Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 17:04:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kad ste zadnji put bili u crkvi ?

Glasanje završeno: 24. Jul 2007, 18:54:30

Danas
9.4%  (3)
Prošlu nedelju
15.6%  (5)
Pre mesec dana
25%  (8)
Pre par godina
37.5%  (12)
Nikad
12.5%  (4)
Ukupno glasova: 32
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crkva  (Pročitano 41220 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Crkve nicu svaki dan gutajuci ogromne svote novca koji je mogao biti mnogo bolje iskoriscen, Novcem od 5 crkava moze se napraviti omanja klinika ili biblioteka. Ako je Bog svuda oko nas, zasto ici u crkvu? Mislim da je to sasvim logicno pitanje. Ali religija se kod ns svodi na formu, a ne sustinu.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Crkva nosi farisejski duh. Okajace se debeli stomaci, preljube i sl. odlaskom u crkvu, prodavanjem svega i svacega u okviru crkve, uvodjenjem tarifa, cenovnika za krstenje, vencanje, sahrane... Da. :chuckel                                                                                                                                                       ,,ne sudi bice ti sudjeno,,I to su biblijske reci ali mi ne trazimo Hrista u crkvi nego debele stomake ili bilo sta  drugo cime bi mogli da osudimo bliznje i ovaj pocetni citat ,,crkva nosi farisejski duh,,govori da osoba koja ga je napisala nije pravoslavna jer ne samo da osudjuje vernike nego ceo crkveni klir,cak joj ni Sveti Arhijerejski sabor nije pravedan cim joj smeta cenovnik za krstenje,cena krstenja je tri hiljade dinara, a pitanje za sve koji ucestvuju u ovoj temi glasi,,koliko kosta vas mobilni telefon i izracunajte godisnju potrosnju kredita a da nepitam za cenu racunara i potrosnju internet sati,a krstenje jedno ili nijedno,, Bog nam je dao da mozemo da prepoznamo samo one grehe koje i sami nosimo a postoje i prozorljivi duhovnici a ja licno mislim da euridicat nema talanat prozorljivosti, Smile
« Poslednja izmena: 02. Jul 2007, 21:45:51 od srbin1982 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Crkva nosi farisejski duh. Okajace se debeli stomaci, preljube i sl. odlaskom u crkvu, prodavanjem svega i svacega u okviru crkve, uvodjenjem tarifa, cenovnika za krstenje, vencanje, sahrane... Da. :chuckel                                                                                                                                                       ,,ne sudi bice ti sudjeno,,I to su biblijske reci ali mi ne trazimo Hrista u crkvi nego debele stomake ili bilo sta  drugo cime bi mogli da osudimo bliznje i ovaj pocetni citat ,,crkva nosi farisejski duh,,govori da osoba koja ga je napisala nije pravoslavna jer ne samo da osudjuje vernike nego ceo crkveni klir,cak joj ni Sveti Arhijerejski sabor nije pravedan cim joj smeta cenovnik za krstenje,cena krstenja je tri hiljade dinara, a pitanje za sve koji ucestvuju u ovoj temi glasi,,koliko kosta vas mobilni telefon i izracunajte godisnju potrosnju kredita a da nepitam za cenu racunara i potrosnju internet sati,a krstenje jedno ili nijedno,, Bog nam je dao da mozemo da prepoznamo samo one grehe koje i sami nosimo a postoje i prozorljivi duhovnici a ja licno mislim da euridicat nema talanat prozorljivosti, Smile

covece,da li ti shvatas sta govoris?

cena krstenja Smile Smile Smile,jbt,kao da si usao u prodavnicu i kupio jedno krstenje(sa ukusom ljute paprike Smile Smile Smile)

euridicat je jedna mlada i pametna osoba koja misli svojom glavom,a ne prosipa neke citate iz biblije i slicnih dokonjastina

btw,ja nisam krsten i sta mi fali?
nisam nikog ubio,opljackao,prevario,zavodio maloletna lica(za razliku od nekih uvazenih crkvenjaka),redovno placam porez(sto je najvaznije)...
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nije Bog spustio svestenike padobranom sa neba i oni su ljudi moraju od neceg da zive,sto mislis odakle ovoliko prelepih hramova po Srbiji,nije li to od tog poreza kako ga ti zoves
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4

covece,da li ti shvatas sta govoris?

cena krstenja Smile Smile Smile,jbt,kao da si usao u prodavnicu i kupio jedno krstenje(sa ukusom ljute paprike Smile Smile Smile)

euridicat je jedna mlada i pametna osoba koja misli svojom glavom,a ne prosipa neke citate iz biblije i slicnih dokonjastina

btw,ja nisam krsten i sta mi fali?
nisam nikog ubio,opljackao,prevario,zavodio maloletna lica(za razliku od nekih uvazenih crkvenjaka),redovno placam porez(sto je najvaznije)...
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
nadam se da nije...vise bih voleo da te pare odlaze na vaznija mesta,npr bolnice,skole,fabrike...

pa bog je svemocan Smile Smile Smile,mozda ih je stvarno spustio padobranom Smile

znam jedno,pop od mene ni filera nece dobiti Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
nije Bog spustio svestenike padobranom sa neba i oni su ljudi moraju od neceg da zive,sto mislis odakle ovoliko prelepih hramova po Srbiji,nije li to od tog poreza kako ga ti zoves
Mozda njih nije spustio padobranom, ali odredene osobe svakako jeste.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00

Hajde- sledeci put sve citiraj, da ljudi odmah vide da sam ja to napisala.  Smile

Sada par prostih pitanja, za tebe...  Smile

~Koliko je Jovan naplatio Isusu krstenje???

~Koliko je Isus naplatio naplatio Lazarevoj sestri, njegovo podizanje iz mrtvih?

~Koliko je Pavle naplacivao sirenje hriscanske misli?

Kler ne postujem, od srednjeg veka.  Smile Posebno, od gnosticizma. Da mi ne sledi inkvizicija, neka, pravoslavno zafarbana zlatom i novcicima?

~Pusti ti da ja dajem novce na knjige, i neke empirijske sitnice  Smile.

Mrgec-  Smile. Pisao je Dostojevski o tome... Onaj ko postuje 10 zapovesti, ni ne mora da postuje religiju. (parafraziram)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ne budite smeshni , pa cela ideja oko crkve je da se stekne moc :novac,vlast nad stadom i sl ... Smile besplatna crkva - paradox sam po sebi   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
crkva na zemlji je sve ono sto hristos nije htio da ona bude......
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 17:04:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.