2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: CroCop osvojio Pride Grand Prix pojas  (Pročitano 34789 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1079
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Samo mi objasni kako je bolji, osim to sto ti kazes da je bolji? Znaci, ako nista, medjusobni duel sve govori. Ko je dobio u medjusobnom duelu, necemo ici dalje?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5368
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
cro cop ga je dobio udarcima a fedor poenima.. znachi sledechi put cro cop uzme poene i izmlati ga.. a ti stani pored ringa i nek tebe usputno nauchi kad ne moze na fini nachin.. ajd sad na pripreme mech je za kojih pola godine godinu.. bolji je sad od njega a to je tek pochetak za kraj njihovih karijera .. fedor bi da se smiri uskoro .. nema frke nek ide u penziju sve je to super al jedan duel  je malo za mene da bih slushao tvoje cmizdrenje za federom kako je nepobjediv..  ti si mala ribica u moru neznalica ..  bolji je .. ajd sad plachi malo  Smile
IP sačuvana
social share
Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all ...  ili
dvije babe se obabile, četri lađe otplov'le, djed ostao kod kuće, u gaćama šapuće, četr oraha pod zubom strunio..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1079
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Randelman i Hunt su takodje tukli CroCopa a Fedor je njih dvojicu razvalio.

A da je CroCop dobio Fedora udarcima onda bi ga sigurno dobio i poenima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5368
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
taj hunt je dobio na odluku .. i bolje je tako jer je onda morao vishe radit da bi bio gdje je danas .. a to je bolji nego ikad .. za tu bitku sa fedorom .. zaboravljena pomalo izgubio je isto na odluku i sam je prichao o tome i mislim da je ipak pametnije poslushat borce pa onda solit pamet..  prichao je o toj borbi i onda je rekao ne trebam alibi ja sam najbolji na dan kad je osvojio pojas .. e sad ako mozes to na youtube il gdje vec god ima gledat vidjet ces da kaze ja sam danas bio najbolji i zao mi je shto fedor nije mogao zbog ozlijede nastupit al ni on nemi danas imao shanse, ovo je moj dan.. e na takav dan kakav mirko zeli da ima da se njih dvojica nadju na to ja cekam.. pusti ti ovu premijeru izmedju njih.. daj mi da vidim to ponovo pa ondi sudi o svemu moguchem.. il to tebi nije logicno trenutno kad odradi recimo josh 2 borbe a bude ufc prvak .. sve u svemu josh je to daleko al ipak nije toliko sad da kazem nece bit sigurno nikad i fedor ce opet dobit ga al ovaj put nokautom il potezom nekim za predaju.. ako nije uspio onda nece mu ni sada bit lakse.. ni jednom nece al o tom po tom..

a sad ja napushtam ovu temu koja je ispunila sve zelje cro cop poznavatelja.. dosvidanja dos caras
IP sačuvana
social share
Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all ...  ili
dvije babe se obabile, četri lađe otplov'le, djed ostao kod kuće, u gaćama šapuće, četr oraha pod zubom strunio..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1079
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
pa dobro, onda do te sledece borbe nemoj da govoris kako je crocop bolji Smile

a st se tice ufc-a, i ja mislim da bi trebao da uzme titulu tamo jer je pride daleko kvalitetnije takmicenje od ufc

poz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 329
Zastava Hercegovina - Lan-wars.com
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
SonyEricsson P1i + 8 giga
hehe e aj magla Smiley tovorite temu o fedoru Smiley Mirka je Kralj Smiley  aj čujemo se ..... Smile
IP sačuvana
social share
LW/klan
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 131
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Mirko jeste dobar borac, ali ako bi i doslo do ponovne borbe izmedju njega i Fedora, mislim da bi Rus dobio. Mirko uopste nema tehniku za parter, njegov najbolji udarac je taj high kick lijevom nogom i mozda malo rucne tehnike i to je sve. Pa sjetite se njegovih borbi, Aleksandar, Silva, Volvocatin, Don Caras, sve su zavrsene na isti nacin. Pa i borba u K1 protiv Sapa je zavrsena lijevom nogom, mada u tijelo. Stoji to da je taj udarac veoma jak, ali za borbu protiv Fedora, pored stand up tehnike, moje misljenje je da mora da ima mnogo bolju tehniku za parter.
A to sto je neko spomenuo kako se vidi da je neko bolji borac to kako izgleda posle borbe, uopste se ne bi slozio sa tim. Nema svako istu osjetljivost na udarce, necija koza je osjetljivija, a necija bolje podnosi udarce. Tako da to ipak ne bi se moglo uzeti kao neko mjerilo.

Nadam se ipak da ce do njihove ponovne borbe doci, ali ne vjerujem da ima nekih velikih sansi, ukoliko Fedor ne predje u UFC. Do tada, volio bi da Mirko odradi jos par tih borbi prije borbe za titulu u UFC i da tada odvali Tima Sylviu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5368
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
randy sad drzi titulu u ufc .. al nema veze i to mishljenje je bitno.. al mislim da je ipak bolji u borbi na zemlji barem je to pokazao u zadnjim pride borbama..

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

101635902_b1a1500ff5.jpg
(70.56 KB, 500x400)
ez4ju.png
(197.02 KB, 449x300)
up1_07.jpg
(128.05 KB, 500x482)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1079
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Mirko jeste dobar borac, ali ako bi i doslo do ponovne borbe izmedju njega i Fedora, mislim da bi Rus dobio. Mirko uopste nema tehniku za parter, njegov najbolji udarac je taj high kick lijevom nogom i mozda malo rucne tehnike i to je sve. Pa sjetite se njegovih borbi, Aleksandar, Silva, Volvocatin, Don Caras, sve su zavrsene na isti nacin. Pa i borba u K1 protiv Sapa je zavrsena lijevom nogom, mada u tijelo. Stoji to da je taj udarac veoma jak, ali za borbu protiv Fedora, pored stand up tehnike, moje misljenje je da mora da ima mnogo bolju tehniku za parter.
A to sto je neko spomenuo kako se vidi da je neko bolji borac to kako izgleda posle borbe, uopste se ne bi slozio sa tim. Nema svako istu osjetljivost na udarce, necija koza je osjetljivija, a necija bolje podnosi udarce. Tako da to ipak ne bi se moglo uzeti kao neko mjerilo.

Nadam se ipak da ce do njihove ponovne borbe doci, ali ne vjerujem da ima nekih velikih sansi, ukoliko Fedor ne predje u UFC. Do tada, volio bi da Mirko odradi jos par tih borbi prije borbe za titulu u UFC i da tada odvali Tima Sylviu.

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

It`s no place like home...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
"...mozda malo rucne tehnike..."  Smile Smile Smile Smile Smile

Čovjek je među najboljima u Ultimate-u u "ručnim tehnikama"

Vidim da ste pravi znalci.

Uostalom normalno je da ga mrzite, tako da vaši komentari ne živciraju nikog, svatko ima pravo pisat svoje mišljenje. Ali nekad pretjerate, ispada kao da je amater koji je slučajno upao među 4, 5 najboljih boraca na svijetu.
« Poslednja izmena: 26. Mar 2007, 12:04:43 od pretorian82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.