2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 808 809 811 812 ... 822
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Cпортско друштво Црвена звезда  (Pročitano 625284 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Mnogi kritikuju Lekica kako je 3-4 zicera promasio...A ja ne znam...Mislim da cu tog igraca da volim pa makar i promasio 3 penala na utakmici. Tako se nisam osecao jos od 2005 kada je Zigic otisao. Nema veze sto smo pobedjivali, sto smo svakome davali po 3 minimum, ali kada Zigic da gol, pa makar i iz nepostojeceg penala - ja sam se radovao kao malo dete. Isto je i za Lekica. Mislim da sam se vise ja radovao od njega kada je pozvan u reprezentaciju. Pun mi je bio kurac svih onih idiota od crnaca, Ailtona, Edgara, Betolingara, Oumarua, Parkera... Mi zadnje 3 godine nismo imali spica koji je Srbin (naravno ne racunam Raskovica, ono je debilcina na kvadrat)... Sada hvala bogu imamo 3 i odmah su dosli rezultati. Niko za Zvezdu ne moze da igra kao sto moze Srbin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
HTC Sensation
Mnogi kritikuju Lekica kako je 3-4 zicera promasio...A ja ne znam...Mislim da cu tog igraca da volim pa makar i promasio 3 penala na utakmici. Tako se nisam osecao jos od 2005 kada je Zigic otisao. Nema veze sto smo pobedjivali, sto smo svakome davali po 3 minimum, ali kada Zigic da gol, pa makar i iz nepostojeceg penala - ja sam se radovao kao malo dete. Isto je i za Lekica. Mislim da sam se vise ja radovao od njega kada je pozvan u reprezentaciju. Pun mi je bio kurac svih onih idiota od crnaca, Ailtona, Edgara, Betolingara, Oumarua, Parkera... Mi zadnje 3 godine nismo imali spica koji je Srbin (naravno ne racunam Raskovica, ono je debilcina na kvadrat)... Sada hvala bogu imamo 3 i odmah su dosli rezultati. Niko za Zvezdu ne moze da igra kao sto moze Srbin.

Moje misljene o Leki je toplo-hladno od pocetka sezone,pricao sam da je Jevtic bolji spic,jer mi je ovaj glavonja bio sebican u dosta siutacija,dosta je masio,itd...
Posle Tbilisija i Jagodine smo ga svi dizali u nebesa pa je onda jeo govna par utakmica,pa opet zablista protiv Javora,pa ote jede govna itd...

Juce me je bas obradovao svojom igrom i razmilslljanjem u par situacija i mislim da ako bude ovako nastavio moze samo da napreduje i raduje nas golovima i asistencijama...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung Wave II
Stamenković – Tim ispred pojedinca

U finišu polusezone, Saša Stamenković je sa malo pokvario inače sjajan prosek u jesenjem delu prvenstva. Prvog golmana Crvene zvezde ne zanima mnogo lična statistika već samo činjenica da su naši fudbaleri na pauzu otišli kao prvi na tabeli.

- Prezadovoljan sam kako smo priveli ovaj deo prvenstva kraju. Uopšte nije bilo bitno kakav je krajnji rezultat protiv Spartaka, nego je nam je samo važno da smo ostvarili pobedu koja nam je omogućila osvajanje jesenje titule. Naravno, ovu pobedu posvećujemo Delijama, kojima ovom prilikom čestitam na 20 rođendanu. Bez njih većina uspeha  Zvezde ne bi bila moguća – reči su Stamnekovića nakon trijumfa u 15. kolu Jelen Superlige nad gostima iz Subotice (5:2).

Prvi čuvar mreže zna da jesenje počasti ne donose automatski i pehar na kraju sezone.
- Uživaćemo u naredna dva meseca što smo prvi na tabeli. Međutim, čim se skupimo opet, moramo još jače da radimo kako bi tu ostali i nakon drugog dela prvenstva – zaključio je Saša Stamenković.

Имате и видео интервју овде!

Izvor: Crvena zvezda FK

Blažić – Na pola smo puta

Koliko su veliki uspeh fudbaleri Crvene zvezde ostvarili osvajanjem jesenje titule, najbolje zna Marko Blažić. Strelac jednog od pet golova crveno-belih u poslednjoj prvenstvenoj pobedi nad Spartakom Zlatibor Vodom (5:2) ne krije da mu su mu ovo najsrećniji trenuci na Marakani.

- Gotovo sam dve godine u klubu i dobro se zna šta za to vreme sve dešavalo, tako da mi je ovo prvi put da iskusim nešto slično. Mogu slobodno da kažem da mi je ovo jedan najsrećnijih dana u životu. Međutim, ništa nije još gotovo, idemo malo da se odmorim, pa onda opet vrednim radom da nastavimo gde smo stali – rekao je posle trijumfa nad Subotičanima provereni vezista.

Blažić je dodao da je proslava 20 godina od osnivanja Delija bila dodatni motiv za crveno-bele u poslednjem meču prvog dela prvenstva.

