Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 09:35:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crnogorsko primorje ostaje bez najbrojnih gostiju  (Pročitano 50402 puta)
Zvezda u usponu

Ko bi reko da nisam normalan?? 0_o

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1851
Zastava Far Far Away
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 
Примера ради 1.јула је из Србије у правцу Грчке на граничном прелазу регистровано 372 аутобуса... И сад ови ту паламуде како је већи проценат туриста у цг него прошле године.  Smile

pa ko kaze da samo srbi dolaze u cg na ljetovanje????

nas i rusa 300 miliona...
IP sačuvana
social share

| ፖድጎሪጻ | Падгорыца | بودغوريتشا | Podgorica | Подъгорица | Подгорица | Ποντγκόριτσα | پودگوریتسا | Podgorytsa | פודגוריצה | Պոդգորիցա | ポドゴリツァ | პოდგორიცა | Podgorika | Podgoritsa | Podgòrica | พอดกอรีตซา | Подгориця |
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia ispo iz modu
kasper_dobri@          u HN ste dobro prihvaceni(jer smo gotovo svi Srbi),ali mi smeta sto neki likovi odavde imaju komplekse sto nemaju izlaz na more.Jeste da mrzim Milovu Crnu Goru vise nego Siptare,ali pogledajte Skadarsko jezero,Durmitor,Lovcen i ostale divlje ljepote,a sto se takse tice imaju pravo 10 E je sica,za hranu je dobro sto su uradili jer je veoma ruzno to sto rade paradajz turisti(cak i peceno prase nose xexe).

Ви наплаћујете еко таксу а ђубрета на све стране. Нема то везе са екологијом него вам је зинуло дупе за парама. Циганска посла, нисте ништа мањи цигани од оних који на море носе печење.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1851
Zastava Far Far Away
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 
aj ne seri brate... okle ti znas kad te boli kurac za crnu goru i kad si rekao da neces da ides u cg??? da nisi gledao na vijesti?? i njih, sefove televizija, boli kurac za cg jer su pametni i jer takve srpska majka radjala nije... svi vi sa takvim misljenjem koji mrzite sve drzave sa kojima se granicite zbog nekakve "kradje teritorije" ko da ste popili svu pamet ovoga svijeta...

... ovo se odnosi na one koji imaju neki poremecaj u svom mozgu. cast pojedincima, ima normalnog i dobrog naroda u vasoj drzavi, steta sto zive okruzeni svakojakim budalama koje im truju mozak nekakvim budalastinama. Vi kojima se ne svidja CG, HR i Albanija Mars u picku materinu , idite kod svoje brace Grka...  Smile
IP sačuvana
social share

| ፖድጎሪጻ | Падгорыца | بودغوريتشا | Podgorica | Подъгорица | Подгорица | Ποντγκόριτσα | پودگوریتسا | Podgorytsa | פודגוריצה | Պոդգորիցա | ポドゴリツァ | პოდგორიცა | Podgorika | Podgoritsa | Podgòrica | พอดกอรีตซา | Подгориця |
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Citat
Vi kojima se ne svidja CG, HR i Albanija Mars u picku materinu , idite kod svoje brace Grka...  Smile

Заборавио си Румуне и Бугаре.
Како то да ти се деси...?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1851
Zastava Far Far Away
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 
kod njih volite da idete ili spadaju u grupu sa nama hrvatima i albancima?

izvinjavam se sto sam zaboravio.. oprostite na rijecima ali.. kad neko tako pljuje po nekome zato sto nije htio da bude u saveznistvu zbog necega, pa jos zbog toga pocne da sere i da mijesa svoju politicku odredjenost na svemu mogucem.. jbg... koji moj uopste komentarise ili se i pojavljuje na ovakvim temama ???
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple 15
Citat
Vi kojima se ne svidja CG, HR i Albanija Mars u picku materinu , idite kod svoje brace Grka... 

Jevropa, pa to ti je...

A, sad pripazi na svoj recnik...

Takodje... mala sugestija za sve - ovo je forum o turizmu, a ne o politici...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Terorizam je bolest pozovite doktora!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 729
Zastava Sabac-centar sveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Nokia N96c
О чему ти причаш мајке ти, ја сам навео разлоге због којих неби никада отишао у црну гору. Пре бих отишао у Хрватску јер је море много лепше, плаже уређеније...А и менталитет је на вишем нивоу него у ЦГ.

