Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 19:13:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 401 402 404 405 ... 466
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crna Gora kakvu poznajemo  (Pročitano 489432 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Elem

1. Ustva Srbije i kraj price.
2. Rezolucija 1244
3. EU da ispuni sve ono sto je dogovoreno sa Albancima ili prestanak bilo kakvih pregovora ukljucucjuci i nastavak EU integracija.
4. EU da plati odstetu Srbiji za takse pristine. Svaki dinar koji je SR izgubila ili prestanak pregovora ukljucucjuci i nastavak EU integracija.
5. Momentani referedum po pitanju integracija u EU

E ovako se vodi politika na brzinu u par tacaka
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
6. Tajna policija, policija, državni aparat i sami gradjani da maltretiraju pripadnike "gradjanske Srbije" dok ne izvrše samoubistvo. Torturu povećati ako nam uvedu sankcije.

7. U slučaju rata brzinski eliminisati drugosrbijance da prava Srbija makar zna da se seronje nisu izvukle.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Ali ta kuknjava da se prizna fakticko stanje  Smile

Slusam da je Kosovo drzava brat bratu zadnjih 15 godina..i na kraju ALi DA PRIZNatE !!1
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
samo što to neće biti sutra nego u dalekoj budućnosti ili nikad.. zato to nije izdaja nego racionalna procena situacije i rad u korist nacije.
To nije racionalna procena situacije nego tvoj utisak ili više želja.

U nedostatku drugog kriterijuma od moje i tvoje procene, obe procene su ravnopravne, time legitimne.

Nisi primoran da priznaješ Kosovo, ako to u ovom trenutku radiš to je izdaja.
dokaži

Racionalna procena situacije nije širenje defetizma
Ko kaže da si ti racionalan...ti? Smile
Više puta si pokazao da je istina da te je strah da te ne oteraju na ratište i opravdavao dezertere...strah životu kalja obraz često.
Suoči se sa tim strahom i ako ne možeš da pomogneš, ne odmaži hrabrijima od sebe.
Ne vidim šta ima opravdano u besmislenim osvajačkim ratovima kojima se svet suprotstavlja.
Dezerterstvo može biti vrhunski patriotizam.
i ne vidim ko je ovde hrabar

U slučaju da se poklope potrebe moje nacije i potrebe neprijatelja, ne vidim potrebu da nacija tera inat.
Nisi sposoban da procenjuješ potrebe nacije, ti svoje i potrebe dezertera iz Valjeva projektuješ na naciju.
Nacija je i protiv strašnijih protivnika i u mnogo teže vreme pokazala šta joj je interes...privremena slabost to ne menja.
Nije bio interes nacije da ide preko Albanije recimo. Ili da napadne Bugarsku 1885te. Ili da osniva komunističku jugoslaviju. Ili da uopšte osniva Jugoslaviju na način na koji je to uradjeno. itd
Čija je to procena? Moja. Imaš li ti procenu? Imaš. Onda damo obrazloženja.
Nazivati nešto izjdajom bez obrazloženja je na nivou Vojislava Šešelja.

IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Cim se Bosnjaci oslobode tereta zvanog Republika Srpska ima omda procvetaju i plate svima po 4k evra.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
U nedostatku drugog kriterijuma od moje i tvoje procene, obe procene su ravnopravne, time legitimne.
Svašta, ja nisam ni postavio procenu kada će nešto da se desi.
Nadam se da reč sutra nisi pogrešno razumeo kao bliska budućnost.

dokaži
Dokaži šta?
Da nisi primoran ili da je potvrdjivanje vlasništva neprijatelju nad nekom teritorijom koju si u sukobu izgubio samo da bi šonje bile mirne izdaja?

Ne vidim šta ima opravdano u besmislenim osvajačkim ratovima kojima se svet suprotstavlja.
Dezerterstvo može biti vrhunski patriotizam.
i ne vidim ko je ovde hrabar
Opet opravdavaš dezertere...strah ti kontroliše razum, pa zato tako pričaš.
Teško da možeš da shvatiš ako nisi ranije.

