2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: CroCop osvojio Pride Grand Prix pojas  (Pročitano 34806 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1079
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
taktika, nije bio spreman Smile Smile

Cekacemo sledeci mech, valjda onda Mirko ne bude taktizirao i valjda bude 100% spreman pa da ga Fedor i takvog odvali. Ja ocekujem da ga polugom dobije, jer CroCop u parteru moze samo da trazi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5368
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
neshto ti je bilo smjeshno sada to je tuzno .. sreche nema nema bre sve zbog jednog chike.. rizlu imash a lichnu kartu nemash mozda chesh vecheras ti u bolnici da dremash ..

ne odgovarash mi na pitanja u vezi vaterpola  nikako.. ajd barem kvalifikacije za evropsko .. ajd da te chujem .. poshto ova tema nije u vezi fedora ni malo .. mogao bi ti djechko odgovorit poneshto a?

nije bio spreman da to ja kazem .. mozda je i prodao mech ko zna treba ljudima kapitala da izgrade ono shto drugi porushe .. ko su drugi vidi se na tabelama ..

i onda u drugoj borbi tvoj kolega po religiji che se trebat pomolit kod Boga jer mu ovaj put neche bit servirana pobjeda..

ajd idi otvori sad temu o anonimnom srpskom borcu .. onaj shto ima usta velika i jezik al ne i rezultate
IP sačuvana
social share
Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all ...  ili
dvije babe se obabile, četri lađe otplov'le, djed ostao kod kuće, u gaćama šapuće, četr oraha pod zubom strunio..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1079
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Au koji si ti kompleksash.
Prodao mech?? Smile Smile

A sto se tice vaterpola sa Rusima sto si pomenuo, to se ne moze porediti nikako, vaterpolo je kolektivni sport. Ne znam samo kako ne mozes da priznas da je Fedor bolji borac od CroCopa kada je to on dokazao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5368
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ne zao mi je komplekshash jedino prepozna drugoga .. neznam shto bih ja to bio ja sam zadovoljan sa cro copovom karijerom i bit chu josh vishe kada on dokaze suprotno da je bolji od fedora jer znam sigurno da tebi to neche prijati.. i tebi i takvima kao ti.. shta je to dokazano.. dokazano je da nemash pojma zajedno sa svojim borcima zemljacima.. nemoj mi se vadit tu na rusa.. nije ti on brat a da jeste ti bi vech bio prebiven u ringu .. i to bash od  dotichnog mirka..

ajmo sad na nogomet.. ko shta kako.. sramota je da i dalje prichash o fedoru
IP sačuvana
social share
Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all ...  ili
dvije babe se obabile, četri lađe otplov'le, djed ostao kod kuće, u gaćama šapuće, četr oraha pod zubom strunio..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1079
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Crocop je samo dokazao da nije najbolji u prideu pa je zato pobegao u ufc, ali nije racunao na to da ce ufc da kupi pride pa ce morati ponovo da dobije batie od fedora. Javi se nekad kad crocop dobije fedora, a do tad nista.

A to sto pocinjes na nacionalnoj osnovi nema svrhe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5368
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
cro cop protiv rusa.. je nacionalno.. shta jel ja tebe diram u slabu tachku kad kazem.. nemate svoje borce al imate pravo komentarisat..  e pa shta ja da ti kazem.. bolji je od njega.. pazljivo prochitaj bolji je od njega.. jer ja nisam toliko realan kao srbi vrlo uspjeshan narod u boksu i mjeshanim borilachkim vjeshtinama .. mislim na pride i ufc ..  to su opet ameri i japanci isto nacionalna stvar... ufc nudi vishe para i onda kupi pride .. sad je mirko odjednom imao smisla kad je odlazio iz pride  kad je izjavio srest chu se ja opet sa fedorom.. imat che josh vishe smisla kad rus izgubi napokon.. al sa tobom ja o tome ne mogu prichat.. fedor je pocheo dobivat borbe prije neg shto pochmu..

bilo bi vrijeme da te neko probudi i da ti kaze shta o tome misli.. shta jel ti smeta .. nije me briga .. ne igrash ulogu bitnu jarane
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1079
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Ja Fedora ne gotivim zato sto je on rus, jednostavno covek je zmaj, pravi borac, dobar u svim segmentima borbe.

