2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Cпортско друштво Црвена звезда  (Pročitano 623683 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6700
csk-a ima da uzme ogromne pare od Cosica kakav igrac nam je otisao
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 531
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
SonyEricsson W610I
Pricao sam o Cosicu. Jbg CSK je video da se mi bakcemo oko predsednika pa sto da ne iskoriste kada mi necemo sa nasom decu da pravimo ugovore oce oni. Iskreno ja ga nikad nisam video kako igra ali prijatelji mi kazu da igra ko zmaj da ima onaj karakteristican stil, kao stariji fudbaleri iz Zvezdine skole, ima jako precizne duge lopte i malo slabiji ali precizan sut  Smile
« Poslednja izmena: 16. Dec 2009, 17:30:51 od 0zzy8O »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S
Mozda je taj Cosic i dobar igrac, ali ako sam ista naucio o nasem fudbalu i sportu uopste, to je da cim nekoga pocnu da proglasavaju za nevidjenog talenta, od tog igraca sigurno nista nece ispasti. Secam se samo kada je o basketu rec recimo prica o Luki Bogdanovicu, pa Darku Milicicu i tako dalje...Ima takvih prica koliko hocete. Inace po meni je u najmanju ruku nepristojno uopste nekog klinca koji je tek fudbalski prohodao, porediti sa velicinom kakav je Nemanja Vidic, verovatno najbolji odbrambeni fudbaler na svetu. Neka pokaze na terenu svojim igrama koliko vredi i neka pokaze da je bolji od Nemanje Vidica. Pritom najveci biser je sto CSKA prica kako je on bolji od Vidica u tom dobu, a Vidic je igrao valjda za Spartak kada je bio u Rusiji, tako da je to verovatno sistem, svaki ciga svoga konja hvali. A i te price o Fergusonu i Mancesteru su isto vec izlizane skorz. Mancester je izgleda zainteresovan za svakog drugog mladog igraca iz Srbije. Tako su bili "zainteresovani" i za Tosica i Ljajica, pa Tosic nikako da pobegne iz B tima, a Ljajic ga je ispusio u startu.

Dakle nemam nista protiv Cosica. Voleo bih, to bi bilo odlicno za srpski fudbal da bude makar bleda senka Vidica, naravno ako bude igrao za Srbiju uopste, jer bi to bilo mnogo dobro za nas fudbal. Samo kazem da treba da pokaze svoj talenat svojim igrama i da se dokaze, a ne da ga odmah promovisu u novog Vidica. To mi je najvise i zasmetalo.
« Poslednja izmena: 16. Dec 2009, 20:52:48 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Kapitenova rekapitulacija polusezone

Ko bi mogao da da bolju ocenu sjajne polusezone fudbalera Crvene zvezde, nego kapiten Nikola Lazetić. Naš najiskusniji prvotimac otvoreno priča o jeseni koja će se dugo pamtiti na Marakani.

- Odmah da kažem da sam prezadovoljan postignutim rezultatima, iako su prognoze bile potpuno drugačije – počinje priču za zvanični portal crveno-belih popularni Laza – „Crna“ očekivanja javnosti možda su davana s pravom, jer svi dobro znamo u kakvim smo okolnostima počeli rad. Nova i mlada ekipa, nov trener, promene u rukovodstvu, loša finansijska situacija, prethodna sezona za zaborav... Zaista, kada se objektivno pogleda, gotovo sve je bilo protiv nas, zbog čega je i uspeh koji smo postigli verovatno istorijski. Pokazali smo da vrednim radom i zalaganjem možemo da se izborimo sa svim problemima i prevaziđemo prvobitna skromna očekivanja.

Lazetić priznaje da niti jednog trenutka nije želeo letos da napusti „brod koji je tonuo“...

- Uz neke privatne razloge, u svoju Crvenu zvezdu vratio sam se da ostavim dublji trag. Za učinak u ovoj sezoni dobijam pohvale, ali moram da kažem da ništa lošije nisam igrao ni prošle godine. No, situacija u klubu je bila takva da se više obraćalo pažnje na neke druge stvari. Dosta se pričalo da ću otići pre početka šampionata, s obzirom na visinu mog ugovora i lošu finansijsku situaciju u klubu. Nisam uopšte razmišljao o toj mogućnosti jer nisam želeo da mi jedna godina devalvira deset uspešnih u inostranstvu. Bio sam optimista, verovao sam da u pravoj atmosferi možemo da napravimo nešto i drago mi je što se moja odluka pokazala ispravnom.

