Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 17:25:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 448 449 451 452 ... 466
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crna Gora kakvu poznajemo  (Pročitano 485843 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Srpsko stanovnistvo tamo uopste nije neka manjina.

Elem, cim popusti medjunarodni faktor i cg prirodno udje u sastav sa Srbijom prestace i ove montirane tenzije sa sacicom jada.

Kako izgledaju protesti koje je pravila spc a kako izgleda protest i broj ljudi koje je organizovao djukanovic mogu da se vide.

Elem, te nastrane podele i pravljanje drzava gde se sa svih strana nalaze Srbi su cisti protektorati.

Odluke kobajagi nezavisne drzave cg, nisu donete u podgorici. Pa to je jasno kao dan, sta tu ima da se objasnjava.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
Plus, tamo su se pre 30 godina više od 60% izjašnjavali kao Crnogorci, a danas 45%.
U Montenegru je narastao pocenat onih koji se izjašnjavaju kao Srbi.
« Poslednja izmena: 05. Sep 2021, 11:29:51 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Crnogorski popisi iz vremena komunizma su za etničko opredjeljenje skoro irelevantni.

A da si mi rodjak i da se dva puta drzneš da mi objašnjavaš ko sam, izbacio bih te iz kuće dok se ne opametiš i ne izviniš
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49799
Zastava Босна
mob
Samsung Galaxy S24
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
mob
Samsung 
Evo završi se i ovo.
Sad ko je pobedio ko izgubio.
- Država podeljenija nego juče
- Ustoličenje omoguceno uz nemire, probijanje barikada, suzavac, gumene metke povređene građane i policajce. Patrijarha i metropolita uvodili okružene policijom i okružene zaštitnim pregradama.
- Vlada konačno demonstrirala moć, ali platice cenu pogotovo URA čiji su visokopozicionirani članovi i dobar deo glasača bili protiv ustoličenja na cetinju.
DF i DPS profitiraju rast tenzija i jačanje jednih izaziva istu reakciju sa druge strane, podeljena država je ambijent u kojem jedni i drugi cvetaju.
Mislim da je i crkva podrila svoj položaj ovim i nekako se kompromitovala u očima mnogih.

Moglo je ovo bolje da se odradi. Ali bar je jedno dobro u svemu.

Vlada je konačno pokazala da može da se obračuna sa protivnicima i da ima petlje to da uradi
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Velika glupost. Milova mafijaška partija koristi ekstremni crnogorski nacionalizam da se vrati na vlast. Nadam se da će dovoljno umjerenih da shvati koliko je to pogrešno i da je ovo Milov kraj. Što se tiče srpskih nacionalista, ne vidim da oni ovim jačaju.
« Poslednja izmena: 05. Sep 2021, 11:42:52 od dabisha »
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
Crnogorski popisi iz vremena komunizma su za etničko opredjeljenje skoro irelevantni.
Sve je irelevantno ako ti ne ide u prilog. Smile

A da si mi rodjak i da se dva puta drzneš da mi objašnjavaš ko sam, izbacio bih te iz kuće dok se ne opametiš i ne izviniš
Mogao bi samo da se nerviraš ili eventualno da pozoveš policiju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Ma da. Dakle ti si toliki majmun da nećeš da izadješ iz kuće kad to domaćin od tebe zatraži.

Popisi u CG iz tog perioda su odredjeni stavom vlasti. Slobodno obavešteno opredjeljivanje je nastupilo tek od popisa 2003.
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
U Cg postoje tri opredeljenja.

1.srbi
2.crnogorci
3.crnogorci-srbi

Plus manjne, za ovu pricu nebitno.

Uglavnom pored ljudi koji su etnicki srbi i oni koji se etnicki osecaju kao crnogorci [sto je u principu indentitet zasnovan na NISMO SRBI].. Postoji i treca jaka kategorija.

Crnogorci-Srbi..ljudi koji znaju da su Srbi, nemaju nista protiv toga sto su Srbi ali imaju dodatni element u svojoj pripadnosti da se osecaju kao crnogorci i vide svoju drzavu kao posebnu.

Njima se regionalna pripadnost uvukla u etnicku.

I oni su ta kategorija koja pravi klackalicu dole.

I zato je cg nezavisna. Pod medjunarodnim pritiskom da se raskomada srbija, za konjsku dlaku oni postadose drzava, koja nije nezavisna u pravom smislu te reci. Ali je nezaviana od srbije, i samo joj je to uloga.

Elem, kad bi CG usla u sastav srbije, ti crnogorci-srbi bi to lako prihvatili..

A ovi sto se etnicki osecaju kao crnogorci bi bili svedeni na nekih 20%
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
mob
Samsung 
Ekstremizam jednih hrani ekstremizam drugih.
Prirodni odgovor na ekstremizam je osećaj ugroženosti koji dovodi do stvaranja suprotnog ekstremizma da bi se borilo sa njim. Crnogorski ekstremizam biće gorivo za srpski.
Trenutno je stvorena atmosfera ugroženosti jednih i drugih a to pogoduje jačanju ekstremnih struja.
Inače Milo je sve ove godine i opstajao na tome na podgrevanju straha od Srbije i nasilne asimilacije
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 448 449 451 452 ... 466
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 17:25:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.