2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Спортско друштво Црвена звезда  (Pročitano 847000 puta)
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 1100
Jel ima neko kalendar NLB-a za ove silne praznike?
И мене то занима  Smile
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Imas na sajtu Zvezde...

15. Kolo   Crvena zvezda   vs.   FMP   09. jan 2010.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 1100
Где си Горанац кућо стара,баш сам срећан што си се вратио! Smile
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
@ igor delija sever
Брисаћу онолико колико мислим да треба и све оно што мислим да је сувишно и да нарушава прегледност теме! Smile

То ти следи  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Zvezda traži Jankovića, Bastu, Milovanovića

Od generacije omladinaca rođene 1984. godine, koja je kasnije punila trofejnu salu u Ljutice Bogdana, Omladinska škola Crvene zvezde nije "izbacila" grupu fudbalera za velike domete. Zbog toga, Petar Krivokuća otišao je sa čela Škole.

Uprava Fudbalskog kluba Crvena zvezda nije zadovoljna napretkom u radu i rezultatim Omladinske škole u prethodnih šest meseci i zbog toga Petar Krivokuća nije više direktor Zvezdinog podmlatka.

Krivokuća, dugogodišnji prvotimac i trener u Zvezdi odlučio je da se povuče sa mesta direktora Omladinske škole posle razgovora sa sportskim direktorom kluba, Ivanom Adžićem.

"Svi segmenti kluba su brzo napredovali u odnosu na prošlu sezonu, jedino je Omladinska škola išla mnogo sporije. Zato je promena normalna", obrazložio je Adžić ovu kadrovsku promenu za klupski sajt.

"Krivokuća je dao maksimum i logično je što i ovakvim potezom želi da razmrda i promeni nešto. Vrlo brzo ćemo ponuditi rešenje za mesto direktora Omladinske škole, koja je najznačajniji segment Crvene zvezde. Faktor uspešne budućnosti", dodao je Adžić.

Stagnacija u radu Omladinske škole Crvene zvezde bila je očigledna nakon što je u prvi tim promovisana generacija fudbalera rođena 1984. godine. Tada su, jedan za drugim, za prvi tim debitovali Dejan Milovanović, Boško Janković, Dušan Basta, Dragan Mrđa, Marko Perović...

Od tada, Zvezda više nije "izbacila" grupu mladih fudbalera, dogodilo bi se da poneki omladinac obuče dres prvog tima, ali ih je bilo sve manje i manje, a stranaca više i više.

Da stvar bude gora, nekolicina Zvezdinih bisera odlazila je sa 14, 15 godina u strane klubove, kao što su Olimpijakos ili CSKA iz Moskve. Upravo ove nedelje, cela Evropa pisala je o "novom Nemanji Vidiću", dečku koji igra za CSKA i zove se Uroš Ćosić.

Njemu predsednik Rusije nudi pasoš i budućnost u ruskoj reprezentaciji, a on je nekada igrao fudbal u Crvenoj zvezdi i nikada za nju nije debitovao.

"Mislim da je vreme za odlazak. Dao sam maksimum. Kad sam dolazio doneo sam i program rada za koji mislim da je dobar i koji će dati rezultat, ali ja ga neću sprovoditi. Bilo je i nekih ružnih napisa u javnosti koji su mi, bez razloga, poljuljali autoritet u Omladinskoj školi i u klubu i zato je najbolje da se rastanemo. To sam rekao i sportskom direktoru Adžiću i složio se. Ostajem uz moju Zvezdu zauvek, ali radiću neke druge stvari", rekao je Krivokuća.

Omladince Zvezde danas čine momci rođeni 1990. godine, što praktično znači da su u periodu od šest godina (od izlaska generacije 1984) status standardnih prvotimaca izborila dvojica fudbalera iz mlađih kategorija: Slavko Perović i Vladimir Bogdanović.

Perović preko Sremske Mitrovice i Kruševca, a Bogdanović preko Uba, Niša i Smedereva.

U prvom timu Zvezde, koji ove sezone predvodi Vladimir Petrović Pižon, svoje mesto našlo je još nekoliko mladića iz Zvezdine škole, ali bez značajnih superligaških minuta: Nenad Srećković, Vujadin Savić, Miloš Malović...

(MONDO, foto: MN Press)
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
какви су ово наслови  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 1100
Типично за мондо,да би нас навукли да погледамо вест  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia N95
Типично за мондо,да би нас навукли да погледамо вест  Smile

Pa nema nista cudno. Smile
"Pravilo novinarstva"
Cuveni Dzozef Pulicer je govorio da su naslovi "golisave ljepotice koje zavode publiku u hram stampe" Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Zna li iko? stefan77 mozda ti znas nesto?  Smile
Први пут чујем за тог малог. Према гуглу наш члан је био у мају, а сад је Интеров, мада нигде нисам читао ништа у вези њега. Разглабали би наши медији одмах како је неко отишао у Интер

Ja znam da sam tamo negde u septembru, procitao na drugom forumu da je taj mali otisao u Inter...

A nije on bas ni toliki klinac, 93. godiste, pa onaj crnac sto uvali Ajaxu juce 2 gola je tih godina...

To sto nasi novinari ne razglabaju tu stvar je verovatno sto nisu upoznati sa njom(realno gde su mogli da cuju za to), tj. a moze da se desi da im niko i nije rekao da je razglabaju... A osecam da ce za 2 godine taj mali postati tema kakva je danas ovaj Cosic...

Da nam nisu pobegla ova deca, mi bi sada imali Milanovica i Cosica u odbrani, koji su najtalentovaniji srpski stoperi, i Djurica kao ofanzivnog veznog, koji je uz Ljajica verovatno najtalentovaniji fudbaler na svojoj poziciji...

Samo ta 3 klinca su mogla da vrede skupa 15 miliona evra, ako ne i vise(a naravno i mnogo manje u slucaju da su ostali samo talenti igrajuci za Zvezdu)....

EDIT:

Il_Padrino prvo Vranjes je talentovan fudbaler... Drugo, lako se to resi, das 30 posto ugovora klubu koji treba da ga trpi, i videces da ce ga trpeti... Uz to i siguran sam da nemaju mnogo takve talentovane dece, jer da imaju verovatno bi bili na meti CZ i Partizana...
Mislim da je ipak prema njemu napravljena nepravda mogao je da udje da igra po par minuta, makar i na mestu desnog beka sto igra u mladoj reprezentaciji BiH(a prica se da ne igra jer nema ko da ga gura, sto moze da bude logicno)...

« Poslednja izmena: 19. Dec 2009, 00:27:51 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6700
zasto slati Vranjes ana pozajmicu,a imamo posle samo 3 stopera
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.235 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.