- Videlo se od samog početka koliko smo želeli da našim najvernijim navijačima podarimo pobedu. Imali smo dosta lepih akcija, eto i moj gol je bio rezultat dobre saradnje u napadu. Posle vođstva Spartaka bukvalno smo hteli da preoremo teren i na kraju se ta naša agresivna igra isplatila – smatra naš prvotimac.

Blažić podvlači da je osvajanjem jesenjeg dela prvenstva napravljen tek prvi korak ka kranjem cilju –  trijumfu u čitavom prvenstvu.

- Tek smo pola posla odradili, sledi nam zaslužena pauza, prelazni rok... Biće tu i odlazaka i dolazaka, u svakom slučaju na nama je da se potom dobro pripremi i nastavimo u istom ritmu i na proleće – poručuje Marko Blažić.

Lekić – Još jače na proleće

Prvih šest meseci u Crvenoj zvezdi za Dejana Lekića prošli su samo kako se poželeti može. Visoki napadač je postigao pregršt golova, stigao do poziva u reprezentaciju Srbije, a crveno-bele je pogurao do jesenje titule, prve posle tri godine...

- Ostvarili smo zaosta veliki uspeh, pogotovu ako se zna u kakvim smo okolnostima krenuli pripreme. Mislim da je retko ko očekivao da možemo da završimo prvi deo prvenstva tu gde jesmo. Ipak, pokazali smo da imamo kvalitet i smatram da smo sa 13 pobeda, jednim remijem i jednim porazom u 15 utakmica s pravom osvojili jesenju titulu
– naglašava Lekić.

Prvi strelac našeg kluba i na ličnom planu ima puno razloga za zadovoljstvo.

- Za mane je to bio veliki korak, doći iz treće u prvu ligu, pa još u Crvenu zvezdu. Bilo je potrebno malo vremena da sve dođe na svoje mesto, ali sada svi možemo da budemo zadovoljni, pogotovu ljudi u klubu. Neću se zaustaviti na tome, moramo još svi puno da radimo kako bi stigli do krajnjeg cilja – jasan je Lekić.

On je dodao i da se prave bitke na Marakani tek očekuju.

- Mislim da smo bez greške odradili prvi deo prvenstva. Možda smo malo pali posle „večitog derbija“, ali protiv BSK-a smo igrali i na jako teškom terenu. Pojavile su se svakakve spekulacije u medijma posle tog meča i baš mi je drago što smo na ovakav način završili jesenju polusezonu, ubedljivom igrom i pobedom nad Spartakom. Idemo nam odmor, pa onda opet na težak rad, kako bi nastavili na proleće tu gde smo stali – poručuje odlučno Dejan Lekić.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

MAC MAC

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2249
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson w200i
Bravo idemo do titule Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6700
5 komada to je nasa nada  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ал би нам Рамбо легао у овом тренутку
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Rambo Petković dolazi u Zvezdu?

Savetnik predsednika FK Crvena zvezde Miodrag Antonijević kaže za „Večernje novosti“ da će Dejan Rambo Petković karijeru završiti u Zvezdi.

Nema razloga da krijemo, Dejan Rambo Petković će pojačati Crvenu zvezdu. Sportski direktor Adžić i ja pričali smo sa njim i on je čvrsto odlučio da karijeru završi na ‘Marakani’. Da li će doći već ove zime ili tek na leto, odlučiće on sam zbog svojih obaveza i obećanja datih Flamengu”, izjavio je Antonijević za “Novosti”.

Antonijević je zadovoljan jesenjom polusezonom, pošto je Zvezda prva na tabeli.

Pokazali smo još jednom da nismo pretili ‘praznim puškama’ u izbornoj kampanji. Puno nam je srce zbog jeseni koju su obeležili veoma dobra igra, odlični rezultati na domaćoj sceni i veliko jedinstvo u klubu zbog više pokušaja destabilizacije sa strane.Rekli smo da ćemo biti uspešniji od Partizana i tu lekciju smo im očitali

Savetnik predsednik dodaje da neće biti mnogo odlazaka iz Zvezde.

Ja mogu samo da potvrdim da rasprodaje neće biti. Zadržaćemo sigurno kostur ekipe, prodaćemo, ali ne po svaku cenu, Ninkova i Perovića, možda Bogdanovića, ali na ta i druga pitanja u vezi sa sportskim delom odgovore će vam dati Adžić. Rukovodstvu je bitno da se ovaj progresivni trend vraćanja Crvene zvezde ka evropskim visinama nastavi i da rezultati na mnogim poljima opravdavaju našu politiku i poteze koje pravimo. Svi smo mi Zvezda”.

Igrači Crvene zvezde od ponedeljka su na odmoru, sve do 9. januara, kad je trener Petrović zakazao početak priprema čija će se finalizacija održati u Antaliji od 1. do 16. febrauara.

b92
« Poslednja izmena: 13. Dec 2009, 22:11:22 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Jaksa ce da umre kad ovo procita  Smile

Mada ko zna u kakvoj ce formi biti i koliko godina ce imati tad  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Ја мислим да је прочитао, чим се не јавља Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia 6700
Rambo bi nam doso ko smar budali  Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 808 809 811 812 ... 822
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.