Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Црној Гори отворена врата НАТО  (Pročitano 10274 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
morali bi nasi oficiri da nose americke pistolje a ne americki nase Wink
pa,gde americki balvani da nose nesto ne-americko...  Smile Smile
a kamoli tek Srpsko...  Smile Smile Smile
otpala bi im kruna s glave.  Smile
zna se-samo made-in-USA valja.  Smile (al malo sutra...  Smile)

Osamdesetih godina je američka policija kupovala pištolje iz Zastave i to je bio jedan od najprofitabilnijih poslova u tadašnjoj Srbiji.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

My race is my home

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 159
Zastava My race is my home
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung SGS III
Колико ја чух данас на некој телевизијској станици, црногорци нису задовољни одговором нато представника, јер немају конкретан одговор него двосмислен. Тако да ће њихов пријем у нато вероватно још да сачека.
IP sačuvana
social share
I know I can change the future. But I wish I could change the past!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Sony 
Колико ја чух данас на некој телевизијској станици, црногорци нису задовољни одговором нато представника, јер немају конкретан одговор него двосмислен. Тако да ће њихов пријем у нато вероватно још да сачека.
pa svi stranci uglavnom daju dvosmislene odgovore.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
Kaze da je prilikom jednog konflikta 70-ih, izmedju Amerike i Kine, Enver Hodza, sazvao CK Albanije da pruze podrsku bratskoj Kini.
I kaze jedan clan CK: Ja predlazem da im posaljemo dva tenka!
A drugi ce: ne drugovi, ja predlazem da im posaljemo sva tri tenka.

Oko Crne Gore je isto. No salu na stranu da bi bio neutralan nemas sredstva.
Rusija da ima neki interes, vec bi se ponudila. Nego je i kurati rus na tenku, na platnom spisku ujka Sema. To je to sto srpska balvanija nece da vidi. Ni kuratom rusu se ne dize vise bez snickersa, cocacole i marlbora.
A i votku je zamenio viskijem.

Ako uzmes agresiju nato-a na bivsu Jugoslaviju, u toj agresiji su ucestvovali i Rumuni i Grci i Bugari.
Samo se srpski pecinar pravi lud. Daj mu malo buble gume (citaj kako je napisano) i evo i pecinara kako vice: nato, nato. Smile Smile Smile

I kao trece, a to treba svako da zna, ni kao neutralan ne mozes biti neutralan.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat
ni kao neutralan ne mozes biti neutralan.

Pa to što je Srbija proglasila sebe kao neutralnu ne znači ništa ako neko baš hoće da napadne. A pozicija neutralnog koji je u sukobu sa članom NATOa nije povoljna, račuma se savezništvo a ne ko je kriv.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
Citat
ni kao neutralan ne mozes biti neutralan.

Pa to što je Srbija proglasila sebe kao neutralnu ne znači ništa ako neko baš hoće da napadne. A pozicija neutralnog koji je u sukobu sa članom NATOa nije povoljna, račuma se savezništvo a ne ko je kriv.
Mi bismo mogli za pocetak da im napravimo zvrcku, da im trazimo da budemo clanica sa sve Kosovom.
Druga stvar, mozemo da prosirimo tacke po kojima ucestvuemo u partnersvu za mir.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Ne znam kako ce djetici u NATO!? Mora da se radi i manje da se kriminalise ... ne znam kako ce oni to podneti  Smile

Mrzim da generalizujem, ali i Crnogorci kazu za sebe "gde si ti video postenog Crnogorca?"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
Ne znam kako ce djetici u NATO!? Mora da se radi i manje da se kriminalise ... ne znam kako ce oni to podneti  Smile

Mrzim da generalizujem, ali i Crnogorci kazu za sebe "gde si ti video postenog Crnogorca?"  Smile
Postenje je danas relativna stvar. Cak i onaj ko hoce da bude posten, ne moze u nekom okruzenju gde su svi neposteni.
Malo je to ucesce sa dva tenka i tri puske, a dobit je ogromna.
Kad ujka Sem mashira kroz Rusiju, sta znaci jedna rupa? To je kod nas jos jak prljavi loby pa se zgrazava od nato-a. Pljuje na amere, a ne pljuje na bugare, grke, rumune i ostale koji su bili svako na svoj nacin ucesnik agresije. Bolje da se pita kako to lici kad ubijas gradjane svoje zemlje.No na to su navikli.
Zna se: jede prsutu, on je lokator, ubi ga pojedi mu prsutu, uzmi mu devize i hvali se svojim patriotskim delom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 310
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;

Srbija ključni igrač na Balkanu
Beta -

PODGORICA - Generalni sekretar NATO-a Anders fog Rasmusen ocenio je u utorak da je Srbija "ključni igrač na Balkanu".

"Veoma bih voleo da vidim napredak u odnosu izmedju Srbije i NATO-a tokom mog mandata", izjavio je Rasmusen u intervjuu podgoričkoj televiziji "Atlas".

Rasmusen je kazao da je imao sastanke sa "srpskim liderima" i da je od njih tražio da "dostave predloge" kako da se poboljšaju odnosi izmedju Srbije i NATO-a. Rasmusen je NATO opisao kao "zajednicu zajedničkih vrednosti" i ocenio da je za male zemlje posebno važno da se priključe tom savezu.

Generalni sekretar NATO-a je izrazio nadu da će videti napredak u bilateralnim razgovorima izmedju Grčke i Makedonije u vezi sa rešavanjem pitanja zvaničnog naziva Makedonije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 6300

Ma kriminal, kraduckanje  i NATO idu u paketu. Evo u Sloveniji bila afera o kupovini finskih oklopnjaka, izgleda ministra podmitili finci, u Hrvatskoj nabavljeni silni kamioni bez tendera, Makedonci nabavlajli delove za tenkove koje su hteli da izbnace iz upotrebe od Bugara, svuda neke afere, svuda neko puni džep. A što će tek Milo da organizuje, pa to je pravi maher, ima da iskombinuje iskustvo sa švercom duvana devedesetih i novu situaciju đe će se njegovi borci u Avganistanu boriti za pravdu, čojtvo i demokratiju, te će da organizuej neki šverc droge, ima bre da pretekne šiptare po tom pitanju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.