Ni kritike na startu nisu pokolebale veru našeg kapitena u uspeh...

- Normalno je da smo na početku igrali lošije. Imali smo 15 novih igrača, novog trenera, jako malo vremena za pripreme, zaista nije bilo logično da odmah sve bude kako treba. Ko se iole razume u sport zna da je potrebno vreme kako bi se jedan tim uigrao i dostigao formu. Bolje je da te na početku kritikuju, ali da na kraju prvi prođeš kroz cilj. Mi smo na dobrom putu da tako i bude...

Ključni trenutka za uspeh naše ekipe ove jeseni bio je revanš meč kvalifikacija za Ligu UEFA protiv Dinamo Tbilisija. Lazetić naglašava da je ostvareni preokret i pobeda od 5:2 donela samopouzdanje mladom i do tada neafirmisanom sastavu...

- Neverovatan meč. Izgubiili smo u Gruziji sa 2:0, ali smo gotovo napunili Marakanu i sve što se potom dešavalo je bilo kao u snu. Na toj utakmici su naši igrači preko noći izašli iz anonimnosti i potvrdili da su talenti pred kojima je lepa budućnost. Postali su traženi, neki su poput Dejana Lekića stigli i do reprezentacije... Jednostavno shvatili su kolike su njihove mogućnosti i od tada su zaigrali sa mnogo većom verom u sebe.

Osim talenta, za dobre rezultate i afirmaciju igrača, zaslužan je kvalitetan rad.

- Atmosfera je od početka bila prava. Radi se mukotrpno i nema zabušavanja. Osim pravog odnosa, zasluga što je sav trud sa treninga pretočen u dobru igru na terenua ide na račun trenera Vladimira Petrovića. Mislim da su ovim momci imali sreće što ih vodi Pižon jer je on u stanju da mladog igrača odmah napravi produktivnim.

Lazetić nastavlja da hvali našeg šefa stručnog štaba, u čiju je odbranu prvi stao prošle nedelje kada su se u medijima pojavile razne glasine.

- Sve što sam tada izjavio mogu samo da ponovim. Sve što smo učinili ne bi bilo moguće bez Pižona. Mislim da je on jedini trener koji je mogao iz ove ekipe da izvuče maksimum. Stvorio je pravu atmosferu zahvaljujući kojoj smo ponekad bolje odigrali nego što je to bilo relano.

Uz Pižona, po Lazetiću još jedan faktor je bio ključan za jesenju titulu Zvezde...

- Navijači. Da se samo vratimo na revanš sa Dinamom. Izgubili smo u Tbilisiju, gubili na Marakani, a oni nisu stali sa navijanjem. Prosto su nas terali da se borimo još više i da prevaziđemo svoje mogućnosti. Slično je bilo i protiv Slavije, ali eto tada nismo imali sreće da prođemo. Od početka su bili uz nas, davali nam podršku, išli su u velikom broju na sva gostovanja. Ne verujem da bi ostvarili pola od ovoga što jesmo da nije bilo njih.

Bliže se praznici i vreme je za novogodišnje želje. Nikola Lazetić nema dilemu šta će poželeti od Deda Mraza...

- Poželeo sam da našim rivalima donesem bodove, jer nama takvi pokloni nisu potrebni. Mi ćemo se sami potruditi da i u 2010. godini budemo tu gde jesmo na kraju 2009. – na prvom mestu – poručio je kapiten Crvene zvezde.

http://www.crvenazvezdafk.com/
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Na današnji dan

1958.

Radunović, Durković, Zeković, L. Savić, Popadić, V. Popović, Nikolovski, Maravić, Rudinski, Šekularac, Kostić, a igrali su još i D. Stojanović, Nešović, I. Popović, Ćirković, Milojević – ovako je izgledao naš tim koji je u Šapcu savladao izabranu selekciju ovog grada sa 3:0.

Golove su postigli Bora Kostić (dva) i Dušan Maravić.

1986.

Crveno-beli su gostovali na sadionu na Banjici gde  su u prijateljskom susretu sa Radom  odigrali nerešeno – 0:0.

