Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 20:43:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 69 70 72 73 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crnogorci "traže" svoj jezik  (Pročitano 49735 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Oni govore crnogorski isto kao sto ja govorim bresnopoljski ili trstenicki, ili u krajnjoj liniji shumadijski. Crnogorski jezik ne postoji... Mogu da ga izmisle jer imaju svoju drzavu sad, ali je cinjenica da ce biti kao crnogorska pravoslavna crkva - postoji, a niko ga ne jebe 2%.
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ko bi reko da nisam normalan?? 0_o

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1851
Zastava Far Far Away
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 
Citat
ljudi imaju sopstvenu državu, pa zašto onda ne bi imali i svoj jezik?!

Много шупља прича...
Већ су ти рекли! Јел си чула за аустријски, ирски, канадски, амерички, бразилски, мексички... језик?!

Наравно да ниси, а то говори само о комплексима неких "народчића" на Балкану...  Smile

a ti kompleksi se ponajvise vide kod tebe ili mislis da je 600 000 crnogoraca i ne znam koliko miliona hravata i bosanaca iskompleksirano a ti si jedino normalna osoba i solis pamet svima okolo??
IP sačuvana
social share

| ፖድጎሪጻ | Падгорыца | بودغوريتشا | Podgorica | Подъгорица | Подгорица | Ποντγκόριτσα | پودگوریتسا | Podgorytsa | פודגוריצה | Պոդգորիցա | ポドゴリツァ | პოდგორიცა | Podgorika | Podgoritsa | Podgòrica | พอดกอรีตซา | Подгориця |
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung 
Pa šta ima veze ako ljudi žele svoj jezik?! To je njihova "unutrašnja stvar" i odakle pravo Srbima, Hrvatima, Bosancima ili bilo kome drugom da to njihovo pravo osporava?! Ako se oni dogovore da im se jezik zove crnogorski, to je, kažem opet,  njihova stvar.

I Amerikanci i Australijanci da žele američki ili australski jezik, to je njihovo pravo.
Ne govorim o porijeklu ili nastanku bilo kojeg jezika, nego o legitimnom pravu jedne nacije.

Citat
Citirani autor: Al3k5aNd4R Juce u 21:09:44
sto se ovoga tice onda srpski pricaju i hrvati i bosanci jer je cinjenica da se svi razumijemo

Ja bi jos dodao i Crnogorci,tako da je onda to prava slika zemalja koje govore srpski jezik.

Joj, zaboravih da su Srbi starosjedilački narod na Balkanu i da smo svi mi,ustvari, Srbi. Smile
« Poslednja izmena: 11. Dec 2008, 01:48:02 od Juve girl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ko bi reko da nisam normalan?? 0_o

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1851
Zastava Far Far Away
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 
da nemam curu sad bih te ozenio...
IP sačuvana
social share

| ፖድጎሪጻ | Падгорыца | بودغوريتشا | Podgorica | Подъгорица | Подгорица | Ποντγκόριτσα | پودگوریتسا | Podgorytsa | פודגוריצה | Պոդգորիցա | ポドゴリツァ | პოდგორიცა | Podgorika | Podgoritsa | Podgòrica | พอดกอรีตซา | Подгориця |
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung 
Pa šta ima veze ako ljudi žele svoj jezik?! To je njihova "unutrašnja stvar" i odakle pravo Srbima, Hrvatima, Bosancima ili bilo kome drugom da to njihovo pravo osporava?! Ako se oni dogovore da im se jezik zove crnogorski, to je, kažem opet,  njihova stvar.

Највећи део народа не жели тај "црногорски језик", већ им се то срање намеће преко свих медија, а још мало и образовних установа. Као што рекох, све је то масло комунистичких свиња, које се још нису склониле са својих положаја. Једине две земље у Европи, где црвена стока и даље суверено влада, су ти Црна Гора и Белорусија.