(slika sa prethodnih stranica od drugog clana bureka)

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

000446543-Untitled.jpg
(35.69 KB, 600x250)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5368
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ne gotivish ga .. strashno shta bi li pisao da ga gotivish.. dobra je to slika zato shto je nadrealna .. shteta samo shto znamo kako se zavrshila pricha sa slike originalno..  filipovich je izjavio prije mecha s fedorom  i really like him he is a good guy ali mora se probati uzeti taj naslov.. probao je nije uspio nije imao shansu neku taj put .. idemo dalje ..

svaka chast rusu napravio je chudo .. ajd sad da i drugi neko proba .. a ko che to biti vrijeme che pokazati..  najbolje bi bilo da mirko izgubi neke borbe il samo jednu i to mu uspori planove za revansh.. a i da rusa neko pobjedi i onda njih dvojica se mogu borit kad god pozele ..  samo shto to vishe nebi bilo to..  nek fedor bude na vrhuncu svoje igre i sve shto je potrebno ..

uostalom ne zelim da znam za rivalstvo nikakvo zelim svim sportashima da ostanu zdravi kako bi mogli inspirisati druge da rade na sebi .. sve ostalo je mlachenje prazne slame ponajvishe .. fedor che ga dobit na predaju, mirko che ga dobit udarcima .. bla bla blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kao shto kazu nadrealisti jeste li gledali sinoch na televiziji.. nisam, ne vjeruje se nikome..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1079
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Gotivim Fedora zato sto je (citiram sebe) "zmaj, pravi borac, dobar u svim segmentima borbe" a ne zato sto je rus na sta si ti toliko zapeo.

Kao sto sam vec rekao iskreno se nadam da ce uskoro biti njihov mec.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5368
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
da da zbog toga ga svi volimo.. nije do mene to shto je on rodjen rus .. i randy couture je bio izgubio prije borbe protiv mladjeg vecheg tezeg duze ruke .. i raaaazbio ga .. kritichari su izgleda bili previshe snifali pahuljice ..

kad smo vech kod teme cro cop osvojio prvi pojas i izgubio od fedora.. oooooppppaaaaa pa to nije sasvim ime teme.. neznam ko se tu nije zapitao shta ja radim sa fedor komentarima odje.. ja nisam pocheo sa rusom aka fedorom aka zatvoreno oko itd a dobije borbu ..

hmm mislim da stvara komplikacije prichat o cro copu a da se neko ubacuje sa komentarima namjenjenim da provociraju .. shta... ne chujem .. ne sjecham se da je cro cop dobio pojas i izgubio od fedora iste nochi ...

shto znachi ili = ne mozes pricat o fedoru da je bolji ako nije u skorije vrijeme to dokazao da je bolji od mirka nakon shto se ovaj poboljshao .. jer nije josh dokazano.. dokazao je da je mirko bio nespreman da ga srushi sa trona.. al nije josh nishta poduzeo da to nakon par godina i potvrdi kad je ovaj napravio najveci uspjeh u svojoj karijeri..  kontash li ti to il ti treba nacrtat kao na slikama ovim..

i wanderlei silva je bio duugo neporazen i mirko protiv njega nije imao najbolje rezultate al shta je tu je.. mirko je sahranio bar jednog u medjuvremenu.. fedor je sjebao colemana kojeg mirko vech ima na svojem best of dvd-u .. nakaut sa lijevom rukom .. pita coleman poslije borbe sa ledom na faci kako se zavrshilo  nisam vidio.. a protiv fedora se samo hvatao za koljena i primao udarce .. to se zove respekt koji rus izaziva i normalno zasluzuje .. a onda .. i shta onda

ne mogu se sjetit shta sam htio u stvarnosti da ti kazem.. mnogo bre zbunjujete sa svojim komentarima koji ne spadaju bash na ovu temu bre.. breeeeeeeeeeeeeeeeeee
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.102 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.