Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 17:02:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 396 397 399 400 ... 466
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crna Gora kakvu poznajemo  (Pročitano 490093 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
Dakle nisu protiv rezolucije jer su protiv nje slabici kao sto si rekao ali nisu ni za jer su i za slabici, nego ih zabole i smeju se, kao sto si rekao.
Ok
I kada su u prilici obračunaju se i sa jednima i sa drugima (naročito sa drugima)...ne mora valjda sve da ti se crta?
Naravno da jesu protiv rezolucije...zašto bi se trošilo vreme na donošenje nevažnih stvari o gorkoj sudbini izdajnika?
Rezolucija o osudi dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije...svašta.  Smile
« Poslednja izmena: 19. Jun 2021, 07:01:24 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Što trolyješ?
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
Ne trolujem...
Ludo je vreme u kojem se osudjuje streljanje izdajnika, defetisti i dezerteri optužuju borce da su izgubili rat i opravdava se predaja naših ljudi neprijatelju samo da bi neka kukavica bila manje nesretna.

Njegošev narod osudjuje istragu...sumanuto i bedno.

« Poslednja izmena: 19. Jun 2021, 10:14:33 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Srbi nisu dužni da misle isto kao Njegoš pre 200 godina.

Ostalo... Ne znam šta radiš ako ne troluješ.
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
Možda se pronalaziš u nekoj od onih grupa gore, pa ti je teško da razumeš?
Ili sam troluješ?
Ali zato upravo imaš Njegoša, da ne ispadne da ti barem nisu rekli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
mob
Samsung 
Evo teksta rezolucije

Objavljujemo tekst Rezolucije o genocidu u Srebrenici koju je usvojila Skupština Crne Gore:

Skupština Crne Gore:

1) najoštrije osuđuje genocid u Srebrenici;

2) potvrđuje da se genocid dogodio na tlu Evrope nakon Drugog svjetskog rata u kojem je stradalo preko 8.000 civila bošnjačke nacionalnosti;

3) osuđuje pokušaje pripisivanja odgovornosti ili krivice srpskom, bošnjačkom, hrvatskom ili bilo kojem drugom narodu za genocid, zločine protiv čovječnosti ili druge zločine, jer odgovornost može biti isključivo individualna, a nijedan narod ne može biti označen kao genocidan ili zločinački;

4) poziva nadležne institucije na primjenu pozitivnih propisa kada su u pitanju radnje i djela javnog negiranja postojanja ili umanjenja genocida u Srebrenici;

5) naglašava značaj i potrebu da se ustanovi 11. jul danom sjećanja na žrtve Srebrenice;

6) potvrđuje riješenost države Crne Gore, kandidata za članstvo u EU i punopravne članice NATO alijanse, da afirmiše vrijednosti mira i stabilnosti i multietničkog sklada;

7) poziva nadležne institucije na sprovođenje istraga i procesuiranja optuženih za genocid u Srebrenici, ratne zločine i zločine protiv čovječnosti.

IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Hvala.
Ljudi rekli da se ne osudjuje ni jedan narod a Vuciceva stampa osula da se srpski narod proglasava genocidnim.

Realno, skoro svaki narod je nekada počinio genocid.

Možda se pronalaziš u nekoj od onih grupa gore, pa ti je teško da razumeš?
Ili sam troluješ?
Ali zato upravo imaš Njegoša, da ne ispadne da ti barem nisu rekli.

Pa kao prvo nisam siguran ko su ti ti izdajnici npr. Za osstale ne bi bilo loše da budem siguran.

>Ako se ne varam ti nisi vernik. Zašto se onda pozivaš na njegoša koji se dosta tripuje na boga mada ne baš na Isusa al ajde? I ako se već pozivaš na njegoša, smatraš da treba pobiti većinu stanovnika novog pazara?
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
Pa kao prvo nisam siguran ko su ti ti izdajnici npr. Za osstale ne bi bilo loše da budem siguran.
Pa eto, ne razumeš da su te poturice bile izdajnici. I oni medju nama koji ih podržavaju.
To je bilo jasno i u  vreme Njegoša.

Ako se ne varam ti nisi vernik. Zašto se onda pozivaš na njegoša koji se dosta tripuje na boga mada ne baš na Isusa al ajde?
Zato što nije bitno da li je nešto mudro i istinito rekao Njegoš već je Njegoš istaknuta i pomena vredna ličnost koja je tu istinu rekla i to bi većini trebalo da je poznato.

I ako se već pozivaš na njegoša, smatraš da treba pobiti većinu stanovnika novog pazara?
Ne nužno.
I tu je Njegoš imao neke praktične stavove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
izadji iz srednjeg veka sa tim glupostima o izdajnicima

Manje pucaj, više tucaj

IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
mob
Samsung 
Ovaj član tri je ok, mislim da je naknadno dodat na predlog demokrata i df.

Najveći problem sa ovom rezolucijom je što motiv za njeno donošenje izazivanje političke krize u cg. Neka vrsta opredeljenja za put cg i sprečavanja određenih procesa.
Ova rezolucija je stavljena na dnevni red od strane opozicije ne zato što im je stalo da se to sad reši, nego zato što je bilo zgodno za dizanje tenzije i rušenje Vlade.
I oni koji priznaju genocid trebaju osuditi donošenje rezolucije zbog političkih ciljeva, korišćenje žrtava za ličnu korist
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 396 397 399 400 ... 466
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 17:02:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.