2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: CroCop osvojio Pride Grand Prix pojas  (Pročitano 34557 puta)
Zvezda u usponu

It`s no place like home...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
 Josh Barnett nakon borbe!! Silvu još nisu slikali jer je jako ozlijeđen!! I Mirko nakon 2 borbe!!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

0539007.17.jpg
(20.81 KB, 310x231)
0538007.17.jpg
(18.89 KB, 310x225)
« Poslednja izmena: 11. Sep 2006, 21:16:08 od pretorian82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Nadam se da necete pomisliti da sad nesto trujem,nije mi to namera,ali moram ovo da pitam,kad vec videh ove slike - sa kim se borio pre 2-3 godine,izgubio "brutalno" pa HRT (ili HTV) nije htela da prikaze snimak? To sam bio nasao na netu slucajno,valjda je lik,crnac, imao nadimak Animal ili Monster,ali nisam siguran...

Ne pratim ja to nesto posebno,ali mi je od svih likova koje sam video ubedljivo najjaci Vitor Belfort,neki brazilac ludak,ali on nije u K1 nego u ultimat-fajtu u Americi.Znaci,nemam reci kakav je to kreten...Imao je i poraza,ali onakvu eksplozivnost ja nigde ne videh Smiley A i ovaj sudija sa prve slike je neki ludak,sve bi ih ispresavijao Smile

vitor_belfort.jpg
(114.49 KB, 928x600)
vitor_belfort_wallpaper2.jpg
(135.16 KB, 1024x768)
100evra.jpg
(56.87 KB, 640x356)
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Hahaha,'ladno sam pogresio sliku Smile Isto pocinje sa "10...jpg" ali treba ova gde jasi po debelom Tenku Abotu umesto "100evra.jpg"  Smile

U krizi sam pa me 100 evra proganja svugde  Smile  Smile

10BelfortDefTank_TKO.jpg
(34.81 KB, 327x275)
vitor_belfort20040326193102.JPG
(19.14 KB, 303x358)
vitor20050521094327.JPG
(10.36 KB, 480x320)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

I krv svoju za plavu boju!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 102
Zastava Zagreb, Hrvatska, XPBATCKA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Benq c 81
U ultimate-fightu  je isto kao i u boksu.Amerika i Japan su najjača tržišta.u Americi su jedva i čuli za Crocop-a.Što se tiče HRT-a to je zato što ekskluziv za sve borbe ima Nov@ TV.HTV to nije htio pratiit u početku ali se sada gorko kaje.Nudili su poslije i veću lovu ali je Mirko ostao dosljedan.
IP sačuvana
social share
Moj dom je Hrvatska!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5695
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S3Neo
Razlika izmedju ufc (ultimat fight) i prajda je jako mala.Sto se tice ufc-a borbe su u oktagonu krenulo je iz Amerike i iam mnogo vise para nego u prajdu. Prajd se odvija u ringu pokrenut je u Japanu. K1 je nesto drugo i po meni ne moze da se meri sa ovima

Sto se tice te borbe koju si spomenuo to je bilo sa ako se ne varam Rendlmanom koji je inace rvac extra brz..Uleteo je u njega srusio ga na stranu i unakazio ga cekicima(popularni udarci koji se izvode tako sto se udara protivnik donjom stranom stisnute  pesnice po glavi, telu..Udarac podseca na zabijanje exera cekicem,odatle i ime logicno  Smile )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Born to be wild

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4116
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
SonyEricsson k770
crocop je fakat legenda...
ja sam se rasplako 2 put dok sam ga gledao...
1. put kad su mu stavljali pojas...
2. put kad je odrzao govor...
i on je prvo odrzao govor na hrvatskom...
koja je to legenda...
neka pozivi jos 100 godina
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5695
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S3Neo
Nadam se da necete pomisliti da sad nesto trujem,nije mi to namera,ali moram ovo da pitam,kad vec videh ove slike - sa kim se borio pre 2-3 godine,izgubio "brutalno" pa HRT (ili HTV) nije htela da prikaze snimak? To sam bio nasao na netu slucajno,valjda je lik,crnac, imao nadimak Animal ili Monster,ali nisam siguran...

Sutra cu postaviti slike iz tog meca mozda i ceo klip ako je neko zainteresovan, imam to na nekom cd-u samo da nadjem..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
borba koju je neko spomenuo je protiv rendlemana(lik izgleda ko sin denisa rodmana)gledao sam tu borbu u kojoj je crocop izgubio u prvim minutama.medjutim ta borba je bila splet nesretnih okolnosti.mirko je primio jedan udarac koji ga je oborio a ovaj ofarbani se odmah nasao na njemu i poceo ga zvijerski udarati tako da je borba odmah prekinuta.ipak ko je gledao revans iz aviona mu je jasno da je mirko tri klase iznad rendlemana.njegov jedini ozbiljni protiv je fjodor emilijanenko koji je u prvoj borbi pojasnio zasto je jos uvijek bez poraza.taj covjek je jednostavno nepobjediv.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Video sam i tog Fjodora,zajeban je skroz...

@kontrola leta

Ja sam bio u tripu da je K1 i Pride isto,tj. da je K1 disciplina a Pride vrhunac sezone,nesto slicno kao Grand slamovi u tenisu.Kakav balvan Smile

I,da - slike postavljaj,a klip moze u 3gp formatu Smile Salim se,samo pici...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5695
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S3Neo
@Falzone

Imas na rvoj strani ove teme vec neke klipove, nisasm ih ja uploadovao vec samo prekopirao linkove ali rade. A sutra cu ostaviti tu borbu sa Rendlmanom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.265 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.