Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 15:29:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 326 327 329 330 ... 466
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crna Gora kakvu poznajemo  (Pročitano 487507 puta)
Jet set burekdzija

_blueSoniq_

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5448
Zastava Voždovac-Beograd

649.792.706/ 8.737.664.007*100=0,074366868018664*100...ајде сада можеш сам.

Dobro, zajebao sam se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11709
Zastava Okolina "Venerinichinih brezuljaka"-najcesce !
mob
I-mate il` nemate
IP sačuvana
social share
Jedem da bih ziveo , a zivim da bih - jeVao...Pa sta ?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Kako idu shetnje? Ljudi malo da dobiju na kondiciji. Od silnih sendvica i zlatnog doba ima da stradaju arterije.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Pa nije bio u prošlosti u pravu si teško se oprašta ono nameštanje državnog udara sa Djukanovićem, ali dobro fleke si izvadjene u medjuvremenu, Sindjelić kompromitovan, avioni lete, otopljavaju odnosi...

ANB-ovski spin da je Vučić  namestio nešto sa Djukanovićem Frontu kojeg ti svesno ili nesvesno i dalje razvlačiš...neću ni da komentarišem, nije vredno komentara.... samo ću ti ovo napisati- nije slučajno Vučić doveo na čelo agencije, nakon tih brljotina,  drugog, novog čoveka, čoveka od ličnog poverenja...

A Dodika ne bih posebno komentarisao...reći ću ti samo da mi je drago da vrh Srbije i Republike Srpske dobro saradjuju i da se medjusobno uvažavaju, isto kao što mi je drago, što Srbija, a ti ćeš reći Vučić  Smile Smile Smile pomažu sve stranke i sve političare i nevladine organizacije koje zastupaju interesa srpskog naroda u CG.

ANB-ovski spin koji je izgovarao jedan od lidera fronta Medojević praktično do juče, dok mu nisu saopštili da im je sad Vučić najbolji drug. Kako ih je beše zvao-balkanska konfederacija kriminala (Djukanovića i Vučića). Njegove reči ne moje. Učestvovao čak i na protestima protiv Vučića u BG.

Uh, nemoj mi pominjati njegove ljude od poverenja, odmah dobijem nagon za povraćanjem, pogotovo od Jašara Ahmedovskog za sirotinju, on je baš ono primer one klasične nepismene ljige, DŽUDŽA, uberdžudža! Simbol svega onog što bih deportovao iz Srbije u Bugarsku po kratkom postupku da sam vlast.

Što se tiče pomoći, i Vučić i Srbija, treba da pomažu Srbe u regionu apsolutno, ali kroz kulturu, obrazovanje, NVO koje se bave očuvanjem tradicije, identiteta itd, a nikada i nopošto strankama i političarima jer kao što nikad neću podržati da neko finansira političare u mojoj zemlji tako nikad ne bih sebi dozvolio da se ja mešam Srbima iz Novog, Nikšića, Berana, Pljevalja, Trebinja, Nevesinja, Bijeljine ili Zvornika u to ko će da ih vodi i ko će da zastupa njihove interese. Zna se protokol, znaju se prilike kad oni mogu da dodju, dan državnosti, komemoracije, dani sećanja, važne godišnjice i to je to, sve mimo toga kao što je ovo vukljanje mečke Božane iz Laktaša svaki dan po Srbiji bih najstrožije zabranio jer mu time dajemo prednost u učvršćujemo poziciju na vlasti, a mi nemamo nikakvo pravo to da radimo, već da pomažemo sve njih bez izuzetka kad i koliko možemo.

Jer ako nam ovi i ovakvi nastave zastupati srpske interese uskoro ćemo imati više šansi za otcepljenje neke nemačke pokrajine i njeno pridruživanje Srbiji, nego Republike Srpske, ili očuvanje SPC u Crnoj Gori jer je slična demografska situacija i u crnogorskom i srpskom delu Hercegovine, a kad nas nestane tu, na teritoriji koju kontrolišemo od postanka, onda možemo polako i svi mi ostali da se selimo u Baden Virtemberg.

Uostalom, sve ovo ti znaš manje više, nemamo mi spor oko toga, naš spor je to da ti misliš da ova prevara koja sedi na vlasti u Beogradu, štiti Srbe i njihove interese, a ja mislim da za ovih 7 godina imam dovoljno dokaza da on radi upravo suprotno i tu se mi nikad nećemo složiti.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Apsolutno. Ako hoces da ulažeš u srpstvo ulaži u kulturu, amaterski sport, kvalitet života a ne političare. Mada ne vidim tacno kakvu ja korist od toga imam al ajde.

I to da Vucic stiti srpske interese. Hahahha. Pa ja sam Srbin i svi moji. Nase interese ne stiti
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
Ma da...

