2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 885 886 888 889 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Спортско друштво Црвена звезда  (Pročitano 847471 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
mob
HTC Sensation
Ma znam Jakso razumeli smo se nego ja vise gundjam i pizdim sto znam da su velike sanse da opet gledamo proslogodisnju formaciju  Smile

Ajde bre kad ce ta sezona vise.... Smile

edit: Kongoanac koji se kao pominje...

« Poslednja izmena: 14. Jul 2010, 08:25:23 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
поново ради биоскоп, поново ради биоскоп

Karleušin muž pretio Ivanu "Keš taksiju"!

Novi fudbaler Zvezde Duško Tošić pretio Ivanu Ivanoviću zbog voditeljevog sukoba sa Karleušom i prozivki na njen račun, piše "Kurir".

Svađa u Ljutice Bogdana, domu fudbalera Crvene zvezde!

Novopečeni fudbaler srpskog vicešampiona Duško Tošić zapretio je voditelju i članu kluba poznatih navijača Crvene zvezde Ivanu Ivanoviću da će nastradati ako se ne okane njegove supruge, pevačice Jelene Karleuše, koju stalno "proziva" u svojim emisijama, piše "Kurir".

Po završetku prošlonedeljne konferencije povodom potpisivanja ugovora između kompanije "Gasprom" i Crvene zvezde, Tošić se uneo u lice Ivanoviću i verbalno ga napao.

"Duško ga je izveo ispred Marakane i obasuo ga salvom uvreda, ponavljajući da će mu polomiti noge ukoliko ikad više, u bilo kom kontekstu, bude pomenuo Jelenu. Ivan je upitao zbog čega mu preti, a Tošić mu je samo odbrusio kako će neki moćni ljudi to uraditi za njega", naveo je neimenovani izvor beogradskog lista, koji je, navodno, video celu situaciju.

Voditelj je odgovorio na pretnje dan kasnije u svojoj emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" na TV Foks, rekavši da je Crvena zvezda "jedina zvezda sa kojom je Duško Tošić ikada nešto potpisao", aludirajući pritom na njegov brak sa Karleušom.

"Tačno je da sam imao problem s Duškom, ali mišljenja sam da bi on trebalo da se bavi fudbalom, a ja svojim poslom. Verujem da je u Evropi imao prilike da gleda emisije ovakvog formata, pa me samim tim njegove reakcije iznenađuju", rekao je Ivanović "Kuriru".

Duško Tošić nije bio dostupan za komentar, jer je sa Zvezdom na pripremama u Sloveniji.

(MONDO - foto: Kurir)
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
Apple iPhone 6S
Zato sam bio protiv njegovog dolaska (kao i Koromanovog). Ne moze da bude normalna atmosfera ako je u nju na bilo koji nacin ukljucena Karleusa(ili Koroman). Cudi me da i Koroman vec nije "izrazio svoje misljenje". Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Po mom misljenju Milovanovic nije klasican zadnji vezni igrac,dosta zna sa lopto  i ucestvje aktivno u napdadima...a to sto mu mozda negde(a iskreno nisam video) stoji da je "zadnji vezni" to su budalastine,nije fudbal sah...

Mislim da je njegov dolazak najvece pojacanje ove godine,njegov uticaj na igru,kontakt sa igracima,kapitensko ponasanje,stvarno je vodja i na treningu i na terenu.Igrac je koji nije incidentan i ne opravi se smeker vec je od onih koji cuti i radi,a radi mnogo...Za nasu ligu to je mozda i kljucan igrac i najvrednije Zvezdino pojacanje i dete u poslednjih nekoliko godina...

A sto se tice igre sa jednim klasicnim spicem,u ovoj za fudbal primitivnoj zemlji Zvezda mora da igra sa 2 spica jer "strucnjaci" procenjuju da je sve drugo ponizavajuce za klub.Ne kapiraju da nije bitno sa koliko napadaca igrac vec koliko ljudi ucestvuje u zavrsnici,ali to je za nas glupi narod previse...Zato pljuju Antica,zato je isteran Pizon,i zato Dostanic nema jaja da igra sa jednim...Iako bi po igrackom kadru to mozda bilo i najpametnije...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 531
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
SonyEricsson W610I
поново ради биоскоп, поново ради биоскоп

Karleušin muž pretio Ivanu "Keš taksiju"!