Е сад се извињавам што ћу ући у офф али ово морам да кажем:
Ста се ви ценогорци дувате, па правих црногораца нема 50.000, остало су шиптари и Срби ви сте у својој земљи мањина. Зато непросипај памет. Smile
IP sačuvana
social share
Војници!
Јунаци!
Врховна команда избрисала је наш пук из свог бројног стања!
Наш пук је жртвован за част београда и отаџбине!
Ви немате дакле да бринете за животе ваше-они више не постоје!
Зато,напред у славу!
За краља и отаџбину! живео краљ!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1851
Zastava Far Far Away
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 
pa jeste i znam za recnik ali izletjelo mi...

necu ja politiku da mijesam ali me nervira kad neko komentarise da mu se nesvidja, nek onda zaobidje ovu temu i cg i nek ide tamo gdje mu se svidja... ne donosim ja zakone.. a i da donosim ovo bi bio pun pogodak, jer nije fer da mi bilo kome (ovo se ne odnosi samo na srbe) pruzamo odmaralista a da sad neko donese svoju hranu i da ga boli ona stvar za to sto nece centa dat, ko da ste skrti, a i imam potvrdu rodjaka iz srbije da je ovdje sve jeftinije nego tamo i da su ljudi svima na usluzi, bar oni koji su zaduzeni za to..

Normalno je da vas svi pljuju ida svi oce da se biju sa vama kad vas vide na ulici, kad se i vi ponasate prema svima tako...

i sto sam jos htio rec, to kad vi natrpate kola svojom vodom i hranom i tako krenete na more to je kao kad odete u neki restoran i tamo ponesete svoje pice i hranu koje ste vi kupili negdje u supermarketu i onda samo trazite da vam serviraju case i tanjire.. bzv..

inace ima razlike u prodavnicama na sjeveru i centralnoj cg i na primorju i na plazi.. u podgorici je recimo kokakola od pola litre 50-60 centi, na primorju je oko 1 euro a tik uz plazu je 1,5 eura..

svako ko krene na more preko podgorice na ulazu u pg tj. naselja stara zlatica do stadiona fk koma ima veliki supermarket voli u kome su cijene poprilicno niske.. i tamo mozete naci skoro sve sto vam treba za jedno fino ljetovanje, za lijepe pare. Nije veliko kao rodic u Novom Sadu, tj nije ni sliccne velicine, ali ima svega. posluga je na nivou kakve nigdje u srbiji i hrvatskoj necete naci. Za kasom je obicno oko troje ljudi (ovo vazi za sve supermarkete, a u manjim prodavnicama ovo sve radi jedan do dva radnika) znaci jedna je kasirka i dva obicno momka koji vam pune kese i po vasoj zelji mogu vam pomoci da kese prenesete do kola. Na moru kad ssu u pitanju apartmani, ti koji vam daju sobe obicno ce vas gostoprimljivo docekati i objasniti vam sve sto trebate da znate, a mozete i da pitate za informacije. ako ste vi normalni i ne pravite probleme vas ce svi lijepo ugostiti, pa mozda vam cak i spustiti cijene (neki su spustali sa 70 na 40) jer oni obicno nemaju neke prevelike troskove osim ako su gosti svinje..

ako se sjetim jos necega rado cu vam recii..

sad sam imao inspiraciju za pisanje pa sam sve srocio kako znam i koliko sam se sjetio komentara nekih prijatelja iz srbije..

Ста се ви ценогорци дувате, па правих црногораца нема 50.000, остало су шиптари и Срби ви сте у својој земљи мањина. Зато непросипај памет. Smile

Ovdje jedino ti prosipas pamet...
« Poslednja izmena: 08. Jul 2008, 00:42:55 od Al3k5aNd4R »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Terorizam je bolest pozovite doktora!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 729
Zastava Sabac-centar sveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Nokia N96c
ali me nervira kad neko komentarise da mu se nesvidja, nek onda zaobidje ovu temu i cg i nek ide tamo gdje mu se svidja...
Колико видим тема је ЦГ приморије остаје без најбројнијих посетилаца, сто се односи на нас из Србије. Или се варам? Па зато и коментаришемо шта неваља.

Citat
Normalno je da vas svi pljuju ida svi oce da se biju sa vama kad vas vide na ulici, kad se i vi ponasate prema svima tako...
Нормално је да уђеш у дискотеку и да ти приђу и кажу Јебо земљу која ЦГ нма. А кад му одговориш на то он те изведе напоље да се бије. Smile Smile Smile

Kod:
Ovdje jedino ti prosipas pamet...
Ја само овде износим чињенице због чега ЈА небих отишао у ЦГ
IP sačuvana
social share
Војници!
Јунаци!
Врховна команда избрисала је наш пук из свог бројног стања!
Наш пук је жртвован за част београда и отаџбине!
Ви немате дакле да бринете за животе ваше-они више не постоје!
Зато,напред у славу!
За краља и отаџбину! живео краљ!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
crna gora je prelijepa,a to sto smo manjina u sopstvenoj drzavi...to je vec neka druga stvar!

rodjena sam na moru i niko sa balkana nije sjajan gost,da se ne lazemo mi ovdje...

balkanikus je balkanikus....i vrlo je prepoznatljiv u koje god ruho da se obuce.

cinjenica je da mi se ne dopada politika tamo dolje i da ce samo oni i biti na gubitku,ja u to ne sumnjam,

ali reci da je crna gora ruzna i da su srbi sjajni gosti i turisti...pa ni to,gospodo draga,ne pije vodu Smile

« Poslednja izmena: 08. Jul 2008, 14:11:51 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 09:35:50
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.