Ulazi u naoruzanje i vojsku...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
Ufff, ufff al iz tebe brate bije gnev  Smile Smile Smile

ANB-ovski spin koji je izgovarao jedan od lidera fronta Medojević praktično do juče, dok mu nisu saopštili da im je sad Vučić najbolji drug. Kako ih je beše zvao-balkanska konfederacija kriminala (Djukanovića i Vučića). Njegove reči ne moje. Učestvovao čak i na protestima protiv Vučića u BG.

Ne bih o Medojeviću, nebitan je. A duboko verujem da ti lično čak imaš bolje mišljenje o njemu, nego ja...iskreno mislim da je to bila veoma loša odluka da se on uključi u Front, medjutim to je politika...verovatno su u kalkulacijama smatrali da ne mogu dobiti većinu bez zahvatanja u " crnogorski tabor " išli su " široko"...lično sam protiv njega, ne verujem mu ič ali neću ni jedne ružne reči reći protiv njega sve dok je u "srpskom taboru", makar dok radi javno ...

Uh, nemoj mi pominjati njegove ljude od poverenja, odmah dobijem nagon za povraćanjem, pogotovo od Jašara Ahmedovskog za sirotinju, on je baš ono primer one klasične nepismene ljige, DŽUDŽA, uberdžudža! Simbol svega onog što bih deportovao iz Srbije u Bugarsku po kratkom postupku da sam vlast.

Mislio sam na promene na čelu bezbedosne agencije koja je usledila nakon brljotina oko navodnog "državnog udara". Smenio je jednog časnog, poštenog čoveka, pravnika, koji je legalista pre svega, ali nije vičan za spletke i intrige koje vladaju u tom sektoru, praktično su mu vukli poteze iza ledja, jednostavno čovek nije iz te priče...a zna se i ko je vukao ...verovao ili ne, milogorci ( čitaj soroševsci ) su duboko infiltirani u sve pore srpskog društva, kako bezbednosne, tako i finansijske, medijske, političke... i realno je pitanje, koliko uopšte ih Vučić i kontoliše dan danas.
Elem,primer,  u "medijskom mraku, cenzuri i diktaturi " na RTS  koji je "Vučićeva propagandna mašinerija " dodje Mališićka, mrtva ladna uporedi crtanje crnogorske tradicionalne zastave ( trobojke  Smile ) sa crtanjem šahovnice u Srbiji....i onda par nedelja kasnije, kao jelte " Vučićeva perjanica " popiša se po tom istom Vučiću na N1 u famoznom dokumentarcu, nesvršenog studenta turizma, koji se krije iza novinarstva.  Smile Smile

kao što je ovo vukljanje mečke Božane iz Laktaša svaki dan po Srbiji bih najstrožije zabranio jer mu time dajemo prednost u učvršćujemo poziciju na vlasti, a mi nemamo nikakvo pravo to da radimo, već da pomažemo sve njih bez izuzetka kad i koliko možemo.

Jesi realan ? Milorada Dodika, NIKAD, NIKO...u Srbiji nije gledao i ne posmatra ga kao Predsednika SNSD-a, već su ga ovde primali i uvažavali uvek  kao Predsednika RS ili kao člana Predsedništa BiH iz redova srpskog naroda ( Ivanić dok je bio na toj fukciji redovno je posećivao Srbiju, priman na najvišem nivou, istupao u javnosti )
Znači, Srbija se ne meša u politički život RS, ne staje na stranu ni jedne stranke...a to što je recimo SDS ( nažalost ) nesposoban da dobije izbore, što politički luta, obezglavljen je...nije problem u Srbiji, ni u Vučiću....smešno mi je da ti na ovo uopšte odgovaram, kad sam znaš da je istina. Nije skoro Vučić išao u Drvar i Mrkonjić da podrži Dodika i SNSD, već da podrži, ohrabri srpski narod koji živi tamo...

Uostalom, sve ovo ti znaš manje više, nemamo mi spor oko toga, naš spor je to da ti misliš da ova prevara koja sedi na vlasti u Beogradu, štiti Srbe i njihove interese, a ja mislim da za ovih 7 godina imam dovoljno dokaza da on radi upravo suprotno i tu se mi nikad nećemo složiti.

Neverovatno mi je da danas Vučića neko može da napada sa te " srpske " pozicije, sa desna, sa pozicije nacionaliste   Smile Smile Smile
Znači, ja mogu sad da ti napišem, 15 gusto kucanih strana šta sve zameram Vučiću, i njejgovoj politici, njegovoj stranci, zašto sam protiv njih, zašto NIKADA ne bih glasao za njega ali to nikako nema veze sa nacionalnom politikom, koja je, ako izuzmemo Briselski sporazum ( a prvi sam ga ovde napao i pljuvao zbog potpisivanja, stoji zabeleženo, a tek naknadno sam uvideo da nisam do kraja i u potpunosti razumeo suštinu tada ) prihvaljiva.

