Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 19:32:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 351 352 354 355 ... 466
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crna Gora kakvu poznajemo  (Pročitano 484790 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Citat
Словачка нема проблем односно има као ми са Мађарима. Значи никакав. Још више то важи за Румунију где имаш Транслованију са два округа у срцу Румуније које имају мађарску већину и које су окружене са Румунима са свих страна.

Шпанија је већ имала ЕТА-у, кризу у Каталонији итд. Кипар је у истом стању као ми са Косовом, то су већ друге ствари. У Словачкој и Румунији нема ни мало назнака ка томе. Па већи проблем имају Бугари са Турцима и Турци са Курдима па су признали Косово.

Države se oko tih stvari ne opredeljuju prema tome da li im preti jasna i neposredna opasnost od secesije, već prema tome da li će svojim priznanjem napraviti presedan koji jednog dana može eventualno da rikošetira kod njih. Sve ove zemlje imaju taj problem i prema njemu se tako i odredjuju.

Tursku ne bih tu računao, Turska je regionalna muslimanska sila i ona je na Kosovu praktično zainteresovana strana iz mnogo razloga, a što se tiče Bugara oni su tada bili izmedju dogovora o raketnom štitu i pregovora sa Putinom o južnom toku siguran sam da se tu nalazi i priznanje Kosova kao kusur.

Citat
Јесте и такви на изборима не пређу ни цензус. Можда пређу сада, спуштен је на 3%.

Ne gledajmo sve kroz izbore, bolje da pogledamo gde su ti i takvi u obrazovnom sistemu, institucijam, medijima itd

Citat
Колико видим и Срби у Црној Гори то желе јер њима не треба Србија нити Вучић нису они угрожени...једино Србијанци то не схватају.

Apsolutno, ja to i govorim, oni sebe smatraju autentičnim Srbima u svojoj zemlji, ne nikako dijasporom čija je matična zemlja Srbija

Citat
Контам да се не би бунили ни да сутра Амфилохије прогласи Црногорску православну цркву... Smile

Нема шта праве Србенде.

Pravoslavna crkva u CG sa nekom autonomijom je verovatno donja linija koja bi mogla proći

Citat
Ја сам читао нешто. Укратко негира се да су Црногорци икада били Срби, спомиње се да су Срби у Црној Гори измишљени од извесног Симе Милутиновића Сарајлије који је пази сад убедио Његоша да је Србин и ето тако су Срби настали. Избегава се помињање било чега што би потврдило да су се ти Црногорци сматрали Србима а у случајевима као што је Његош или краљ Никола то се оправдава код првог већ споменутим Сарајлијом а код другог политиком. Чак сам чуо и теорију да су били Срби али ето то је значило само православац, ваљда су тада сви православци били Срби укључујући и Русе... Smile Логичка гимнастика је добро развијена код њих морам признати.

Moguće je i to ne sporim, ali mislim da time štete više sebi nego Srbima kao što rekosmo vrlo mali je efekat toga ako i postoji.

Citat
Добро брате испаде да су их више побили но у Сребреници..

Ubijali su ih ne birajući sredstva, mi ništa o tome nismo znali, ja bar nisam do unazad nekoliko godina kad sam sam čitao o tome.

Citat
Посебна од Београда свакако...као што сви требају бити посебни од Беогада.

Dobro znaš da se ne radi o tome, da se čak ide u rasističke aluzije da nismo isti

Citat
Да. Увек је српска. СДС, СНСД, Караџић, Плавшић, Додик сто политика променили али је увек била српска. Милошевић,Ђинђић, Коштуница, Тадић, Николић, Вучић сто су политика променили али је увек била српска политка.

govorili smo o prozapadnim i proruskim snagama, gde su se navodno Dodik i Plavšić prodali pa je Srebrenica bila genocid i Republika Srpska se nikad ne bi ujedinila sa Srbijom, bolje entitet nego provincija, pa Radovan i Ratko moraju u Hag nego mi to malo zaboravimo, a to je daleko od UVEK SRPSKE politike, pa se onda Dodik vratio na ovu stranu, a SDS otišao u Sarajevo pa bio optužen da se prodaje ambasadama itd...