Nije bio interes nacije da ide preko Albanije recimo. Ili da napadne Bugarsku 1885te. Ili da osniva komunističku jugoslaviju. Ili da uopšte osniva Jugoslaviju na način na koji je to uradjeno.
General posle bitke...ja te pitam otkud ti, ljut zato što nisi dobio kompjuter, znaš koji je interes nacije danas? Ti poistovećuješ interes nacije sa svojim strahovima i frustracijama?

Nazivati nešto izjdajom bez obrazloženja je na nivou Vojislava Šešelja.
Ja pokušavam da te navedem da priznaš sebi da to što si toliko lošiji od Šešelja (kada ga već pominješ) ne znači da treba da skrajneš i budeš kao Nataša Kandić.
Onda će to saznanje biti tvoje, pa ćeš lakše da se pomiriš da si živeo u zabludama.
Mada ti to već znaš, nego ništa te trenutno ne košta da lažeš sebe.
« Poslednja izmena: 21. Jun 2021, 22:07:01 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
mob
Nokia 

Srbiji je Kosovo i Metohija oteto i predato u ruke teroristima  i kriminalcima i kako takvo jedino moze biti vraceno vojnim putem, sto ne znaci da to nije nemoguce, mozda se i desi jednoga dana ne mora da bude WWIII.
Da, oteto oružjem i jedini način da ga mi otmemo je takođe oružjem. Ali mi smo previše slabi za NATO pakt. A da bi NATO pakt propao potreban je treci svetski ili neka slična kataklizma.

Smile   
Zasto mi da "otimamo" nesto sto je nase?  KiM je na silu oteto i doci ce vreme kad-tad kad cemo se najebati majke Siptarima. Znaju to i Sipci mole Boga da NATO i Ameri budu na KiM doveka , ali svemu dodje kraj pa ce tako doci i njima. Na nama je da , bez obzira ko bio na Vlasti u Srbiji , nikad i i ni pod kakvim uslovima i pritiscima ne prizna tu laznu i samoproglasenu drzavu *Kosovo  a vreme za naplatu dugova ce doci....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
i doci ce vreme kad-tad kad cemo se najebati majke Siptarima. Znaju to i Sipci mole Boga da NATO i Ameri budu na KiM doveka

Znači samo strpljivo i istraga u našim redovima.
Uključijući tu i Milogorce i Montenegrine (da se vežemo za temu)
« Poslednja izmena: 21. Jun 2021, 22:12:26 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083

Srbiji je Kosovo i Metohija oteto i predato u ruke teroristima  i kriminalcima i kako takvo jedino moze biti vraceno vojnim putem, sto ne znaci da to nije nemoguce, mozda se i desi jednoga dana ne mora da bude WWIII.
Da, oteto oružjem i jedini način da ga mi otmemo je takođe oružjem. Ali mi smo previše slabi za NATO pakt. A da bi NATO pakt propao potreban je treci svetski ili neka slična kataklizma.

Smile   
Zasto mi da "otimamo" nesto sto je nase? 
pa .... zato što sada nije naše?

i doci ce vreme kad-tad kad cemo se najebati majke Siptarima. Znaju to i Sipci mole Boga da NATO i Ameri budu na KiM doveka

Znači samo strpljivo i istraga u našim redovima.
Uključijući tu i Milogorce i Montenegrine (da se vežemo za temu)

u pa ti propagiraš genocid baš direktno
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
u pa ti propagiraš genocid baš direktno
Genocid je namerno potpuno ili delimično uništavanje nacionalnih, etničkih, rasnih i religijskih grupa.
Genocid nije istraga izdajnika.

Ništa nisi shvatio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 401 402 404 405 ... 466
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 19:13:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.123 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.