Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 18:00:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 308 309 311 312 ... 466
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crna Gora kakvu poznajemo  (Pročitano 488976 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
Ako je za utehu ne postoji... Smile

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Citat
Dovoljno je isčitati tvoje postove i ne imati IQ manji od broja cipela pa ne shvatiti na čiji mlin ti teraš vodu, odnosno da si u službi DPS propagande.

Sad si mi ovde došao na zicer za IQ, ali kao što rekoh, godine, ratovanje, poštovanje, preskočićemo Smile

Citat
-Treći dan u Adrovićima mehanizacija preduzeća Lokalni putevi kopa utovarnom lopatom kanal širine oko tri metra i dubine do metar i po. Sve se radi bez ikakvog projekta a nije bilo ni izlaska geomtra, niti nas je bilo ko obavjestio da će se radovi izvoditi, zbog čega je i presječeno crijevo, tako da je  bez vode ostalo 5 do 6 kuća. Posebno je ugroženo domaćinstvo Dragomira Brašanca, koji drži 90 ovaca i četiri krave. Iako je danas izvođač radova izvršio prespajanje crijeva za vodu, vode u kućama još uvijek nema, rekao je mještanin Adrovića Simo Brašanc. Brašanac je rekao da je preko 15 ljudi u problemu jer je prekopan put zbog čega je onemogućen prilaz traktorima Lokvi sa koje se uzima voda za napajanje stoke. On nije znao da odgovori  zbog čega se kopa kanal u januaru na visini od preko 1000 m i na pitanje kako se osjećaju zbog toga kratko je odgovorio „ko i svi ludaci“.

Dakle Sima i Dragomir meštani onako odokativno su procenili da se radi bez bilo kakvog projekta jer "nije bilo izlaska geometra", A Sima s druge strane "nije znao da odgovori" zbog čega se kopa kanal "u januaru na 1000m" Smile

Jel realno da očekuješ da ti ja odgovaram na ovo?

Elem kako tanjug javlja postignut je dogovor sa Simom i Dragomirom, ostavljen im je put prema jezercetu kao i rampa za prolaz i svi će živeti srećno do kraja života...

Ajmo dalje

Citat
Ovo je ispod pojasa bilo  Smile
Ne liči na tebe, ne uklapa se u tu sliku koju želiš da ostaviš ovde o sebi, kao o racionalnom i razumnom forumašu. Čemu to? Nervoza, znam, ponestaje ti valjanih argumenata za diskusiju i onda po onom dobro poznatom i mnogo puta oprobanom komunističkom metodu, da kad ne možeš da osporiš argumente sagovornika, onda pokušavaš da mu osporiš, diskredituješ ličnost ..

Još se to nije desilo evo već koliko godina da ja budem nervozan na forumu i internetu generalno, tako ni ovog puta, samo prijateljski savet da se malo smanji paranoja jer je pasus bio zabrinjavajuće histeričan

Citat
Kad smo već kod paranoje,  Ilije Čvorovića,   Smile ko ono beše polemisao sa mojom malenkošću, pre 2-3 stranice, kao da sam član GO ili Predsedništva SNS, opaskama " da bi i kamen pokvarili"

Nisam znao da je iz ljubavi, mislio sam da je posao, my bad Smile

Citat
Opet tvoje manipulatorske sposobnosti i veština inverzije se pokazuju u punom sjaju   Smile Smile Smile
Poenta diskusije je na granici Srbije i Crne Gore a ne na granici Srbije i Bosne ili Srbije i Hrvatske...vešt i lukav pokušaj racionalizacije očigledne političke provokacije režima MIla Djukanovića kojeg zdušno podržavaš Smile ali vidno izostade odgovor zašto je granica CG ka KiM i prema Albaniji porozna, ne zaprečava se rovovima, kao što se ne zaprečava ni izlazna migrantska ruta ka RS, odnosno BiH.

Sela Bukovica i Kovačevići na granici s RS da ne kažem Bosnom, opština Pljevlja, prošle godine zaprečena 4 ilegalna prelaza

A to je radjeno i na granici sa Albanijom , Kosovom, Bih i sa Srbijom i to radi i Srbija i mi i oni u sklopu poglavlja 24 pravda, sloboda i bezbednost...

Tako da mi je jasno kad Sima i Dragomir zavape- a zašto ne kopaju granicu prema šiptarima jer to je njihov domet, oni su ljudi stočari, više od toga ne znaju niti im je potrebno, jer im jebi ga neka kombinirka prekopava put do nekog jezerceta, malo me čudi tvoj takav nastup, jer si valjda toliko svestan da je to pitanje ćorsokak, ali šta da se radi...