Ovu utakmicu odigrali su: Davidović (Ma. Simeunović), G. Milojević, Vorotović (Marović), M. Krivokapić, Radovanović, Bračun, Z. Dimitrijević, B. Đurovski, Z. Pavlović, Musemić, Mrkela.

2005.

Golovima Boška  Jankovića, Ardijana Đokaja, Dejana Milovanovića i Milana Purovića savladali smo Jedinstvo iz Bijelog Polja sa 4:0.

Ovu prvenstvenu  pobedu ostvarili su: V. Stojković, Basta, Luković, M. Dudić, Biševac, D. Milovanović, B. Janković (Mudrinić), Purović, Žigić (Rašković), Mladenović, Đokaj.
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N82
                                                           Lukić sumirao jesen

Iza Crvena zvezda je uspešna jesen. Jesen novih nada, jesen nove energije, jesen koja će našu i vašu Zvezdu ponovo izvesti na staze uspeha i trofeja. Predsednik Vladan Lukić je zajedno sa saradnicima najzaslužniji što su prvotimci i Vladimir Petrović dobili ono što im je najviše nedostajalo. Energiju, entuzijazam, Zvezdu u srcu... Vratili su sve sa kamatom, pobedama, skupljenim bodovima, mečevima u kojima su davali više od maksimuma i ginuli za grb kluba.
Vladan Lukić je za sajt Crvena zvezda sumirao jesen koja je za nama i pogledao u budućnost...

Da li ste očekivali prvo mesto Crvene zvezde na kraju jesenjeg dela sezone?

- Nisam očekivao – ja sam verovao u to. Došao sam u Zvezdu da budemo prvi i najbolji. Nisam rekao da to možemo odmah jer je nasleđena situacija teška ali ja uvek verujem. I nisam verovao samo ja – verovali su moji saradnici i svi zaposleni u klubu. Verovali su igrači, trener i stručni štab. Samo oni koji veruju mogu da pobede.

Nije lako biti u Zvezdi ni igrač, ni trener, ni predsednik. Breme trofeja i slavna istorija su obaveza koja stoji nad nama. Milioni naših pristalica, ljudi koji žive za Zvezdu nas dodatno obavezuju. Dakle, kada uđete na Marakanu – znate šta vas čeka. Ipak, ni letos, ni sada ne želimo o tome da pričamo, niti da bilo šta obećavamo. Ono kroz šta je prošla Zvezda protekle dve godine bio je naš najgori period u istoriji. Znam da su zbog toga mnogi očekivali još jednu katastrofu i nove neuspehe. Moji saradnici, igrači i stručni štab, svi zaposleni u klubu – zasukali smo rukave i počeli da radimo. Verujem da smo svojim radom mnoge koji nisu verovali razuverili i da smo sa pravom zaslužili optimizam javnosti.

Šta je ključ uspeha ovog Zvezdinog rukovodstva? Zvezda ima manje para nego prethodnih godina, ne kupuje basnoslovno skupe igrače, ne plaća astronomske ugovore a ima bolji rezultat?

- Na Skupštini Crvene zvezde sam rekao da je razlika između mene i nekih drugih – što ja živim za Zvezdu a mnogi su živeli od Zvezde. Mislim da ima više elemenata zašto smo uspeli.

Prvo, u Zvezdu smo doveli igrače za koje smo verovali da nisu problematični, da poštuju zvezdin dres i grb, da nisu legionari koji su samo došli da odrade ugovor. I uspeli smo. Imamo sjajnu atmosferu u svlačionici, igrači dišu kao jedan i ginu na terenu. Videli ste kako naši igrači ljube grb posle datog gola, čak i stranci. Meni to mnogo znači i za mene je to znak da smo na pravom putu.

Drugo, mi koji vodimo klub smo sportisti. Naravno, u našoj upravi ima privrednika, političara i drugih uglednih ljudi i svi oni doprinose značajno radu našeg kluba ali mi koji smo sportisti provodimo po 20 sati dnevno na stadionu. Znamo kako je nekada bilo na Marakani, znamo kako je u inostranim klubovima u kojima smo igrali, znamo šta je važno a šta smeta sportistima. Uspeli smo da napravimo sjajan tim koji rešava problem, po problem koji klub ima.

