pamtite ono sto je rekla, narocito neke sitnice koje su njoj vazne (recimo kaze da voli secernu vunu i slatko se nasmije... ili da voli zalazak sunca) i iskoristite to cim vam se pruzi prva prilika... recimo, setate gradom i vidite secernu vunu - pitajte je hoce li da joj kupite jer znate da ona voli vunu..ili je odvedite predvecer negdje u prirodu i skupa gledajte zalazak sunca..nikad vas nece zaboraviti..vaznije su sitnice od nekih ''velikih'' stvari... takoder, potrudite se primjetiti promjene na njoj - novi miris, boja kose, ruz, nova suknja ili tek novi prsten na ruci..i recite to da ste primjetili promjenu prije nego vas upita vidis li nesto novo na meni..ako kazete cim je vidite danas imas novi ruz..dobit cete deset bodova odjednom... jer skoro svaku promjenu radimo na sebi upravo radi vas.. ako ne primjetite to idete 20 bodova u minus...
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.
Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.
Ja sam potrazio uchenje samo za sebe, mene nema dva dana a vidim da si ti vec nasla novog uchenika.
Mislio sam da smo mi Lavovi nesto posebno i razlicito od drugih ali lagao sam se
kog novog uchenika? Ako mislish na mene, ja samo pratim i ispravljam i dajem moje mishljenje! Jebesh ti to ako meni treba zensko da kaze shta da radim!
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.
Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.