Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crnogorski studenti i dalje besplatno na srpskim univerzitetima ...  (Pročitano 20148 puta)
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
sve u svemu, Srbija (odnos mi) smo opet ::cigarete::
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
crnogorci nisu srbi .. to je jednostavna biologija ,oni su narod ilirsko-avarskog porekla ,dok su srbi sloveni . oni i sami tvrde da nisu srbi a i vidi se po njima (tamna kosa,ochi,koza). nema nikakvog razloga da strani drzavljani koji ne zive u ovoj zemlji imaju ista prava kao domaca populacija (nisam chuo ni za jedan takav primer u svetu). shto se tiche ovih koji zive ovde , moze im se dati drzavljanstvo ali nikako dvojno . to medjutim ne treba davati po automatizmu vec samo ljudima bez krivichnih dosijea (necemo valjda da primamo kriminalce ?)

Koliko je ovo GLUPA izjava!

Vidim ja da si ti bezao sa casova istorije u osnovnoj skoli. Osnovna skola je bila za tvoje dobro, shvatices jednog dana i kajaces se sto si jos kod uciteljice poceo da bezis. Jedva cekam da cujem jos neke tvoje bisere.

Jadni mi SRBI sa ovakvim nesrbima!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
 Smile ma budale, ja mislim da bi svi strani drzavljani trebali da imaju besplatno skolovanje u Srbiji (ionako imamo para za bacanje) Smiley 1  Smile
« Poslednja izmena: 19. Jun 2006, 00:50:01 od mosko »
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 229
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
SonyEricsson k700i
a da im damo i pravo glasa?..sto da ne?...
IP sačuvana
social share
  !!! Danas je bolje imati nego nemati !!!
  !!! VOJVODINA VOJVODJANIMA !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
ja mislim da se  to podrazumeva  Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
U Srbiji je prema statistici skoro pola stanovnistva nepismeno ili polupismeno a sadasnja vlast ne odvaja sredstva da svoje stanovnistvo opismeni!!! Sta ce ovoj vlasti pismeno stanovnistvo kad im dva kabineta (prijedsednicki i premijerski) tesko KOHABITIRAJU jer im habitat nije isti.Srbi cak i nepismeni prave probleme
a kad bi se opismenili gde bi bio kraj??Oni koji su u poslednjom akcijom opismenjavanja zahvaceni polako odlaze a sta onda?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

"Dum spiro spero"

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5
Zastava Belgiija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
tjerate crnogorce sad  Smile
Jok. Oni samo otisli.
Ne mozes da budes samostalan, a da pasesh u tudjem dvoristu.

Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

"Dum spiro spero"

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5
Zastava Belgiija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Smile ma budale, ja mislim da bi svi strani drzavljani trebali da imaju besplatno skolovanje u Srbijij (ionako imamo para za bacanje) Smiley 1  Smile
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

"Dum spiro spero"

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5
Zastava Belgiija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Ma stvarno ne znam sta je sa politicarima u Srbiji ,a takodje i sa stanovnistvom...Razlika izmedju Slucaja CrnaGora  i slucaj Srbi iz Hrvatske i BiH,je u osnovi jaako razlicita.
Srbi su u sve ove tri drzave (Srbija,Hrvatsa BiH) ...Srbi jel' tako Smile    ...U Crnoj Gorri su Crnogorci, a ne Srbi.Ljudi su izglasali svoju drzavu i to treba postovati.NIKO nije uzeo nista sto je nase.To je bio jednostavno jedan brak koji se raspao,Srbija ne treba da bude depresivni partner i da izvrsi samoubistvu.

Red je da narod u Srbiji,a narocito politicari, pocne da misli mozgom,a ne srcem.Jugoslavija se davno raspala,bratstvo -jedinsvo takodje.Nalazimo se u KAPITALIZMU ,a tu nema ljubavi ni milosti!
Ne radi se o nikakvom revansizmu ili mrznji,samo je potrebno sa svim drzavama saradjivati na isti nacin i pokusati da Srbija iz odnosa sa ostalim drzavama izvuce korist za sebe i svoje stanovnistvo,ovo sto se danas radi nema veze ni sa zdravim razumom ni sa ekonomskim prosparitetom,sve dalje i dalje Srbija srlja u propast,daje se iskoristavati,..ali sve mi se cini da od Srbije nece ostati nista. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
srbi jesu sloveni ,kao i rusi . crnogorci to nisu .istina je da su crnogorci blizi albancima i grcima nego srbima ili rusima . ne bih da uvodim neke rasne kriterijume ali nije isto pomagati srbima iz bosne koji jesu srbi , i crnogorcima iz crne gore koji nisu srbi. uostalom ako se vec daju pare da se strani drzavljani shkoluju (kao da nemamo dovoljno nashih nepismenih) ,onda bolje da te pare dajemo samo za ljude koji potpishu izjavu da su srbi i samo srbi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.