Na kraju to su dva razlicita argumenta. Reci mog oca je izgovorio moj otac a ne ja. On nije hteo da ide u osvajacki rat i da pogine bezveze.. sto je pomalo u srpskoj tradiciji. Odbrana svoje zemlje je nesto drugo Koristan drzavni projekat moze zahtevati neke zrtve. mala i bedna drzava kao nasa mora imati podrsku velikih sila za to sto namerava da radi. Sve sto ja govorim je da su ratovi devedesetih sa nase strane bili glupo kurcenje pa smo i prosli kako smo mislili. Da je nesto od toga bilo korisno mogao bih i da podrzim ali nije. Tvoj problem je sti ti procena korisnosti drzavnih politika po zajednicu nije jaca strana cim prizivas trece nato bombardovanje, ubijanje dece dezertera i slicne gluposti i monstruoznosti
Krenem da kucam..ali prosto, ti si i tvoj otac ste mnogo retardirani. Jednom sam probao da ti objasnim. Jedno je rat a drugo ratni zlocini. Sedni sa tvojim debilnim ocem da mu to razjasnis. Milosevic i ostala jugoslovenska bolumenta nije kriva za ne znam...hrvatske ratne zlocine
Dakle Milosevic je vise opravdaanje da moz' da ubijes Srbe bez da odgovaras.
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."