Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena zvezda: Finale pre finala/Partizan: Želimo i trofej u Kupu!  (Pročitano 1608 puta)
10. Maj 2005, 20:27:00
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Fubaleri Crvene zvezde imaju jasan cilj - pobedu protiv Partizana i plasman u finale Kupa Srbije i Crne Gore, pošto su svesni da je to jedini put do trofeja ove sezone.

Partizan je skoro siguran šampion SCG, a u derbiju u Kupu, Crvena zvezda ima šansu da spasi sezonu i posle plasmana u finale, odbrani barem trofej u Kupu.

Trener "crveno-belih" Ratko Dostanić rekao je da je utakmica sa Partizanom "finale pre finala".

"Dobro poznajemo Partizan i tu nema tajni", naveo je Dostanić, dodajući da je u njegovom timu jedino Milan Biševac pod znakom pitanja, zbog povrede, od koje se nije u potpunosti oporavio. "Očekujem rovosku borbu na sredini terena. Vezni red Zvezde ima vrednost, samo sutra treba je pokaže", dodao je Dostanić.

Upitan da li razmišlja o penalima, trener "crveno-belih" je naveo da njegov tim vežba izvodjenje jedanaesteraca, ali da veruje da će utakmicu rešiti pre toga. "Sve opcije dolaze u obzir, pošto je to kup takmičenje".

Defanizvac Zvezde Milan Dudić složio se sa trenerom da je meč Zvezde i Partizana "finale pre finala", iako je naveo da poštujem druge polufinaliste Kupa, Rad i Železnik.

"Ipak je ovo derbi. Nema tajni, nema taktičkih iznenadjenja. Očekuje nas bespoštedna borba, poštujemo Partizan, ali verujemo da smo bolji", naveo je Dudić.

Na pitanje da koji napadač "crno-belih" bi bio opasniji, Pjer Boja ili Obiora Odita, Dudić je rekao da su obojica odlični igrači, a da Zvezda, bez obzira na sve, "ne sme da primi gol".

Milan Biševac bio je kratak. "Praktično smo ostali bez titule prvaka, tako da je naš jedini cilj sada Kup. Sutra ćemo pokazati koliko vredimo i koliko možemo", rekao je on.

Fudbaleri beogradskog Partizana gotovo da su osigurali novu titulu šampiona države, ali se tu ambicije kluba ne zaustavljaju, jer "crno-beli" žele i trofej u Kupu Srbije i Crne Gore.

Uoči polufinalnog duela protiv najvećeg rivala Crvene zvezde u sredu, na konferenciji za novinare trener Partizana Vladimir Vermezović rekao je da će Partizan "od prvog minuta ići na pobedu bez kalkulisanja".

"Učinićemo sve da derbi ponovo bude svetinja, a ne da se o njemu priča u nekom drugom svetlu. I na prošlom derbiju u prvenstvu (pre dvadesetak dana) igrali smo zrelo i pametno i trudićemo se da sutra podignemo igru na viši nivo", rekao je Vermezović.

Trener Partizana rekao je da u derbiju nikada nema favorita, ali da bi prema poziciji na tabeli i gledano poslednji duel "večitih rivala", Partizan mogao da ponese ulogu favorita u sutršnjem meču. Jedan od najiskusnijih u timu Partizana, Albert Nadj rekao je da Partizan želi da vrati "duplu krunu" (trofej titule šampiona i kupa), koju je prošle sezone osvojila upravo Crvena zvezda.

"Ulazimo u meč maksimalno ozbiljno i spremno. Ne pogoduju mi priče da ulazimo opušteno u kup, jer smo već osvojili titulu u prvenstvu. Želimo trofeje, želimo i Kup. Želimo da vratimo 'duplu krunu' u Humsku", rekao je Nadj i dodao da će Partizan ponoviti pametnu i taktički dobru igru, kao iz prvenstvenog duela koji je završen 1:1.

Upitan da li je ovo poslednji "večiti derbi" koji igra za Partizan, Nadj je rekao da mu ugovor sa Partizanom ističe u junu, ali da ne bi voleo da mu je ovo poslednji meč protiv Crvene zvezde.

"Želeo bih da završim karijeru u Partizanu, to sam već rekao više puta. Ugovor mi ističe u junu i za sada još nismo razgovarali o tome šta će biti, niti da li me računaju u timu za narednu sezonu", rekao je Nadj, a Vermezović je na to dobacio: "Ne, nije mu poslednji derbi".

Polufinale Kupa SCG igra se u sredu od 17 sati na stadionu Crvene zvezde. U slučaju nerešenog rezultata, nema produžetaka, već se odmah izvode penali.

(02. May 2007, 21:34:07)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Partizanu titula - Zvezdi kup
Ocekivano...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Pred polufinalni meč Kupa Srbije i Crne Gore sa Partizanom, novinarima su se obratili Ratko Dostanić, Milan Dudić i Milan Biševac.

Crvena zvezda će sutra pokušati da ostvari novu pobedu i izbori plasman u finale. Kako ističu trener i prvotimci, prava na grešku ne sme da bude jer je želja da se odbrani trofej osvojen prošle sezone.

