Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Црној Гори отворена врата НАТО  (Pročitano 10248 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat
Dominick zasto misls da bi ulazak u Nato bio koristan bilo kome ?

Ekonomska korist u proizvodnji za NATO, metaloprerada, prehrana, tekstil... A pravilo je da prednost u nabavkama za NATO imaju članice.

Kad je jedna zemlja u NATO u , investitori imaju dodatnu sigurnost da će to što investiraju biti zaštićeno, a domaće stanovništvo veću sigurnost ulaganja u vlastitu zemlju, kapital se ne bi odlivao u sigurnije zemlje.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ne razumem poentu stvaranja nato alijanse, kada jednog dana svi budu bili u nato od cega ce se ta alijansa braniti od invazije vanzemaljaca ne razumem zaista  Smile
e,to,to,to...  Smile
jebi ga,brate,pojedini govnari hoce ceo svet da zaraze NATOom,tolko su postali opsednuti kontrolom i dominacijom,da im nije dovoljna ni samo Zapadna Evropa,ni samo Evropa,nego oce i Aziju.
svako s tri grama mozga zna da ni Ceska nema sta koj moj da trazi u NATOu a kamoli Srbija,Crna Gora,ili cak i Turska...
al,jebi ga,bato,oni su u svojim ispranim glavama utripovali da je globalizacija resenje za sve,i ne pustaju.pogledaj ti samo ovo.ulaze zemlje i nevoljno tamo,znaju da je bolje da udju bez problema nego da budu opkoljene i odsecene od sveta.samo,zajebace se debelo,jer sto se NATO zaraza bude vise sirila,to ce se vise povecavati i grupisanje.vec postoji nekoliko unutrasnjih problema u NATOu,a njegovim sirenjem bice ih samo jos vise.al,neka,neka,samo nek se prepiru,jos malo pa ce i da se raspadnu.nije daleko od toga.
ja bih najsrecniji bio da se lepo svi medjusobno pokolju,al,nema od toga nista.
taj savez je obican copor sa nekim svojim usranim pravilima i nekim svojim vodjama,savez koji ne treba ni da postoji,koji nema svrhu postojanja,a kamoli pravo dejstvovanja,ali,jbg,jak je i podrzan od strane gomile mocnih govnara i u njemu se igra po pravilima.
Ekonomska korist u proizvodnji za NATO, metaloprerada, prehrana, tekstil... A pravilo je da prednost u nabavkama za NATO imaju članice.

Kad je jedna zemlja u NATO u , investitori imaju dodatnu sigurnost da će to što investiraju biti zaštićeno, a domaće stanovništvo veću sigurnost ulaganja u vlastitu zemlju, kapital se ne bi odlivao u sigurnije zemlje.
ma,msm... svakome je san da unisti svoju vojnu industriju i dobije americke krntije umesto svojih novih oruzja...  Smile
« Poslednja izmena: 28. Nov 2009, 19:10:32 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Kad je jedna zemlja u NATO u , investitori imaju dodatnu sigurnost da će to što investiraju biti zaštićen

каква сигурност?
ко је то непријатељ натоа па је битно његово постојање?

ах да...терористи,иран,папуа нова гвинеја,северна кореја,милошевић,амфилохије,коштуница,шешељ... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat
Kad je jedna zemlja u NATO u , investitori imaju dodatnu sigurnost da će to što investiraju biti zaštićen

каква сигурност?
ко је то непријатељ натоа па је битно његово постојање?

ах да...терористи,иран,папуа нова гвинеја,северна кореја,милошевић,амфилохије,коштуница,шешељ... Smile Smile Smile
ne,ne,to ti je onda logika:"moramo sto pre da uvucemo Srbiju u nas copor,jer ako je ne uvucemo,mozda ce Rusi,Indusi i Kinezi da postave nuklearke u njoj,i da nas gadjaju"...  Smile Smile
ili :"ako ne uvucemo Srbe u nasu septicku jamu,mozda ce da se uzdignu previse i da zavladaju svetom...  Smile Smile"   Smile Smile
ili sta ti ja vec znam.

ma,bre,ceo taj copor je odavno izgubio smisao postojanja.
« Poslednja izmena: 28. Nov 2009, 19:15:26 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat
ma,msm... svakome je san da unisti svoju vojnu industriju

Vojna industrija koja proizvodi isključivo za potrebe majušne Vojske Srbije nije isplativa, i time se ta industrija efikasno gasi. Ako ta vojna industrija ima liferacije za NATO to je već zarada. Ako bi Zastavini pištolji bili standardni za oficire NATOa to je već veliki biznis i dobra zarada.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Ako bi Zastavini pištolji bili standardni za oficire NATOa to je već veliki biznis i dobra zarada.

ало...са које си ти планете? Smile

знаш кад ће неки наш пиштољ бит стандаран у нато?...никад а ни тад...а то нема везе са квалитетом или било чим другим...није поента да ми продајемо натоу већ они нама и то да морамо обавезно да купимо...конташ? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Vojna industrija koja proizvodi isključivo za potrebe majušne Vojske Srbije nije isplativa, i time se ta industrija efikasno gasi. Ako ta vojna industrija ima liferacije za NATO to je već zarada. Ako bi Zastavini pištolji bili standardni za oficire NATOa to je već veliki biznis i dobra zarada.
ne pricam ja o Srbiji,ne brini.
najpre zato sto nasa oruzja,kvalitetna,jednostavna,izdrzljiva a jeftina,nisu po "NATO standardima".a i zato sto mi osim lakog oruzja i nemamo sta da im ponudimo.
ja pricam o drzavama koje su imale odlicne vojne industrije i trzista,pa su onda postali robovi NATOa i odricali se svoje opreme i proizvoda pravljenih za njihove potrebe,po njihovoj meri,da bi umesto toga kupovali americke krntije.
i necu opet da pisem o tome,pisao sam vec nekolko puta i navodio par primera.to je vec odavno poznato.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
morali bi nasi oficiri da nose americke pistolje a ne americki nase Wink
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
morali bi nasi oficiri da nose americke pistolje a ne americki nase Wink
pa,gde americki balvani da nose nesto ne-americko...  Smile Smile
a kamoli tek Srpsko...  Smile Smile Smile
otpala bi im kruna s glave.  Smile
zna se-samo made-in-USA valja.  Smile (al malo sutra...  Smile)
« Poslednja izmena: 28. Nov 2009, 19:30:00 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15

Citat
Ekonomska korist u proizvodnji za NATO, metaloprerada, prehrana, tekstil...

sto se tice prehrambene industrije izvezemo sve sto imamo, metalopreradu isto tako a tekstil se bori nekako sa kinezima ne znam kakve nato ima veze sa ovim?
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.