2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 875 876 878 879 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Спортско друштво Црвена звезда  (Pročitano 848838 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60

"Zvezdi čestitam jer je dovela najboljeg levog beka Evrope,

Smile Smile

Ma ko je jebe,nek pokusa da dodje na Marakanu.......  Smile
Ti ces je zaklati verovatno Smile

Навијаће испред тв-а, а шта ако нема тв преноса? ипак првенство у преносу имају дербији, типа рад - јавор...  Smile
Ne brini se, ima na FOX-u Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
NOVA ISTRAGA NA MARAKANI
Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić ispituje uslove pod kojima su pre nekoliko godina za
klub

Istraga zbog Lukaša, Salasa i Barkosa.
Vladan Lukić, predsednik Crvene zvezde, dao je nalog da se ispitaju svi uslovi pod kojima je Crvena zvezda pre nekoliko godina potpisala ugovore sa igračima Lukašom, Salasom i Barkosom, saznaje Kurir. Pre tri godine, kada su ovi igrači nosili crveno-beli dres, predsednik kluba bio je Dragan Stojković Piksi.

Portugalac Lukaš je prestao da igra zbog problema sa srcem. Argentinac Ernan Barkos imao je zdravstvenih problema, na Marakani, nezvanično, tvrde da je imao epilepsiju. Takođe, postoje indicije da je Ekvadorac Franklin Salas potpisao ugovor kao povređen fudbaler, jer mu koleno nije bilo potpuno zdravo. Transferi ovih igrača smatraju se najvećim promašajima u novijoj Zvezdinoj istoriji.

Razlog za istragu u Crvenoj zvezdi su nova saznanja, do kojih se nedavno došlo, da su ovi igrači potpisani i pored izričitog protivljenja lekara iz Crvene zvezde, koji su tvrdili da oni nisu potpuno zdravi. Tada, kao i sada, prvi lekar kluba bio je doktor Dejan Purić. Ukoliko se ova saznanja pokažu kao tačna, u Crvenoj zvezdi su spremni da traže krivičnu odgovornost lica koja su to uradila i tuže ih za naknadu štete.

Naime, Lukaš, Salas i Barkos i danas potražuju novac od Zvezde, a klub im duguje više stotina hiljada evra. Menadžer Lukaša u vreme kad je dolazio u Crvenu zvezdu bio je Zoran Stojadinović, dok su Barkos i Salas na Marakanu stigli preko Miroslava Nestorovića, sa kojim aktuelno rukovodstvo kluba nema dobre odnose zbog problema sa povratkom Segunda Kastilja.

Nestorović: Nek izvole

Miroslav Nestorović, fudbalski menadžer koji je posredovao u transferima Ernana Barkosa i Franklina Salasa u Crvenu zvezdu, kaže da nije upoznat sa mogućnošću pokretanja istrage na Marakani.

- Ne znam ništa o tome. Jedino što znam je da su obojica prošla lekarske preglede pre nego što su potpisali za Crvenu zvezdu. I jedan i drugi i danas igraju fudbal, tako da ne vidim šta će ta istraga pokazati. Što se mene tiče, nek slobodno izvole da provere šta hoće - rekao nam je Nestorović.

http://www.kurir-info.rs/sport/nova-istraga-na-marakani-41392.php

Ne treba ni sumnjati da se ovo verovatno najvecim delom radi zbog problema sa Kastiljom(mozda nisam u pravu ali tako mi deluje, setite se kako smo lepo napljuvali jednog bivseg igraca i trenera preko medija, pa nam je oprostio dugovanja)...  Smile

Bice ove sezone skoro svaka utakmica sa marakane prenosena, koliko sam razumeo... Sto je lepo za ljude iz inostranstva ili sirom Srbije koji nisu u mogucnosti da dodju na stadion... Mi ostali nemamo opravdanja da ne odemo na Marakanu...

« Poslednja izmena: 12. Jul 2010, 16:19:35 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only God can judge me

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Samsung Z400

Bice ove sezone skoro svaka utakmica sa marakane prenosena, koliko sam razumeo... Sto je lepo za ljude iz inostranstva ili sirom Srbije koji nisu u mogucnosti da dodju na stadion... Mi ostali nemamo opravdanja da ne odemo na Marakanu...

Cisto sumnjam....
IP sačuvana
social share
Novi Pazar navija za Crvenu Zvezdu!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.01
u sta sumnjas  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only God can judge me

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Samsung Z400
Za prenose svih meceva......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1166
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
SonyEricsson k750i
Milovanović između Zvezde i Hereza

Dejan Milovanović sigurno napušta Lans ovog leta. Trenutno je najbliži Herezu.

I pored velikog interesovanja Crvene Zvezde, izgleda da je Herez najbliži dovođenju srpskog veziste, jer su Španci spremni da dovedu Milovanovića na pozajmicu, pri čemu bi sve obaveze oko plaćanja preuzeli na sebe.

U francuskim medijima se pojavila informacija da su za Milovanovića zainteresovani Keln i Herta, a sam igrač veruje da će do kraja nedelje sve biti poznato.

"Ima nekoliko zainteresovanih klubova. Sve sam prepustio vodećim ljudima Lansa. Danas ću imati sastanak sa sportskim direktorom Danijelom Leklerom i onda će sve biti mnogo jasnije."

izvor:Sportske.net

nista od dekija!  Smile
IP sačuvana
social share
bojana se sladi-dok je kara adi!!!
bojana pusi karu isahu avalu!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only God can judge me

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Samsung Z400
Nama je pre svega potreban jedan klasni napadac,a Deki moze da saceka...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Apelujem da ljudi koji zele da komentarisu o klubu, bar prate zvanicni sajt... Morate da budete obavesteni ako zelite da komentarisete, jer ljudi citaju komentare, i mozete da doprinesete sirenju neistina i zabuna...

Ajmo ovako... Crvena Zvezda u JSL igra 15 utakmica na svome stadionu(od ukupno 30)... 10 od tih 15 ce biti prenoseno FOX-u(5 u prvom a 5 u drugom delu sezone)... Ne znam da li ce ostatak biti prenosen na nekoj drugoj televiziji(tipa RTS, Arena i sl.), nisam u taj deo upucen... Moguce da nece...

I ne mora da znaci da nema nista od Dekija, da sacekamo da vidimo sta ce biti...
Zvezdi treba ozbiljan igrac sredine terena i napadac, cak spic i manje od ovog drugog po mom misljenju...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
Apple iPhone 6S
Jel zna neko sta se desava sa Rambom? Znam da je pricao da ce mu prosla sezona biti, ako je uopste bude igrao, biti poslednja u Brazilu, a i pricalo se vec par puta da bi mogao da dodje da zavrsi karijeru u Zvezdi. Jeste mnogo mator, ali za ovakvu ligu on bi i dalje mogao da bude car.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.01
od Zvezde kad igra na marakani bice prenosa svih 15 meceva vecina na foksu (10)
ostalo ce da podele RTS i arena
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 875 876 878 879 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.715 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.