2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 809 810 812 813 ... 822
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Cпортско друштво Црвена звезда  (Pročitano 624549 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Procitao istog trena kada se i pojavilo...  Smile

Naravno srecan sam, a dal ima neki zvezdas da nije...  Smile

Samo je pitanje dal ce odmah doci, verovatno tek na leto...

Ono sto je lepo, dobicemo 2 plejmejkera u rotaciji, Rambo koji bi mogao da odigra nekih 60-70 minuta, i Kadu-a da popuni tih 30-20 min ionako izgleda da moze da odigra malo vise od jednog poluvremena, ko zna kako bi to izgledalo u kontinuitetu...  Smile

Dobice i Zvezda 10-ku konacno...

Ali opet... Moracemo da se pojacamo i na drugim pozicijama, pored ovih na kojima ce otici neki igraci...

Sve u svemu lepa vest...  Smile

EDIT: Ali pitanje je i dal je ova vest tacna...  Smile

« Poslednja izmena: 13. Dec 2009, 23:51:47 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Sve je to lepo, ali na ovaj deo niko nije obratio paznju:

“[i]Ja mogu samo da potvrdim da rasprodaje neće biti. Zadržaćemo sigurno kostur ekipe, prodaćemo, ali ne po svaku cenu, Ninkova i Perovića, možda Bogdanovića, ali na ta i druga pitanja u vezi sa sportskim delom odgovore će vam dati Adžić.

Zadrzace kostur, a odose glavne koske  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
Bjelica: "Poraz u Zadru nadoknadiv"

Krilni košarkaš Crvene zvezde Nemanja Bjelica veruje da poraz od Zadra u 12. kolu NLB lige može da bude nadoknađen u budućnosti.

"Znali smo kakav nas rival čeka, dobro ga proučili, ali to nije bilo dovoljno za pobedu. Domaćin je još jednom pokazao da ima odličnu spoljnu liniju, nama su nedostajala dva bitna igrača (Kešelj i VIdenov), ali to nije opravdanje. Ono što je bitno, u regionalnom takmičenju slede tri meča u Pioniru i tu možemo bitno da popravimo sliku na tabeli", kaže Bjelica za klupski veb-sajt.
Crvena zvezda u NLB ligi zauzima osmu poziciju sa skorom 5-7, ali značajno bolja situacija je u Evrokupu, gde su ’crveno-beli’ prvi u grupi sa tri pobede. Već u utorak Zvezda igra sa Šoleom u gostima.

"Želimo prvo mesto u našoj grupi, a dobar rezultat iz Šolea to bi nam gotovo izvesno omogućio. Putujemo u Francusku sa obavezom da pružimo bolje izdanje nego u Dalmaciji, i da potvrdimo da naši dobri rezultati u Evrokupu nisu slučajni", dodaje Bjelica, koji je na meču sa Zadrom ubacio 17 poena, ovosezonski rekord.

Posle meča sa Šoleom, Zvezdi u Jadranskoj ligi slede tri meča u Pioniru – Bosna. Budućnost i FMP Železnik.

B92
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
Prosinečki: Od sumraka do svitanja u Zvezdi

Slavni hrvatski fudbaler obeležio odlazak iz Dinama u Zvezdu kao najtužniji, a osvajanje Kupa šampiona kao najsrećniji momenat u karijeri.

Jedan od najboljih hrvatskih fudbalera svih vremena, Robert Prosinečki, otkrio je novinaru magazina "Liga šampiona" nekoliko najbitnijih detalja, koji su obeležili njegovu karijeru.

Prosinečki je istakao da je zadovoljan svojom karijerom, ali da je mogla da bude i bolja. Kao najveći uspeh, popularni "Žuti" izdvojio je osvajanje Kupa evropskih šampiona sa Crvenom zvezdom 1991. godine.

"To je definitivno osvajanje Kupa šampiona", rekao je Prosinečki, koji je pored uspeha sa Zvezdom bio treći na svetu sa Hrvatskom (SP 1998) i omladinski šampion sveta sa Jugoslavijom (SP 1987).

"Nijednom drugom klubu iz Jugoslavije to nije uspelo, a samo jedna istočnoevropska ekipa je osvojila titulu pre nas (Steaua 1986). Mnogo je veći podvig takmičenje osvojiti u manjim klubovima nego sa Interom, Barselonom, Realom... Taj trofej smo osvojili bez novca, bez stranaca, a takve stvari se događaju možda jednom u 50 godina", dodao je Prosinečki, ali je i istakao da mu je najteži trenutak u karijerei bio prelazak iz Dinama u Zvezdu.