Generalno nacionalna politika je  ok, vrlo mudra, uravnotežena, odgovorna i daje rezultate...pogotovo odnos ka Kini i Rusiji...ne zatvaranje vrata ka EU ( iako sam lično protiv članstva u EU )....znači Vučiću se može zameriti sve i svašta, loša, katastrofalna kadrovska rešenja, loši zakoni, kriminal pojedinih ljudi koji se kriju ispod njegovo šinjela, ali neodgovorna nacionalna politika nikako...

E sad jbg. brate, tebi koliko vidim iz tvojih postova,  glavni politički problemi su Vučić, Dodik, Mandić i Patrijarh Irinej....što iskren da budem, kod mene izaziva podozorenje...
« Poslednja izmena: 20. Feb 2020, 13:39:09 od fabio_kanavaro »
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822

Nikola Garić (34) porijeklom iz Crne Gore: Uhapšen agent BIA zbog kokaina!

Ni­ko­la Ga­rić (34), agent Bez­bjed­no­sno-in­fo­r­ma­ti­vne age­n­ci­je, ko­ji je uha­p­šen zbog su­m­nje da je tr­go­vao ko­kai­nom, si­no­vac je Dra­ga­na Ga­ri­ća Ga­re, ko­ji je ubi­jen 15. ja­nua­ra 2000. u beo­gra­d­skom ho­te­lu „In­te­r­kon­ti­nen­tal“, za­jed­no sa Že­lj­kom Ra­žna­to­vi­ćem Ar­ka­nom i Mi­len­kom Man­di­ćem Man­dom.

Nikola Garić je, kako saznajemo, porijeklom iz Crne Gore.

Ni­ko­lin otac Zo­ran bio je ro­đe­ni brat ubi­je­nog Ga­re i sam je svo­je­vre­me­no ra­dio u Slu­žbi dr­žav­ne bez­bjed­nos­ti. Ga­rić je, pod­sje­ti­mo, uha­p­šen pro­šle ne­de­lje u sa­ra­d­nji po­li­ci­je i BIA. Po­red nje­ga, li­si­ce su sta­vlje­ne i De­ja­nu P. (43) i po­sle sa­slu­ša­nja odre­đen im je pri­tvor do 30 da­na. U sta­nu, ko­ji je vla­sni­štvo agen­ta BIA, po­red 150 gra­ma ko­kai­na i va­gi­ce za pre­ciz­no mje­re­nje, po­li­ci­ja je pro­na­šla i pre­ko 100 ko­ma­da mu­ni­ci­je

Odu­ze­ta i municija

– Oni se su­m­nji­če za neo­vla­šće­nu proi­zvod­nju i sta­vlja­nje u pro­met opo­j­nih dro­ga, kao i neo­vla­šće­no dr­ža­nje, no­še­nje i pro­met oru­ž­ja i ek­splo­zi­v­nih na­pra­va – na­ve­de­no je u sao­p­šte­nju po­li­ci­je.

MUP je sao­p­štio i da su stan u kom su pre­tre­som pro­na­đe­ni dro­ga i oru­ž­je ko­ri­sti­li Ga­rić i De­jan P.

– Stan u na­se­lju Bra­će Je­r­ko­vić, u kom su to­kom pre­tre­sa pro­na­đe­ni dro­ga i mu­ni­ci­ja, u vla­sni­štvu je Ni­ko­le Ga­ri­ća. Po­sle ha­p­še­nja De­ja­na P. on je tvr­dio da ne­do­zvo­lje­ne su­p­sta­n­ce pri­pa­da­ju Ni­ko­li, a na­vod­no je Ni­ko­la tvr­dio da je stan izdao mu­ška­r­cu i da o dro­gi ne zna ni­šta – pod­sje­ća sa­go­vor­nik i na­vo­di da će vje­šta­če­nja, ko­ja će bi­ti oba­vlje­na to­kom pos­tu­p­ka, po­ka­za­ti da li su obo­ji­ca uha­p­še­nih umije­ša­na u tr­go­vi­nu dro­gom, ko­ja je, ka­ko se su­m­nja, bi­la spre­m­na za pro­da­ju.

https://borba.me/nikola-garic-34-porijeklom-iz-crne-gore-uhapsen-agent-bia-zbog-kokaina/
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
reko ja da nisam optimista...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Apsolutno. Ako hoces da ulažeš u srpstvo ulaži u kulturu, amaterski sport, kvalitet života a ne političare. Mada ne vidim tacno kakvu ja korist od toga imam al ajde.

I to da Vucic stiti srpske interese. Hahahha. Pa ja sam Srbin i svi moji. Nase interese ne stiti

Ниси ти Србин...ти си Србијанац... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 326 327 329 330 ... 466
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 15:29:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.