zvezde Milorad Kosanović izjavio je da bi pobeda u nedeljnom duelu sa OFK Beogradom za njegovu ekipu bila značajna zbog osvajanja tri boda, ali i zato što bi predstavljala dobru uvertiru pred početak takmičenja u ligi Kupa Uefa. "Počinjemo novi ciklus u kome ćemo za 21 dan odigrati sedam mečeva. Dvonedeljnu pauzu smo maksimalno iskoristili i u nastavak sezone ulazimo dosta bolji i mirniji nego na početku, kada smo imali najteže zadatke", rekao je Kosanović na konferenciji za novinare.

"Treba nam dobar rezultat kako bismo zadržali takmičarski ritam, ali i napravili korak napred. Pobedom bismo, takodje, na najlepši način otvorili seriju utakmica u Kupu Uefa, seriju radosti", dodao je Zvezdin trener.

Kosanović je, ipak, ocenio da njegova ekipa neće imati lak zadatak u devetom kolu Meridijan Superlige Srbije u kojoj za vodećim Partizanom zaostaje sedam bodova.

"OFK je spoj čvrstine, brzine i želje za igrom. Neće nam biti lako, ali ovaj tim Zvezde takve utakmice može da odigra bolje nego one unapred dobijene", istakao je trener "crveno-belih".

Kosanović se osvrnuo i na probleme u radu u aktuelnom srpskom šampionu, rekavši da Zvezda ne može da se nada uspesima u "supertakičenjima", a da se pri tom ponaša amaterski.

"Zvezdi ne treba više od 20 igrača. Odlazećem predsedniku Draganu Stojkoviću već sam predložio da igračima koji ne predstavljaju perspektivu za Zvezdu pronadjemo nove klubove", rekao je Kosanović.

"Zvezda, nažalost, mora da prodaje igrače, ali mora i da ih stvara, a ne da ih gomila", dodao je Kosanović, koji je obelodanio da su donedavno povredjeni Igor Burzanović i kapiten Dejan Milovanović počeli da treniraju sa ekipom, ali da ih, kao i Alehandra Segunda Kastilja, neće biti u timu za duel sa OFK Beogradom.

Igrač sredine terena Nenad Milijaš istakao je da je njegova ekipa svesna da je trenutno najbitnije savladati OFK, a da se ne sme razmišljati o prvoj utakmicu u Kupu UEFA, koju će "crveno-beli" u četvrtak u Beogradu odigrati sa slavnim Bajernom iz Minhena.

"Ima vremena za Bajern. Svesni smo, ipak, koliko su nam potrebni bodovi iz duela sa OFK Beogradom, koji je jedan od najkvalitetnijih timova u ligi. Zvezda je, ipak, favorit, ali se OFK sigurno neće lako predati", rekao je Milijaš.
IP sačuvana
social share
Na celom svetu mi je sve da zivim ne mogu bez nje i zato pevam ceo dan Zvezda Zvezda
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Pa druze stami4 ni meni nije jasna sva tvoja prica,a i to da si ti "pametniji" od pojedinih ovde govore i tvoj dvosmisleni potpisi...Sto sve ovo nisi iznosio i laprdao kad je Piksi bio pred?.Ja sam licno bio za njegovu smenu,ali to mi ne daje za pravo da pljujem po njegovim uspesima...
Stvarno su teski moji potpisi. Ako mozes da posetis temu kokja je zakljucana i vidis sata sam i Piksiju pisao i dok je bio predsednik Zvezde videces da sam samo dosledan u tome da on nije ni trebao da bude na celu Zvezde.
Toliko o mojoj doslednosti i u vezi potpisa i u vezi Piksija i njegovog predsednikovanja.
daleko da sam najpametiniji ali mi smeta kada me neko nipodastava
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Равна Гора победити мора!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 708
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Претпостављам да је Пикси требао да има чаробни штапић ,па да врати све дугове који су остали иза Џајића,да не прода ниједног играча,доведе Роналдиња и да ми играмо ЛШ.Мало је ово што је довео клуб у позитивну финансијску ситуацију,што је довео странце,репрезентативце својих земаља,што Звезда у четвртак игра са Бајерном,који такође није у ЛШ,све је то мало некима...  20 година идем на Звездине утакмице,наставићу и даље,иако сам много разочаран свим што се издешавало у последње време.
IP sačuvana
social share
Нек се сваки Србин напије воде са чесме хајдучке,нека узме сабљу Милоша Обилића и топуз Краљевића Марка,па ће опет настати царство Душаново!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3;M
Ovu se reci naseg bivseg presednika izvadio sam iz iz ovog navoda maloprije ali bih imao par pitanja za njega :

KO SU TI MAFIJAŠI
Dragan Stojković demantovao izjavu da je razlog za njegov odlazak iz Crvene zvezde kriminalno okruženje u klubu iz Ljutice Bogdana

Dragan Stojković, predsednik FK Crvena zvezda u ostavci, tvrdi da nikada nije rekao da je napustio klub zato što ga vode mafijaši. Naime, bivši prvi čovek crveno-belih je u intervjuu za Frankfurtske vesti izjavio da je otišao s Marakane jer više nije mogao da trpi pritiske i da radi sa mafijom. Stojković je juče na zvaničnom sajtu Crvene zvezde demantovao da je dao ovakvu izjavu.
U pomenutom intervjuu za Frankfurtske vesti Stojković je navodno izjavio da je otišao jer nije mogao da bude u mafijaškom okruženju.

Pre svega odakle ta mafija ko joj je dozvolio ulazak ako je bila prije njegovog dolaska onda se trebao od pocetka boriti sa njom a ne sad kad odlazi navesti kao razlog odlaska!
Ko to vrsi pritiske na njega i ko to ima takvu moc da moze da vrsi pritiske na prvog coveka Zvezde.!
Otisao sam jer ne mogu da radim s mafijom! Kojom? Okruzenje koje?

- Nisam više želeo da radim u lošem okruženju i da gledam mafijaše pored sebe, a sportiste gurnute u zapećak. Javnost zna šta se dešava i neću i ne mogu mnogo da objašnjavam - kazao je Stojković.

Ukoliko je zaista tačno da je ovo rekao, Stojković bi morao da objasni na koga je mislio. Tokom njegovog mandata u klub su na posredan način ušli kontroverzni biznismeni Stanko Subotić Cane, preko firme "Futura plus", i Predrag Ranković Peconi, preko preduzeća "Vital". Piksi je ovog proleća te sponzorske ugovore okarakterisao rečima da su to prijatelji kluba
Javnost zna i fudbaleri u zapecku! Sta to javnost zna i kako su ti fudbaleri u zapecku ko ih je tmao gurnuo jel to mozda ovj velikibroj beskorisnih transfera?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S4
1:0 Burza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3;M
toooooo napred ZVEZDA Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.