I Amerikanci i Australijanci da žele američki ili australski jezik, to je njihovo pravo.
Ne govorim o porijeklu ili nastanku bilo kojeg jezika, nego o legitimnom pravu jedne nacije.

Могу га они назвати аустралијским или америчким језиком, али суштина и даље стоји, а суштина је да су само преименовали енглески језик. Друга је ствар, што они немају комлексе, као неки овде.
« Poslednja izmena: 11. Dec 2008, 02:03:17 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung 
Citat
Највећи део народа не жели тај "црногорски језик", већ им се то срање намеће преко свих медија, а још мало и образовних установа. Као што рекох, све је то масло комунистичких свиња, које се још нису склониле са својих положаја. Једине две земље у Европи, где црвена стока и даље суверено влада, су ти Црна Гора и Белорусија.

Ja ne govorim o "namećanju" naziva jezika, nego o slobodnoj, demokratskoj želji jedne nacije. Neka lijepo organizuju referendum, pa neka se građani Crne Gore izjasne o svom jeziku. 2003. ipak nisu imali samostalnu državu.

Citat
Могу га они назвати аустралијским или америчким језиком, али суштина и даље стоји, а суштина је да су само преименовали енглески језик. Друга је ствар, што они немају комлексе, као неки овде.

Opet kažem, ne govorim o porijeklu ili nastanku, nego želji jedne nacije. Inače, (h)istorija/povijest je na našim prostorima "ispričana" na različite načine. Svako je "kroji" kako njemu odgovara.
A mi Balkanci ne bi bili mi, kada ne bi vodili polemike oko milion stvari. Smile

« Poslednja izmena: 11. Dec 2008, 02:23:25 od Juve girl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Nexus 5
Joj, zaboravih da su Srbi starosjedilački narod na Balkanu i da smo svi mi,ustvari, Srbi. Smile

Kojim jezikom ti pricas?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
BlackBerry Torch
svatko ima pravo govoriti jezikom kojim hoće i nazivati ga kako hoće
Reci to naprimer u australiji ili americi.  Smile
Ti izgleda nikad nisi bio u Australiji a jos manje u Americi.........  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 
@Sale Nadj kakve veze ima sa temom to dali je neko bio u Americi ili Australiji?Sta ti si u Americi pa se sa tim hvalis???
Poenta price je da Ameri pricaju Engleski i ne stide se toga,a Crnogorci se stide priznati da pricaju srpski pa sada izmisljaju neka slova.
Sto se tice HR jezika jednom davno na slicnoj temi sam izneo reci Ljudevita Gaja po pitanju HR jezika tj Srpkog jezika.
Probacu opet to da pronadjem negde na netu pa da vidite sta je rekao tvorac "vaseg" jezika.

@All drzite se teme i bez suvisnih komentara.   Smile
« Poslednja izmena: 11. Dec 2008, 06:56:17 od Mistreated »
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
BlackBerry Torch
@Sale Nadj kakve veze ima sa temom to dali je neko bio u Americi ili Australiji?Sta ti si u Americi pa se sa tim hvalis???
Poenta price je da Ameri pricaju Engleski i ne stide se toga,a Crnogorci se stide priznati da pricaju srpski pa sada izmisljaju neka slova.
Sto se tice HR jezika jednom davno na slicnoj temi sam izneo reci Ljudevita Gaja po pitanju HR jezika tj Srpkog jezika.
Probacu opet to da pronadjem negde na netu pa da vidite sta je rekao tvorac "vaseg" jezika.

@All drzite se teme i bez suvisnih komentara.   Smile

To je bila replika članu Promaseni.
Koliko je moj odgovor bio van teme toliko je i njegov.
Ali njemu nisi prigovorio da je van teme.
???
I btw. ne hvalim se time što sam u SAD, nema potrebe.
Poanta priče je da u Americi NE pričaju (samo) Engleski. Jesi kad čuo za Taglish npr?
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 69 70 72 73 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 20:43:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.