2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: CroCop osvojio Pride Grand Prix pojas  (Pročitano 34775 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1079
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Niko nije rekao da je on amater, diskusija je bila o tome da li je on bolji od Fedora Emilianenka (vrati se koju stranicu unazad). A mozda on ima najbolju rucnu tehniku u UFC-u, ali u PRIDE-u nije imao sigurno. I njega niko ne mrzi (bar ne ja), dobar je borac i to niko nije osporio, samo sto nije ravan Fedoru o cemu se i vodila rasprava (Fedor vs. CroCop).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 131
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Moja greska, tacno je da Randy Couture sada drzi titulu, mali lapsus.

Ja sam rekao da njegova tehnika za parter nije dovoljna za borbu protiv Fedora. Niko ne spori da je Mirko dobar borac, mozda i najbolji posle Fedora, tako da,  pretorian82,  ne znam odakle si ti izvukao zaljucak da njega neko mrzi?
Samo kazem da sto se tice poredjenja Mirko vs. Fedor, mislim ipak da je Fedor bolji, to je moje misljenje.
Pozdrav svima i bez ljutnje.   Smile
« Poslednja izmena: 26. Mar 2007, 19:57:21 od maksimrs »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5368
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

zcrocopfedorarrivetv4.jpg
(68.31 KB, 988x429)
IP sačuvana
social share
Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all ...  ili
dvije babe se obabile, četri lađe otplov'le, djed ostao kod kuće, u gaćama šapuće, četr oraha pod zubom strunio..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

It`s no place like home...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
A valjda ćemo dočekat drugi okršaj, nitko ne bježi od toga.

Ali moraš priznat da Fedor malo previše kalkulira i rijetko ulazi u ring, u tome mu je i PRIDE išao na ruku.
Kao ozljede palca i slično... Mislim to nije samo moje mišljenje, bilo je puno priče o tome.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 131
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
To za kalkuliranje, ne znam, moguce je. Ali ne vidim razlog zbog koga bi izbjegavao neku borbu. Pogledaj samo protiv kakvih boraca se borio, sve je to sam vrh Pride-a. A zbog cega rijeko ulazi u ring, ko zna, mozda je i finansijski dio u pitanju, mislim da to samo on zna, a i nije nemoguce da se neko povrijedi pa hoce potpuno da se oporavi za neku borbu. I sam Mirko je imao, ukoliko se ne varam, neku povredu pa je propustio valjda neke borbe, da li je bila povreda stopala ili tako nesto (nemoj me drzati za rijec, nisam tacno siguran).

Sve u svemu mislim da bi ponovni mec bila prava stvar. Do tada, preostaju im neki drugi borci.
Smile

p.s. slike su preuzete sa drugih foruma

fedor-crocop.jpg
(79.51 KB, 299x240)
000446543-Untitled.jpg
(112.02 KB, 600x250)
« Poslednja izmena: 27. Mar 2007, 11:06:32 od maksimrs »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1079
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
bas jaka ova druga slika Smile Smile

Smile

evo slike kada je randelman bacio fedora, mislio sam da mu je vrat slomio, ali nista Smile posle fedor dobio taj mec

fedor_randleman.jpg
(52.23 KB, 530x600)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5368
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
 Smile

20060911-00000032-spnavi-spo-view-000.jpg
(61.55 KB, 559x600)
32491.jpg
(89.59 KB, 399x600)
Bulletproof-kong.jpg
(48.62 KB, 600x400)
mirko_teenager.jpg
(37.91 KB, 357x600)
KPhotoNormal20060911030_l1.jpg
(21.48 KB, 314x420)
IP sačuvana
social share
Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all ...  ili
dvije babe se obabile, četri lađe otplov'le, djed ostao kod kuće, u gaćama šapuće, četr oraha pod zubom strunio..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

It`s no place like home...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
UFC kupio Pride: Mirko ipak protiv Fedora

ČELNICI organizacije DSE, zbog financijskih problema, bili su prisiljeni prodati Pride, a kupac je američki UFC. Braća Lorenzo i Frank Fertitta platiti će Japancima oko 70 milijuna dolara, prenosi AP.

"Pregovarali smo s Prideom posljednjih 11 mjeseci. Bio je to mukotrpan i dug proces, ali smo napokon došli do dogovora da spojimo ova dva velika branda" -rekao je Lorenzo Fertitta.

Zamisao je da se zadrže natjecanja u obje organizacije, ali će se borci iz jedne i druge međusobno sukobljavati, što u prevodu znači da bi se Cro Cop vrlo skoro mogao ponovo boriti s Fedorom Emelyanenkom i tako dobiti priliku za toliko očekivani revanš.

Filipovića već 21. travnja u Manchesteru očekuje borba protiv Brazilca Gonzage, nakon čega bi se Cro Cop mogao ovoga ljeta boriti protiv američke legende Randyja Couturea za UFC naslov u teškoj kategoriji.

Ukoliko tada pobijedi, spektakl Emelyanenko - Filipović samo je pitanje trenutka.

Izvor: index.hr

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5368
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
to je jedna od glavnih tema na drugim forumima.. a ovdje se josh uvjek sve objavljuje na ovoj.. hmm  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1079
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
to je jedna od glavnih tema na drugim forumima.. a ovdje se josh uvjek sve objavljuje na ovoj.. hmm  Smile

Pa napravi temu.

Bice super gledati kako Fedor ponovo tuce CroCopa Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.338 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.