Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 12:47:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crnogorsko primorje ostaje bez najbrojnih gostiju  (Pročitano 50455 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 397
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
a svi CG vuku korenje iz hercegovine.

nije tacno..ima ih dosta..

za vrijeme turaka hajduci su stalno bjezali iz jedne zemlje u drugu...zbog toga je velika povezanost..a da svi vucu korijene iz CG ili iz hercegovine..to se ne moze reci

Prvo, usluga je očajna. Preskupo je za ono što nude.
Imam neki dojam kao da su stali u vremenu, sve je nekako kao da je 1978. a ne 2008.
Mi smo bili po Boki 2006. godine, mjesta su prirodno prelijepa ali bilo je dosta smeća.
Sve je nekako vuklo na nemar, a konobari su imali onaj tip mentaliteta: "ti su tu zbog mene, a ne ja zbog tebe" (arogancija).

Meni se tamo nazad baš i ne žuri. Grčka je mnogo bolja destinacija, ako se mene pita.

sve kao iz 1978. mozda po tebi..CG biljezi najveci razvoj infrastrukture u regionu ..hoteli,putevi,investitori...toliko hotela sa 5* uz napomenu da ce u skorijem periodu biti gotov hotel sa 6* prvi ovakve vrste na ovim prostorima...da ne pominjem razne manifestacije svjetskih razmjera koje se desavaju u CG..u svakom slucaju sve ide na bolje i to velikom brzinom...

sto setice konobara..ja ne poznajem konobara koji je iz CG..kada bih razmislio sigurno bih se sjetio kojeg.
Svi konobari su iz srbije,i dijelom iz makedonije..

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
a jel si ti uso u neki od tih hotela sa 5*? a da li ces da udjes u taj sa 6*, razmisli?!

pa u cg ne postoji ni osnovna infrastruktura - ni normalan put ni vodovod! ako je glavna reklama za smestaj, da je pored Doma zdravlja (njima ne iskljucuju struju ni vodu), onda nek ide sve u PM!

odnos kvaliteta usluga i cena je u tolikoj disproporciji da je smesno!

stvarno, samo oni koji imaju u cg rodjake, idu tamo na more!

pametni ljudi koji mogu da biraju, izabrace mnogo bolju destinaciju! ja ne znam nikog, vec 4 god., ko je otisao u cg na more! druzim se sa pametnim ljudima  Smile
IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
a konobari su imali onaj tip mentaliteta: "ti su tu zbog mene, a ne ja zbog tebe" (arogancija).
pij tu kolu i idi, ili naruci drugu.
Citat
CG biljezi najveci razvoj infrastrukture u regionu ..
nije tacno. i kod nas cveta divlja gradnja. beograd sve vise lici na mahalu. sto zbog ljudi, sto zbog gradnje stranih bizMismena.
Citat
uz napomenu da ce u skorijem periodu biti gotov hotel sa 6*
trgovina cigaretama za vreme sankcija je bila cudo.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Citat
CG biljezi najveci razvoj infrastrukture u regionu
Hoteli infrastruktura?  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 684
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
sto setice konobara..ja ne poznajem konobara koji je iz CG..kada bih razmislio sigurno bih se sjetio kojeg.
Svi konobari su iz srbije,i dijelom iz makedonije..
Jesi li cuo za sezonske poslove? Imas i Skandinavce i Engleze koji leti rade po turistickim centrima u Spaniji, Grckoj, i ko zna gde sve ne jos, ali to nije zbog toga sto se ne mogu leba najesti kod kuce. Ljudi jednostavno kombinuju odmor uz plazu sa zaradom nekog (ne preterano velikog) dezaparca koji uglavnom i potrose na istom mestu. Ako cemo da pricamo o pravim poslovima od kojih se zivi, zna se u kom pravcu migracija radne snage ide na relaciji CG-Srbija...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4500
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Z-400
u CG all inclusive voda i struja.  Smile
« Poslednja izmena: 23. Nov 2008, 19:52:00 od The Punisher »
IP sačuvana
social share

Ja znam klince koji su iskipovali kevu i caleta iz prikolice zajedno sa par tona kukuruza,zatrpali ih  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 684
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
da ne pominjem razne manifestacije svjetskih razmjera koje se desavaju u CG..u svakom slucaju sve ide na bolje i to velikom brzinom...
E ovo ne mogu a da ne prokomentarisem Smile Kakve svetske manifestacije u CG? Pa CG je po prirodi stvari, po svojoj velicini, po svom geopolitickom znacaju i po svojoj geografskoj lokaciji slepo crevo Balkana, od toga ne mozete pobeci koliko se god trudili. Da nemate tog turizma, verovatno biste se svi poubijali od dosade naravno ako ne biste pre toga pocrkali od gladi, jer osim turizma nemate Bog zna sta. To sto vasi politicari trose vas novac od poreza da bi doveli jednu Madonu na zalasku karijere da peva na jednoj plazi koja za to nema ni odgovarajucu infrastrukturu, to u svakom slucaju ne znaci da ste postali centar regiona. U Srbiju ce veliki bendovi i pevaci uvek navracati zbog ciste ekonomske kalkulacije, bez bilo kakve intervencije politicara i bez trosenja para poreskih obveznika jer za to nema potrebe, a u mesta kao sto je CG dolazice samo oni koje vasi predsednici i premijeri teskom mukom uspeju dovuci. Naravno, posto nemate odgovarajucu infrastrukturu pa ni dovoljno domicilnih posetioca takvi koncerti se moraju odrzavati u jeku turisticke sezone na nekoj otvorenoj plazi koristeci prisustvo turista, srpskih i drugih da taj koncert popune. Dakle, maksimalno jedanput godisnje i to je to, taman da vas vasi politicari pred izbore ubede da je CG postala novi centar regiona, novi Monako, Dubai i sta ti ja znam sta vec Smile
« Poslednja izmena: 24. Nov 2008, 16:03:10 od rade_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
zbog madoninog koncerta pola cg nije imalo struje  Smile
IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 
zbog madoninog koncerta pola cg nije imalo struje  Smile
E ovo je dobro. Smile I kao sto je vec rade rekao da je "CG slepo crevo na Balkanu..." u potpunosti je u pravu. Smile Da im nije tog turizma ko zna sta bi radili....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
pal-mal malboro, devize devize, al se zivi dobro u ovo vreme krize.   
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 12:47:23
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.