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava

Države se oko tih stvari ne opredeljuju prema tome da li im preti jasna i neposredna opasnost od secesije, već prema tome da li će svojim priznanjem napraviti presedan koji jednog dana može eventualno da rikošetira kod njih. Sve ove zemlje imaju taj problem i prema njemu se tako i odredjuju.

Tursku ne bih tu računao, Turska je regionalna muslimanska sila i ona je na Kosovu praktično zainteresovana strana iz mnogo razloga, a što se tiče Bugara oni su tada bili izmedju dogovora o raketnom štitu i pregovora sa Putinom o južnom toku siguran sam da se tu nalazi i priznanje Kosova kao kusur.

Па онда Црна Гора не би прва признала Косово има 30% неправославног становиштва плус Србе...направиће преседан у својој држави... Smile

Било како било ти си рекао зато што су они у ЕУ и НАТОу они морају. Не морају.

Ne gledajmo sve kroz izbore, bolje da pogledamo gde su ti i takvi u obrazovnom sistemu, institucijam, medijima itd

Могу бити где хоће кад немају потпору у народу и политичку моћ.

Apsolutno, ja to i govorim, oni sebe smatraju autentičnim Srbima u svojoj zemlji, ne nikako dijasporom čija je matična zemlja Srbija

Сматрали су се и Срби у Хрватској аутохтоним народом а не Србијанцима исто Срби у Босни... Smile

Pravoslavna crkva u CG sa nekom autonomijom je verovatno donja linija koja bi mogla proći

Прошла би и аутокефална ЦПЦ са Амфилохијем на челу ко у Македонији.

Moguće je i to ne sporim, ali mislim da time štete više sebi nego Srbima kao što rekosmo vrlo mali je efekat toga ako i postoji.

Ма да мали...зато то и раде јер је мали и никакав ефекат. Smile

Ubijali su ih ne birajući sredstva, mi ništa o tome nismo znali, ja bar nisam do unazad nekoliko godina kad sam sam čitao o tome.

Си читао из Крвавог албума Карађорђевића? Smile

Ја сам чуо за случај само једне породице да је побијена, породица Звицер а и то је питање шта је ту истина а шта није.

Dobro znaš da se ne radi o tome, da se čak ide u rasističke aluzije da nismo isti

Једине расистичке алузије сам чуо од Црногораца. Како они нису били под Турцима како су они чисти а да су Србијанци помешани православни Турци...

govorili smo o prozapadnim i proruskim snagama, gde su se navodno Dodik i Plavšić prodali pa je Srebrenica bila genocid i Republika Srpska se nikad ne bi ujedinila sa Srbijom, bolje entitet nego provincija, pa Radovan i Ratko moraju u Hag nego mi to malo zaboravimo, a to je daleko od UVEK SRPSKE politike, pa se onda Dodik vratio na ovu stranu, a SDS otišao u Sarajevo pa bio optužen da se prodaje ambasadama itd...

Да и увек је била српска политика. И Тадић је Србин и водио српску политику па ишао у Вуковар, можда сутра неко призна да је био геноцид у Сребреници али то не значи да води српску политику.

Додик неће водити српску политику кад каже није Република Српска, ја нисам Србин ја сам Босанац Бошњак, говорим босански, замени тробојку љиљанима. Као што је Мило све урадио. Е онда није српска политика. Овако може бити прозападна проруска, десничарска, левичарска, конзервативнија, либералнија али је она увек српска.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Inace... Bili su i crnigorci pod turcima... Tako da seru kao i obicno.

Kao i svi uostalom.
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Citat
Додик неће водити српску политику кад каже није Република Српска
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Citat
Па онда Црна Гора не би прва признала Косово има 30% неправославног становиштва плус Србе...направиће преседан у својој држави... Smile

Било како било ти си рекао зато што су они у ЕУ и НАТОу они морају. Не морају.