Treće, mi nismo došli da kupimo Zvezdu, da trgujemo sa njom – mi smo došli da je vratimo na mesto koje joj pripada. Nažalost, godinama se Zvezda uništavala i trgovalo se njome a sve u želji da jednog dana postane nečija privatna svojina koji bi oteo zemlju koja pripada klubu, napravio stadion negde na periferiji a ovih naših 17 hektara pretvorio u poslovni postor. Zato im je trebalo da Zvezda bude što zaduženija, zato im je trebalo da Zvezda bude u što većoj finansijskoj krizi jer je tada bila jeftinija. Veoma sam ponosan zato što smo utrostručili vrednost zvezdine imovine u odnosu na ono što smo zatekli. Naime, kada sam postao predsednik u našim poslovnim knjigama vrednost imovine Crvene zvezde je procenjena na 11 miliona evra. Odmah smo angažovali jednu od najvećih svetskih revizorskih kuća koja se bavi procenom vrednosti nekretnina i naša imovina je procenjena na 30 miliona evra. I to u vreme, svetske ekonomske krize kada su cene nekretnina pale. Ovim potezom bitno smo podigli kredibilitet Crvene zvezde kod banaka jer danas su dugovanja Zvezde skoro duplo manja od vrednosti uknjižene imovine. Kada sam postao predsednik situacija je bila obratna. Vrednost imovine je bila 11 miliona evra što znači u tom trenutku više nego duplo manje od visine dugovanja. Ja zaista mislim da je vrednost imovine Zvezde namerno držana nisko kako bi klub bio kupljen jeftinije. Mi ovde čuvamo Zvezdu, podižemo je ponovo i to je naš jedini cilj.

I na kraju, vratili smo Crvenu zvezdu srpskom narodu. Zvezda je narodni klub, jedan od stubova srpstva koju su pokušali da otuđe, da je elitizuju i privatizuju. Mi smo to promenili. Narod je prepoznao da se Zvezda podiže, vratili su se na stadion i na treninge. Prodali smo oko jedanaest hiljada pretplatnih karata! U ovoj polusezoni na Marakani smo odigrali 12 utakmica od koje jednu bez publike u Lav Kupu i ukupno smo imali posetu od oko 183.500 gledalaca. U domaćoj ligi nam je prosek 13.214 gledalaca po utakmici, u domaćem Kupu oko 6 hiljada gledalaca a u kvalifikacijama za LE prosek je 28.333 gledalaca. Generalno Zvezdu je u ovoj polusezoni prosečno pratilo  oko 16.681 gledalaca! Zvezda je ponovo narodna kao što je bila u vreme svojih najvećih uspeha.

Koju utakmicu pamtite kao najbolju, a koja vas je razočarala?

- Pamtim 13 izvanrednih utakmica u šampionatu i tri u Kupu, kao i dve u prvenstvu koje su me razočarale, protiv Napretka i protiv Partizana. To su moji utisci iz ove sezone.

Rezultatski klub se potpuno stabilizovao, da li je tako i na svim ostalim poljima?

- Ne moram da pričam koliko je bolje. Mislim da se to jasno vidi. Najvažniji segment FK Crvena zvezda uvek su bili prvotimci i polaznici Omladinske škole. Tome je sve podređeno. Rezultate prvog tima znate, a sa Omladinskom školom uspeh uvek ide sporije, odnosno od nje se očekuju igrači za najbolji tim. Imaćemo više aktivnosi oko Omladinske škole na proleće i sa završetkom ove sezone ona će postati jedan od najvažnijih delova kluba. Ja sam prošao zvezdinu omladinsku školu, znam šta ona znači za klub i znam šta je nekada bila i verujte mi vratićemo je na taj nivo.

Želim posebno da pohvalim marketing. Marketing FK Crvena zvezda je sektor koji je izneo ogorman posao u ovih šest meseci. Mnoštvo akcija, mnogo truda, brige o navijačima i sve u korist Crvene zvezde. Ako smo po nečemu ličili na evropski klub to je bilo po načinu na koji smo se predstavljali javnosti.

Da li se klub finansijski stabilizovao?

- Sve dobro što se desilo u Zvezdi malo je pokrilo priču o finansijama. Ljudi gledaju Zvezu koja pobeđuje, koja se marketinški dobro predstavlja i verovatno misle da su svi problemi rešeni. Vama je poznato da smo mi nasledili oko 23 miliona evra manjka. Radimo svakog dana i taj dug je danas značajno manji za preko 6 miliona evra. Dug smo smanjili, ispunili sve obaveze prema igračima i zaposlenima i platili zaostale obaveze prema igračima od prošle sezone kojima se dugovalo u proseku oko trećine vrednosti ugovora za prošlu sezonu a da pri tom zaduženje kluba nismo povećali za jedan, jedini dinar. Mislim da je to sjajan rezultat za sedam meseci.

