Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crnogorac u braku  (Pročitano 4679 puta)
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 664
Zastava Kraljevo / Frankfurt
Citat: Anonymous
Klinci,
ne serite mnogo po tastaturi.
Mali je grad.

A svet je jos manji !!!!!

Zato malo povuci jezik i smirise, niko ti nista nije uradio. Oladi malo.
Samo da ti kazem, da JA ne spadam u klince, ndam se da si  shvatio.

Samo mi nije jasno sta mislis sa tim da je mali grad ??? Jelk ti to pretis nekom ??? Ako pretis reci, nije mi tesko da dodjem iz Frankfurta do BG-a tu sam za satipo i onako dolazim po dva tri puta mesecno, pa nema frke, samo reci de i kad da se nadjemo, pa da se "upoznamo". Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Cim neko daje takav komentar svesno ili ne oseca se prozvanim, cim se neko tako kurci znaci da je budala jer i ne zna sa kim prica ... Sanse da je u pravu su kao da i ne ... 50%, ali ima i onih 50% da nije.
Prvo ne omalovazavaj Nis jer sam siguran da si i ti poreklom sa nekog od krajeva srbije jer pravih beogradjana je jako malo a iskostvo govori da vrlo cesto u zivotu najvise sto postignu bude rang taksiste ili vozacva GSP-a iz prostog razloga sto im je zivot lak i sto misle da moze leba bez motike ...
A kao drugo Dragana nije ni balavica ni pubertetlijka (lepo je kad seres o nekome koga ne znas ....).
Kao trece ... ono jeste malo iskarikirano , to niko ne kaze da je oko 100% tako, ali ja se slazem iz iskustava ljudi oko mene i mojih nekih poznanstava da je to donekle tako.
Nisu crnogorci Budva i BG ... crnogorci su sinjajevina, durmitor i ostala brda sa naravno delom onih spustenih koji su uz obalu koji su takvi kakvi su , napredniji iz razloga sto mnogo ljudi iz razvijenijeg sveta dolazi kod njih. Ako malo gledamo geografiju ... cirnogorci su u slicnom polozaju kao siposi, da li mislis da su oni nezni i fini? Jesu kurac? Da li mislis da su crnogorci mnooogoo bolji, nisu ... jesu jednim delom bolji, ali ne previse ...
Ima istine u cinjenici da ih ima jedva oko 300 000  od toga ako odbijes decu, ljude uz obalu i PG + BAR + HN ... ne dobijes previse sto bas i ne ide u korist tvojim tvrdnjama jer da su tako divni nasli bi nacina da ih ima vise ...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
Da li si ti svestan ta si nalupetao i ostao iv??????????????????????????????
???????????
Pa ovo je previe sranja i od tebe stvarno.
ao mi je to nemam vremena da se zajebavam sa vama....
Ali, to si nalupetao..                Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile /$%$&%%&
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Pa ti kad bi imao 2 grama mog mozga moga bi ovo i da shvatis cak ...
Ne samo da procitas vec i da shvatis ...
Bolje procitaj jos jednom i razmisli sta sam ti rekao posto za to koliko si bio na forumu (a ja sam adnim pa gledam logove) da si ne znam ko nisi mogao ono ni procitati Smiley
Inace lepo sto se povlacis ... i onako ne pripadas ovde ocigledno jer su svi protiv tvog stava bili ...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 664
Zastava Kraljevo / Frankfurt
Of korz Smile

Kako bese ono pravilo ??? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ma to je samo za privatnu upotrebu Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
ovo je stvarno neki bolesTnik Smiley  ne znam kako ljudi mogu da budu tako drski i bezobrazni... bez razloga ocigledno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
u stvari, znam... to su kompleksi definitivno Smiley
moze mo mu pomoci ako hoce da se leci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 200
Ma neki smorac koji misli da je faca sto proziva, a verovatno nema vise od 13-14 godina... Pubertet je cudo    
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Anonymous
Gost

Ti sf nemoj da preterujes sa tim tvoijm mozgom, jer da imas gram mozga ne bi imao tako debilni nick!
Da ne pricam za ovog cara dusana silnog (?!?).
Razumem te ja, ti si balavac.
Ali ne razumem ovog klipana, bar kaze da je stariji, pa kako bre "car dusan silni". Sta je da neces da ga zamenis, nasledis? Koj kurac hoces?
Vi ostali klinci, sisajte! Hteo sam da vam ukazem na greske, ali to je zaludan posao s obzirom da ste jos klinci. Ne prosipajte mudrosti, jer je nemate.

Sve u svemu, sf nemoj da se proseravas da ti ne bi malo preuzeo forum i preuredio ga kad budem imao slobodnog vremena.

P.S. Ne bi mi ni palo na pamet da ucestvijem u bilo kojoj diskusiji na ovom forumu, nego je pao server na forumu na kom sam svakog dana, pa, reko, ajde da vidim sta ima ovde kad ono - zemljo otvori se!!!
Prosipaju klinci mudrosti, samo dodji i skupljaj!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: crnogorac braku

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.213 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.