Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 02:53:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crna Gora nije više na mapi luksuznog turizma  (Pročitano 22542 puta)
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung Galaxy S III
Kao turista, ne hvala, dosta je bilo.

A neka si to izjavija, ovako javno, ..  da ako nam drzava pretekne kako ovu sezonu bez tvojeg Ja..

Uzalud ti batice ne dolazio, kad ce nadolazecu sezonu svejedno zakrciti milion i jedan batica BG tablica, od kojih se nece moc zivjet ovamo. 
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
a pa zato vi dolazite u Beograd ... zato sto ne mozete da zivite tamo od BG batica  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 5
A neka si to izjavija, ovako javno, ..  da ako nam drzava pretekne kako ovu sezonu bez tvojeg Ja..

Uzalud ti batice ne dolazio, kad ce nadolazecu sezonu svejedno zakrciti milion i jedan batica BG tablica, od kojih se nece moc zivjet ovamo. 

Ja sam izjavija moj licni stav. Vise me nervira vasih 200 tisuca po Beogradu, nego tebe taj "milijun" beogradjana dolje. Svakog dana se sve vise cudim sto uopste ljudi idu dole posle cuvenog crnogorskog stava: "A vidju ih, dolaze ovde u coporu, ne moremo zivjet od njih, moramo ih gostit, tu beogradsku bulumentu". A to sto sve lepo naplatite, to nema veze. Smiley

Scar je to objasnio davne 1998. god:

a pa zato vi dolazite u Beograd ... zato sto ne mozete da zivite tamo od BG batica  Smile  Smile

Zna se sta je crnogorski san, Aco Pejovic u Trokadero, porshe ispred avlije, stan pored beogradske arene i pravni fakultet. Kao i sve ostalo. U Beogradu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung Galaxy S III
Nisam znao za taj crnogorski stav  Smile

Al u redu je sve to, vjeruj mi da mrzim ovu goru vise no ti, nego gledam ovo... tipicno " ajmo u horu da se radujemo jer je komsiji crkla krava" .. pa mi malo bljutavo...

u taj prokleti lux tur. sam ulagao nade   Smile  al izgleda da nam nema leba bez paradajza   Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
Jednom leteo na Tivat,kad smo sleteli ja mislio neko prinudno sletanje....i ko za baksuz bio koncert Madone na jazu....nema letova za Beograd...odem do budve...hahahaha....nikad pre nisam ni bio tamo...pa ono je teska selendra...sacuvaj boze...rucao...i kuci...a bas sam mislio da ostanem koji dan...ne daj boze da opet moram tamo... Smile

Vise mi vremena trebalo da dodjem kuci nego da sam se vratio za piter i uzeo drugi let.... Smile

Kakav crni turizam.... Smile

batice ove godine da te vidim u batumiju
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Android 10.54
mob
Apple 15
Hajde... bez batica... sravnila bih ih sa zemljom...     :/

Sto se tice poredjenja Hrvatske i CG, stvar je u tome kako je uredjeno... I u Hrvatskoj imas masovni turizam, ali ne izgleda kao da je pala bomba... plus postoje osnovni uslovi za zivot...

I razlika je u tome sto su oni sa tim pocelo pre xx godina, a ne u 21. veku.... A tu je i epsko renoviranke Sv. Stefana... koliko je tu para izgubljeno? Da li su Milocer i Sv. Stefan denacionalizovani? Zna li se uopste u cijem vlasnistvu je CG posle one brzinske prodaje pre 2-3 godine? I koliki procenat vladajuci uzimaji od svakog posla?

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
ko CG mrzi više..o Gospode Smile
i bez tog uvredljivog-paradajz turisti,odvratno je Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung Galaxy S III
patlidzan onda...

dobra je Budva, kakvo je sranje u Igalu, narocito tamo dje je blato... cevapi, piletina, paradajz, cigani, novi pazar, leskovac, vranje... the walking dead  Smile ... valjda ih podsjeca na zavicaj..

nece tamo nikad zacvjetat elite turism..

sto veli zec, ka da je neko bacio bombu.. postapokalipticna atmosfera..

razmisljao sam da snimim jedan dokumentarno naucno fanstasticno antipropagandni film na tu temu.. al bih imao problema sa ovima iz  Wild Beauty

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
ja volim Kotor,ima dušu. Budvu su preforsirali..jer su htjeli da ugode ovima sa debelim novčanikom iz mile nam Rusije i ostalih.
čisto da udje u zapisnik,to paradajz-patlidžan-štagod...za mene i dosta ljudi ovdje ljudi iz Srbije nisu ni turisti,gledamo ih kao svoje.
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Apple 15
Mislim da je problem sto dosta ljudi iz Srbije gleda CG kao svoju...  i tu ne mislim samo na ovaj dnevno-politicki momenat, vec na cinjenicu da vole da se preterano razgace...  Smile

Igalo... gledali su me cudno kada sam rekla da bih volela da vidim kako to izgleda... ah...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 02:53:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.