Sa ponosom mogu da kažem da smo isplatili sve plate zaposlenima u ovoj godini računajući i one koje su bile zaostale, da smo isto uradili sa igračima i da će Zvezda decembar završiti sa potpuno izmirenim obavezama prema svojim igračima.

Naravno, stari dugovi još postoje i oni nas svakodnevno pritiskaju. Ne prođe dan da ne saznamo za neki sudski proces, za neku tužbu ili da se ne suočavamo sa astronomskim ciframa koje su pre nas potpisivali sa igračima. Sećate li se Bronovickog, Barkosa, Salasa, Janevskog, Zemana, Šišića? Verovatno više ne. E pa, mi ih se itekako sećamo jer gledamo svaki dan neverovatne ugovore koji su ti ljudi imali u Zvezdi a koje danas mi moramo da platimo. Dakle, problema još uvek ima, rešavamo ih jedan po jedan a najvažnije je da smo vratili poverenje čak i kod onih kojima smo, ne našom krivicom, dužni. Trebaće još nekoliko godina da se Zvezda izvuče iz finansijske krize u kojoj se nalazi ali radimo na tome. Zato nam je i dalje potreban svaki gledalac, svaka kupljena ulaznica, svaki sponzor – mali i veliki. Ipak, za razliku od 26. maja – vidim svetlo na kraju tunela i kada je finansijska situacija u pitanju.

Kako ocenjujete učešće u evropskom takmičenju?

- Podsetio bih da smo takmičenje u UEFA Kupu počeli posle samo 15 dana priprema, sa novim timom i uz mnogo negativnih očekivanja. Meč u Velenju je bio pod ogromnom tenzijom a ekipa je to sjajno iznela. Posle smo išli korak po korak i ambicije su normalno rasle. Protiv Tbilisija su igrači pokazali kako se igra srcem za Zvezdu i šta znači podrška navijača. Normalno je da smo u poslednjoj rundi kvalifikacija želeli prolaz u Ligu Evrope, ali pokazalo se da nas je ostvarenja velikog uspeha koštao poraz u Pragu i ona promašena prilika Blažića na 2:0 za nas u revanšu. Dakle, malo nam je nedostajalo. Na kraju, evropsko takmičenje je završeno sa četiri pobede iz šest mečeva. To jeste dobar rezultat.

Očekujete li i dalje pritiske na klub kojih je, po vašim rečima, bilo dosta u proteklom periodu?

- Crvena zvezda je meta interesnih grupa godina unazad. Rađeno je svašta i pokušavano mnogo toga ružnog. Jednom ćemo i o tome pričati bez „dlake na jeziku“. Zna se šta je ko radio, srećom papiri postoje a narod je svedok kako je bilo.  Budite sigurni da ćemo ako tih pritisaka bude i dalje imenom i prezimenom reći ko ruši klub i zašto to radi.  Za sada mogu da kažem da tek očekujem kulminaciju, jer do sada su to bili sitniji ali konstantni udarci, a sada očekujem mnogo jače udarce. Mi nemamo opoziciju u klubu. Naši protivnici su van kluba, oni koji su Zvezdu hteli da otmu a da pri tom mnogi od njih nisu ni zvezdaši. Svaka naša pobeda je merilo njihovog neuspeha.

Ipak, dokazali smo da kad smo „porodica“ ništa ne može da nas izbaci iz težišta. Bićemo zajedno sa milionima naših pristalica i istovremeno ćemo i braniti, i podizati Zvezdu. Rekao sam – Zvezdu smo vratili narodu i srpski narod će je najbolje čuvati.

Da li se pogled na proleće promenio posle uspešne jeseni?