"Najteže mi je 'pao' odlazak iz Dinama u Crvenu zvezdu. Rođen sam u Nemačkoj, ali samo se kao desetogodišnjak preselio u Zagreb. To je moj grad - tamo imam mnogo prijatelja. Iako nisam uspeo u Dinamu, taj klub mi je uvek bio u srcu".

Prosinečki je nedavno svrstan među deset najboljih fudbalera pušača. Njegova strast prema nikotinu poznata je još iz vremena kada je igrao za Zvezdu.

"Pušenje nije zdravo. Veliki broj fudbalera puši, ali ih je strah to da priznaju. Ja sam pušio dok sam igrao fudbal i nikad zbog toga nisam imao problema", rekao je Prosinečki.

(MONDO, foto MN Press)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
Na današnji dan

1952.

S. Krivokuća, B. Stanković, Zeković, Zlatković, Diskić, Đajić, Ognjanov, Mitić, Živanović, Palfi  i Vukosavljević – ovo je sastav našeg tima koji je deklasirao ekipu  Spartaka sa 5:1.

Mrežu Subotičana čak četiri puta pogodio je Todor  Živanović, a jedan pogodak delo je Bele Palfija.

1962.

Pred golom  Crvene zvezde prvi put se pojavio  Mirko Stojanović, jedan od najtalentovanijih  čuvara mreže šezdesetih godina prošlog  veka, koji je u naš klub došao  iz zagrebačkog Dinama. Odličnih refleksa, sjajan na gol liniji, brzo je stekao simpatije navijača. Za četiri godine koliko će ostati u Zvezdi branio je u 93 zvanične utakmice i dati veliki doprinos u osvajanju „duple krune“ – titule i Kupa 1964. godine. Stojanović je četiri puta bio i državni reprezentativac.

2005.

Golovima Dušana Baste i Ardijana Đokaja crveno-beli su u poslednjem, 4. kolu „E“ grupe  Lige Kupa UEFA remizirali u francuskom Strazburu – 2:2, ali nažalost nisu uspeli da se plasiraju u šesnaestinu  finala zbog nesrećno primljenog gola u četvrtom minutu sudijske nadoknade.

Ovu utakmicu odigrali su: V. Stojković, Basta, Luković, M. Dudić, Biševac, N. Kovačević, B. Janković, D. Milovanović, Žigić (Purović), Mladenović (Mudrinić), Đokaj (Draman).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
2005.

Golovima Dušana Baste i Ardijana Đokaja crveno-beli su u poslednjem, 4. kolu „E“ grupe  Lige Kupa UEFA remizirali u francuskom Strazburu – 2:2, ali nažalost nisu uspeli da se plasiraju u šesnaestinu  finala zbog nesrećno primljenog gola u četvrtom minutu sudijske nadoknade.

Jbt kako ne zelim da se secam ovoga... Kada smo primili gol, ostao sam onako da sedim i gledam u prazno sledeca 3 sata. A sledeca 2 dana sam samo na to mislio i nijednom se nisam nasmejao. Tuga bre.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

DOBRO ZNAJ DA UVEK TU SAM JA....

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Mozilla
mob
Nokia N95
Jbt kako ne zelim da se secam ovoga... Kada smo primili gol, ostao sam onako da sedim i gledam u prazno sledeca 3 sata. A sledeca 2 dana sam samo na to mislio i nijednom se nisam nasmejao. Tuga bre.

true.... posle onog maestralnog loba djokaja sam mislio da je sve gotovo, ali.... i to ti je fudbal... sa ZVEZDOM i u dobru i u zlu Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S
Cek, jel to ono kad je Kovacevic napravio dva identicna prekrsaja na identicnom mestu i primili smo dva identicna gola?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Alcatel One Touch Idol X
Cek, jel to ono kad je Kovacevic napravio dva identicna prekrsaja na identicnom mestu i primili smo dva identicna gola?

Да, и најмањи играч на терену нам главом даје 2 комада...
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
А пижон шаље судију у пичку материну, после утакмице у емисији Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 809 810 812 813 ... 822
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.