Citat
Uostalom, ako je sve tako kao što  tvrdi Uprava Policije CG, ako sve ovo nije samo smišljena podla provokacija režima,demonstracija slile ( kao i ona "slučajna i redovna" oklopna vozila na ulicama) već čisto tehničko pitanje, zašto onda ne završiše posao do kraja, već naprasno povukoše mehanizaciju i obustaviše radove

Već sam ti gore rekao, radovi nisu obustavljeni, Sima i Dragomir su zadovoljni krave će da piju vodu sa jezerceta, Jabukom i Adrovićima opet vlada mir i spokoj...

Naseo si na tabloidnu patku ništa strašno, nije ni prvi ni poslednji put Smile

Citat
p.s. A što se tiče pisanja " Kurira" i tvoje potrebe da mi imputiraš neke stavove a onda da polemišeš sa njima, iako nisam slova o tome napisao, molio bih te ubuduće, da kad polemišeš sa nekim mojim iznesenim stavom ovde, da to bude precizno navedeno, a ne da ti pišeš šta ti misliš da ja mislim....inače mislim da su mnogi mediji, posebno " tabloidi" u Srbiji, koje slove za " srpske i režimske" u nekom svom delu, u direktnoj službi propagande režima Mila Djukanovića. Mnogo je takvih danas u Srbiji, tako da...

Što se tiče i tebe i Kurira i bilo koga, da bi o nečemu raspravljao, moraš ponešto o tome i da znaš, pošto ti ništa ili malo šta znaš o tome osim to- ti podržavaš Mila, ti si ANB ili šta ti je već neki odbrambeni narativ onda je i moj nastup bio prilagodjen tome. Ne možeš ti iz 23 pogrešne pretpostavke da doneseš ispravan zaključak, nažalost, a ja nemam vremena baš sve da ti objašnjavam. Smile

Ali ne brini ništa i dalje si mi simpatičan zbog saznanja da si učestvovao u mitrovdanskoj ofanzivi iako se ne slažemo po ovom pitanju Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
Komentar je da nemam komentar  Smile
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

_blueSoniq_

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5448
Zastava Voždovac-Beograd
ti nisi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822

Nakon saopštenja britanskog i američkog ambasadora u Podgorici, policija je promenila odluku,jučer obezbedjivala i obezbedjivaće litije i ubuduće  Smile Smile Smile

Ministar naprasno u svom rokovniku našao slobodan termin da se sretne sa predstavnicima MCP....zauzet čovek kopanjem kanala, šta ćeš  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 07. Feb 2020, 11:51:54 od fabio_kanavaro »
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
VARHELJI PRENIO PORUKU
Vlada spremna da privremeno odloži primjenu Zakona
Marković je navodno ponudio da se primjena Zakona odloži do odluke Ustavnog suda, a u slučaju da bude odbijena inicijativa Mitropolije crnogorsko-primorske, do odluke Suda u Strazburu

Evropski komesar za susjedsku politiku i pregovore o proširenju Oliver Varhelji rekao je da  mu je premijer Duško Marković saopštio da je Vlada spremna da privremeno odloži primjenu Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Više izvora Vijestima je potvrdilo da je Varhelji tu poruku prenio na sastanku sa crnogorskom opozicijom.

Marković je navodno ponudio da se primjena Zakona odloži do odluke Ustavnog suda, a u slučaju da bude odbijena inicijativa Mitropolije crnogorsko-primorske, do odluke Suda u Strazburu.

Vijestima je nezvanično iz Vlade objašnjeno da je to logičan potez, jer je zakon leks specijalis i da je vrlo važna ustavnost zakona.

Vijesti još uvijek nisu dobile odgovor na pitanja koja su zvanično uputile Vladi.

https://www.vijesti.me/vijesti/politika/vlada-spremna-da-privremeno-odlozi-primjenu-zakona

Izgleda, na vidiku je, kao što sam svojevremeno i najavljivao,iskreno, pribojavao se " baj pas " iz MPC  Smile
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

_blueSoniq_

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5448
Zastava Voždovac-Beograd
e sad ako uspeju da izdejstvuju odlaganje primene zakona ili ga zamrznu na određeno vreme, biće "fala bogu", a ako ipak ne biće satanski nato i ekipa evropskih nacista su protiv boga.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 308 309 311 312 ... 466
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 18:00:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.231 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.