"Za nas je ovo finale pre finala. Igrači su spremni da na terenu pokažu koliko vrede i svi jedva čekamo da meč počne. Jedina dilema oko sastava je nastup Biševca koji još uvek nije u potpunosti spreman, dok su ostali zdravi i u konkurenciji su za tim", rekao je Dostanić.

"Mogu da kažem da sutra nećemo odstupati od svog stila igre. Imamo svoje adute i pokušaćemo da ih iskoristimo. Naše opredeljenje ostaje ofanzivna igra, ali neće sve zavisiti od nas već i od protivnika", dodao je Zvezdin trener uz konstataciju da igrači vežbaju i penale jer se u ovakvim susretima mora biti spreman na sve opcije.

"Nadam se ipak da ćemo posao uspešno okončati već posle 90 minuta", konstatovao je Dostanic.

Milan Dudić je minulog vikenda odigrao stoti meč za Crvenu zvezdu, a zanimljivo je da njegov tim nikada nije primio gol od Partizana kada je Dudić bio starter.

"Uz poštovanje ekipama Rada i Železnika, ovo je finale pre finala. Očekuje otvorenu utakmicu, bez tajni i posebnih taktičkih iznenađenja. Očekuje nas bespoštedna borba, ali znamo svoje mogućnosti i spremni smo da zabeležimo pobedu", rekao je Dudić i dodao da se nada da će sreća ovoga puta biti saveznik Crvene zvezde, za razliku od nedavnog prvenstvenog derbija.

Milan Biševac se nada da će posle povrede ipak biti u mogućnosti da sutra bude na terenu.

"Zna se koliko je za nas ovo bitna utakmica. Imamo pravo priliku da sutra pokažemo koliko vredimo. Ne obazirem se ko će predvoditi napad protivnika jer su to kvalitetni igrači i svejedno je ko će da igra. Mi znamo naš cilj", stav je Zvezdinog defanzivca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
A povodom sutrašnje utakmice danas je u Partizanu održana pres konferencija kojoj su prisustvovali trener Vermezović i  Albert Nadj.

Vlada Vermezović:

Kao i pred svaki derbi, ništa novo, utakmica nad utakmicama, možda je malo u poslednje vreme na granama na kojima ne zaslužuje, ali mi ćemo sve učiniti da ga vratimo tamo gde mi je mesto, da ponovo bude svetinja našeg fudbala. Očekujem sutra dobru utakmicu u kojoj ćemo od prvog minuta ići na pobedu bez kalkulisanja, jer kup je takvo takmičenje gde nema rezervne varijante. Toga smo svesni i spremni smo na sve na sutrašnjoj utakmici. Zdravstveni bilten je dobar, svi su spremni osim Drgana Ćirića. Posle prošlog prvenstvenog derbija mnogi su bili kritički raspoloženi, ali ja mislim da nije bio loš i verujem da Partizan sutra neće igrati ispod tog nivoa, naprotiv trudićemo se da igru podignemo na još viši nivo i tako priuštimo ljubiteljima fudbala zadovoljstvo i da odu zadovoljni sa derbija.
Najjednostavnije rečeno, očekujem pobedu Partizana.

Albert Nadj:

Šta reći o derbiju, osim da je svaki novi priča za sebe, nepredvidiv. Mi ulazimo u derbi maksimalno ozbiljno i spremno, jer pomalo me nerviraju priče da smo se opustili jer smo obezbedili titulu. Mi želimo i ovaj trofej, ali i ako prodjemo C.zvezdu to ne mora da znači da smo osvojili trofej jer oba druga polufinalista nam ne leže i bila bi isto tako velika borba u finalu. Želeo bih da i ovaj derbi odigramo taktički pametno i dobro kao i prvenstveni, i da pobedom kruniđemo sezonu koja je i ovako bila izuzetno uspešna. Što bi se reklo, osvajanje duple krune bilo bi kao stavljanje jagode na tortu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Ocekivani sastavi:

C.Zvezda

Ranđelović, Bisevac, Đorđević, Lukovic, Dudic, Milovanović(Krivokapic), Kovačević, Đokaj, Janković, Pantelić i Žigić

Partizan

Kralj(Pantic), Rnic, Emeghara, Mirkovic, Djordjevic, Nadj, Brnovic, Vukcevic, Ilic, Boya i Odita

I jedni i drugi imaju probleme oko sastavljanja tima. U Zvezdi se na povredu zali Bisevac ali verujemo da ce poceti utakmicu, tako da ce Dudic zauzeti mesto pord desne strane, a Dostanic ima dilemu i Milovanovic ili Krivokapic.

U Partizanu najveci problem je golman posto se Kralj zali na povredu a Pantic nije u zavidnoj formi. Pored njega i Tomic ima problema sa glavom pa se ocekuje da mec pocnu Nadj i Brnovic.

Nadamo se dobroj utakmici koju kisa nece pokvariti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
ja se nadam prenosu,posto ionako nece biti mnogo ljudi na tribinama.
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
hocemo li prognozu rezultata u vopi i pljedze?

Ko bude najdalji od rezultata placa.

imali li zainteresovanih?

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
0:0
zvezda na penale.
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
1:2 za Partizan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.