Ne nego zato što su hteli u EU i NATO bespogovorno su izvršavali njihove naloge, nisu oni tada ni bili u NATO, ali su i priznali Kosovo i uveli sankcije Rusiji kad su ovi od njih to tražili

Citat
Ма да мали...зато то и раде јер је мали и никакав ефекат.

Efekat je mali kad imamo ovoliko ljudi na ulici

Citat
Си читао из Крвавог албума Карађорђевића? Smile

Ја сам чуо за случај само једне породице да је побијена, породица Звицер а и то је питање шта је ту истина а шта није.

Pišu i Rastoder i Adžić o tome

montenegrina.net/pages/pages1/istorija/cg_izmedju_1_i_2_svj_rata/uloga_francuske_u_nasilnoj_aneksiji_cg.htm

https://www.antenam.net/istorija/128653-nekoliko-cinjenica-o-tragediji-crne-gore-i-crnogoraca-poslije-1918

Imamo i njegov duel sa Aleksandrom Stamatovićem srspkim istoričarom iz Crne Gore na te teme

Citat
Једине расистичке алузије сам чуо од Црногораца. Како они нису били под Турцима како су они чисти а да су Србијанци помешани православни Турци...

To su aluzije svih dinarskih Srba/ Hercegovaca na ostatak srpkog naroda, nije to samo crnogorska specifičnost

Citat
Да и увек је била српска политика. И Тадић је Србин и водио српску политику па ишао у Вуковар, можда сутра неко призна да је био геноцид у Сребреници али то не значи да води српску политику.

Onda ajmo da udjemo u NATO i priznamo Kosovo i onda Crnogorci neće voditi antisrpsku politiku nego istu kao i mi tom logikom
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Beograd antisrpsko leglo.

Mala je ovo zemlja kolikih tamo izdajnika ima, čak su i tebe preobratili koji si iz čestitog srpskog kraja

Srbin po meni nije ni zanimanje ni ideologija, nego etnicko opredeljenje.

Sasvim je moguce da dva srbina imaju drugacije stavove.

Ne vidim kako je moguce reci da prestonica sa cetvrtinom stanovnistva moze biti antisrpska. Najbolje bi bilo da je srpska gornja bukovica kod valjevske kamenice sa starackim stanovnistvom koje izumire
« Poslednja izmena: 15. Mar 2020, 16:50:51 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
Srbin to je pre svega religijsko opredeljenje...

Ali i humanisticko i civilizaciono...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
 Smile Smile Smile

OTKRIĆE: Kod srpskog državljanina zapošljenog u Ostrogu pronađene navodno ,,povjerljive vojne depeše“

Komanda ,,Panter“ i kontakt ,,Zmija“

U tri „strogo povjerljive depeše“, koje su u Crnu Goru navodno poslate tridesetak dana prije skupštinske rasprave o Zakonu o slobodi vjeroispovijesti, pominje se zlokobna komanda kodnog imena ,,Panter“ koja bi trebalo da obavi diverzantsku akciju kada ,,počnu sukobi u Crnoj Gori“

Crnogorska policija privela je u srijedu srpskog državljanina Željka Stankovića, zapošljenog kao civila pri Srpskoj pravoslavnoj crkvi u Manastiru Ostrog, radi dalje istrage povodom zaplijenjenih dokumenata koja imaju oznaku ,,strogo povjerljivo“ i u kojima se najavljuje organizacija diverzantskih akcija u Crnoj Gori.

Prema informacijama Pobjede, crnogorska policija je početkom sedmice izvela opsežnu akciju lociranja pojedinih bezbjednosno interesantnih osoba za koje se osnovano sumnja da učestvuju u operacijama šverca narkotika.

U srijedu rano ujutro policija je pretresla jedan ,,štek stan“ u Nikšiću u nadi da će zateći bezbjednosno interesantnu osobu iz Podgorice za kojom je raspisana interna potjernica. Prema operativnim podacima, ta osoba trebalo je da bude sakrivena, sa svojom djevojkom koja je Nikšićanka, u iznajmnjenom stanu.