Novi fudbaler Zvezde Duško Tošić pretio Ivanu Ivanoviću zbog voditeljevog sukoba sa Karleušom i prozivki na njen račun, piše "Kurir".

Svađa u Ljutice Bogdana, domu fudbalera Crvene zvezde!

Novopečeni fudbaler srpskog vicešampiona Duško Tošić zapretio je voditelju i članu kluba poznatih navijača Crvene zvezde Ivanu Ivanoviću da će nastradati ako se ne okane njegove supruge, pevačice Jelene Karleuše, koju stalno "proziva" u svojim emisijama, piše "Kurir".

Po završetku prošlonedeljne konferencije povodom potpisivanja ugovora između kompanije "Gasprom" i Crvene zvezde, Tošić se uneo u lice Ivanoviću i verbalno ga napao.

"Duško ga je izveo ispred Marakane i obasuo ga salvom uvreda, ponavljajući da će mu polomiti noge ukoliko ikad više, u bilo kom kontekstu, bude pomenuo Jelenu. Ivan je upitao zbog čega mu preti, a Tošić mu je samo odbrusio kako će neki moćni ljudi to uraditi za njega", naveo je neimenovani izvor beogradskog lista, koji je, navodno, video celu situaciju.

Voditelj je odgovorio na pretnje dan kasnije u svojoj emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" na TV Foks, rekavši da je Crvena zvezda "jedina zvezda sa kojom je Duško Tošić ikada nešto potpisao", aludirajući pritom na njegov brak sa Karleušom.

"Tačno je da sam imao problem s Duškom, ali mišljenja sam da bi on trebalo da se bavi fudbalom, a ja svojim poslom. Verujem da je u Evropi imao prilike da gleda emisije ovakvog formata, pa me samim tim njegove reakcije iznenađuju", rekao je Ivanović "Kuriru".

Duško Tošić nije bio dostupan za komentar, jer je sa Zvezdom na pripremama u Sloveniji.

(MONDO - foto: Kurir)

Hahahaha Jelenino dete. Isti Iq. Sada kada jos Koroman pocne da se svadja bice pozoriste na Marakani  Smile.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
Citat
Mislim da je njegov dolazak najvece pojacanje ove godine,njegov uticaj na igru,kontakt sa igracima,kapitensko ponasanje,stvarno je vodja i na treningu i na terenu.

Pa nije baš tako... Iako je nosio kapitensku traku, nije se mogao nazvati vođom i da je imao kapitensko ponašanje. Naprotiv, često se krio od lopte, tako da je moglo proći dosta vremena i da ga ne primjetiš. Ali vidjećemo šta će biti. Nadajmo se najboljem.
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia E72
Citat
Ajde bre kad ce ta sezona vise....

Нема бре, још 2 недеље, ко вас је терао да освајате Куп Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Ljudi, koji vam je? Pa ovo je Kurir Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Prvo kakve veze sa Zvezdom ima i da ga je stvarno napao(sto verovatno i jeste)...
I nije da me cudi, jer mu je jedna od poenta svake emisije da ispljuje Karleusu... Nije da me nesto boli kurac i za karleusu i njegovu emisiju, ali ovo sto se desilo je i nesto krajnje normalno... I ponavljam nikakve to veze sa Zvezdom nema, sa atmosferom u Zvezdi i oko Zvezde...

Da je izasao na splav pa se tamo razcracunavao pa i da shvatim... Covek ga sreo na stadionu...

Drugo ni Svajnstajger nije bas klasicni zadnji vezni pa igra tu poziciju odlicno(i u principu dodje na isto, igrao Milovanovic u liniji sa jos 3 igraca na sredini nekog kao centralnog veznog, jer ce i tu morati da krlja skoro u istoj meri)...  Smile

I opet, Partizan je igrao godinama unazad sa jednim spicem... A i mi smo igrali isto, ako se neko seti, tamo kada je Milenko Raskovic bio kao neki poluspic drugi napadac...

« Poslednja izmena: 14. Jul 2010, 14:44:26 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
зар није он био Миланко Рашковић?
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 885 886 888 889 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.