,,VOJNA TAJNA“
Umjesto treženog pripadnika kriminalnog klana, u stanu su policijske snage zatekle Željka Stankovića, srpskog državljanina sa prijavljenim boravkom u Crnoj Gori. Istražiteljima je ispričao da je prije nekoliko mjeseci iznajmio stan u Nikšiću, a da radi na imanju Manastira Ostrog.

Policija je, ipak, iskoristila sudski nalog i prilikom pretresa pronašla, osim nekoliko džointa marihuane, nešto mnogo intrigantnije – tri „strogo povjerljive depeše“, označene kao ,,vojna tajna“.

Sve tri su naslovljene – Komanda ,,Panter“, a sadržaj djeluje zastrašujuće. Primalac prve depeše se obavještava da on (neidentifikovano lice, bez imena u depeši) i njegovi ljudi iz Komande „Panter“ ,,ne ulaze u sastav Ministarstva odbrane ili Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije“ da je prethodno određeni komandant snaga u Crnoj Gori, kodnog naziva ,,Jastreb“ ,,odustao od operacije“ te da ,,pre oružanih sukoba u Crnoj Gori“ treba preuzeti dva paketa.
KONTAKT: ,,ZMIJA“
Pošiljke koje ,,panteri“ u Crnoj Gori treba da preuzmu su označene šifrom cc-24/1 i cc-24/2. Ne navodi se sadržaj paketa, ali se precizno određuju zadaci tajne jedinice: ,,zauzimanje strateških položaja, izviđanje, diverzija i čuvanje strateških položaja i objekata tokom sukoba“...

Na kraju strogo povjerljivog zapisa naznačeno je da se ,,dalja komunikacija nastavlja preko kontakta 'Zmija'“.

Citirana depeša zavedena je 15. novembra 2019. godine. Načinom pisanja, strukturom teksta i navedenim komandama povjerljivi dokument podsjeća na instrukciju za ,,crne operacije“, koje neka država, preko agenata ili plaćenika, tajno izvodi na teritoriji druge zemlje.

Indikativno je i vrijeme slanja depeša: koju sedmicu prije usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti, kada su prosrspske političke stranke u Crnoj Gori, pa i vrhovnici Srpske pravoslavne crkve na sva zvona najavljivali nemire, proteste i ,,krvlju branjene svetinje“ ako se zakon usvoji u Skupštini Crne Gore.

Momenat za neku akciju ,,patriotskih fanatika“ bio je idealan: očekivalo se da će od januara u Crnoj Gori da se dese nemiri.

Da sve dobije oblandu autentičnosti, na dnu zaplijenjenih depeša su potpisi osoba koje stvarno postoje u obavještajnoj nomenklaturi Srbije: Bratislav Gašić, direktor Bezbjednosno-informativne agencije Srbije, kao i Zoran Stojanov, pravnik zapošljen u Ministarstvu odbrane Republike Srbije.

TRAGOVI I SUMNJE
Riječ je o ljudima koji su zaista na ovim pozicijama.

Gašić, nekadašnji kontroverzni ministar odbrane Srbije, od 2017. godine, po naređenju Aleksandra Vučića, direktor je BIA, a Zoran Stojanov je vojni službenik u Ministarstvu odbrane Zorana Vulina, ovlašćen za rješavanje po zahtjevima za pristup informacijama iz nadležnosti Uprave za odnose sa javnošću.

Teško je povjerovati da bi se depeše takve zastrašujuće sadržine i sa originalnim potpisima dvojice srpskih bezbjednosnih funkcionera zaista mogle naći kod dvadesetrogodišnjeg srpskog državljanina iz Novog Sada.

Prema informacijama našeg lista, Stanković ne slovi kao bezbjednosno interesantna osoba i u Srbiji su zabilježeni neki njegovi sitniji prekršaji.

U Crnu Goru se preselio 2017. godine i zapošljen je u Manastiru Ostrog. Na saslušanju je, kaže naš izvor, istakao da se bavi ,,ne mnogo teškim fizičkim poslovima, da ponekad obezbeđuje da kolone hodočasnika prolaze“. Uredno prima 400 eura nadoknade mjesečno, a ponekad, za potrebe monaha Mateja Vuksanovića koji ga je i angažovao da radi u Ostrogu, obavlje i kurirske poslove.

Iako je djelovao zaplašeno nakon privođenja - i Stanković svakako ne izgleda kao neki specijalac sposoban da sa ekipom kolega zapali Crnu Goru - izvor Pobjede iz istrage tvrdi da policiji do sada nije otkrio odakle u njegom posjedu navodno povjerljive vojne depeše. I za koje svrhe bi mu mogle poslužiti.

Za sada nijesu poznati detalji iz istrage, osim podatka da je Stanković priveden. Iz crnogorske policije nijesu odgovarali na upite Pobjede.

https://www.pobjeda.me/clanak/komanda-panter-i-kontakt-zmija

" Istraživačko novinarstvo " 3-ćeg odeljenja ANB-a, kojeg je potpisao beogradski djak   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
Citat
Na koga konkretno misliš ?
Poznati su mi slučajevi,čitao sam dosta o tome, nikad nije opovrgnuto, da su dvojica srpskih Patrijarha, Varnava i Vikentije, otrovani. Prvi zbog protivljenja konkordata sa Vatikanom, drugi zbog toga što je navodno komunistima obećao pa odbio da prizna nekanonsku Makedonsku pravoslavnu crkvu.
Најспособнији патријарх којег је црква имала у модерно вријеме је гле чуда баш у зло комунистичко доба био на челу цркве а онда кад су вјетрови демократије и слободе почели да дувају пензионисан је још за живота и склоњен.

Ufff...vrlo delikatno i diskutabilno pitanje.
Nakon ubista, tj trovanja Patrijarha Vikentija od strane komunističkih vlasti SFRJ biva za Patrijarha SPC izabran German. Kao posledica toga, nikad dokazanih optužbi da iza njegovog izbora na čelo SPC stoje komunističke vlasti, dolazi do raskola unutar SPC tačnije  u Severnoj Americi i Kanadi, koji se proširio i na druge delove dijaspore - u Evropi i Australiji. Uprošteno rečeno, na delove SPC gde nisu vladali komunisti.

Jedan od preduslova prevazilaženja bolnog raskola unutar SPC je bio i promena čelnog čoveka Crkve, tj Patrijarha...te u tom svetlu treba i gledati penzionisanje Patrijarha Germana. Tu su " justinovci" odigrali ključnu ulogu.
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Ne nego zato što su hteli u EU i NATO bespogovorno su izvršavali njihove naloge, nisu oni tada ni bili u NATO, ali su i priznali Kosovo i uveli sankcije Rusiji kad su ovi od njih to tražili

Аха, кад уђу у ЕУ јер су у НАТО већ ушли неће морати да безпоговорно слушају... Smile

Efekat je mali kad imamo ovoliko ljudi na ulici

Ма маса људи...ево три месеца прође ел повучен закон... Smile

Канда их је сад мало корона зајебала. Smile

И онда рече мали је ефекат а тебе Србијанца убедили... Smile

To su aluzije svih dinarskih Srba/ Hercegovaca na ostatak srpkog naroda, nije to samo crnogorska specifičnost

Не, само Црногораца јер они имају тај мит да никада нису били под Турцима. Херцеговци су били дуже под Турцима од Србијанаца. Smile

Onda ajmo da udjemo u NATO i priznamo Kosovo i onda Crnogorci neće voditi antisrpsku politiku nego istu kao i mi tom logikom

Па у томе је и поента. Како ти кажеш то је само политичка подела бла бла трућ тако би испало ја ти кажем да то није политичка подела него национална. И ми хоћемо у ЕУ и они хоће у ЕУ па и даље нас мрзе. Нису они спровели референдум кад је у Србији била проруска/милошевићева власт неко кад је била прозападна власт. Ми сутра да уђемо у НАТО и даље исти однос сигурно неће махати тробојкама и србовати... Smile
« Poslednja izmena: 16. Mar 2020, 15:48:57 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 351 352 354 355 ... 466
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 19:32:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.398 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.