- Daleko je proleće. Prvo da ozbiljno priđemo zimskim priprema i da na pravi način uradimo prelazni rok pa ćemo onda pričati o prvom kolu proleća i meču sa Jagodinom na Marakani. Zvezdin sportski menadžment je već pripremio prelazni rok, mesecima pratimo igrače koji su nam interesantni, sa mnogima smo postigli dogovor pre završetka jesenjeg dela prvenstva i dovodimo baš one igrače koji nam nedostaju. Mogu sa ponosom da kažem da će to uglavnom biti domaći igrači i da će neki od njih doći iz nižeg ranga takmičenja kao što je letos došao Lekić. Nisam protivnik stranih igrača ali stranca dovodimo samo ako je bar tideset odsto bolji od domaćih igrača i ako stvara razliku. Srbija, Crna Gora i Republika Srpska su puni mladih i odličnih igrača i nekima od njih će Zvezda dati šansu. Ja verujem u domaće igrače i naš domaći fudbal. To je još jedna od zvezdinih misija – afirmacija domaćih igrača.

A što se proleća tiče - nastavićemo da idemo iz meča u meč i nećemo obećavati ništa. Mada se naši ciljevi znaju.

Ostajete li pri rečima izrečenim na Skupštini 26. maja 2009. godine kad ste govorili o ciklusu od četiri godine?

- Da, ostajem. Svaka godina ima svoj cilj i svoje uspehe. Svako premašivanje ciljeva je dobrodošlo, ali neću odustati od onoga što sam rekao na Skupštini. Nadam se i da armija naših navijača razume da posle sedam meseci i dalje postoji mnogo problema i dugova koji nam smetaju da ostvarimo konačne ciljeve. Nastavićemo da radimo polako ali odgovorno i siguran sam da ćemo ispuniti plan koji je zacrtan.

Šta ćete poželeti kao poklon za Novu godinu i Božić?

- Zdravlje i sreću svima i Crvenoj zvezdi mnogo pobeda odnosno trofeja, radosti i pravih poteza.

Poželeću joj i da oko sebe ima samo one koji je vole, jer ovi drugi su joj dovoljno naudili.

www.crvenazvezdafk.com
« Poslednja izmena: 17. Dec 2009, 10:51:02 od ivan0705 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/sport/story/92244/Man%C4%8Dester+juri+srpskog+vunderkinda!.html

Za one sa jacim stomakom...  Smile Smile Smile

Citat
Menadžer: Englezi ga odavno prate!

Menadžer mladog Ćosića, Zoran Kojić, nije mogao da potvrdi za naš list da će njegov klijent preći na „Old Traford", ali je rekao da je Ćosić još od pre nekoliko godina ubeležen u ostrvskom sistemu skautinga.

- O interesovanju Mančestera znam koliko i vi. Ono što mogu da vam potvrdim, to je da je Uroš već dugo pod budnim okom ostrvskih skauta. On je pod ugovorom sa CSKA još tri godine, lično sam učestvovao kada je potpisao, posredovali su Dika Stojanović i menadžer Dejan Joksimović, koji ima odlične kontakte u Rusiji.  Vidim da mu Rusi nude državljanstvo, međutim, budite ubeđeni da će on igrati za reprezentaciju Srbije - rekao je Kojić za Press.

« Poslednja izmena: 17. Dec 2009, 11:43:59 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 1100
Е сад сам се сетио,шта је било са оним семафором што су најављивали да ће да поставе?
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Поставља се велики на југ и два мала на исток и запад вероватно.
Ево и комплетан текст.

Као што је приликом потписивања уговора са предузећем iTicket, од стране члана УО ФК Црвена звезда, господина Антића, већ најављено, Маракана би од пролећа требало да има нов семафор.

Како сазнајемо, поред тог великог семафора чија би површина требало да буде 110 квадрата, уговорена је куповина и два мања за источну и западну трибину. Ови семафори ће бити електронски и неће имати лед екране. Велики семафор би и даље требало да буде на јужној трибини.

Такође, најављено ја да ће ускоро поред детаља о новим семафорима, клуб представити и нов изглед клупа, електронске направе на њима, као и нове фотеље за резервне играче чије смо фотофрафије већ објавили.

Не треба заборавити и да је клуб најавио постављање електронских реклама чију премијеру смо имали на дербију.

Поред ових новитета, у Љутице Богдана се озбиљно размишља на тему како спречити штету коју клуб трпи због рушилачког понашања публике. Пошто ниједно осигуравајуће друштво више не жели да осигурава столице на нашем стадиону, готово читава зарада која је остварена од утакмице са Партизаном отићи ће на санирање штете коју су направили његови навијачи.

Руководство нашег клуба не жели више  да дође у ту ситуацију па се размишља како то спречити. Још је рано причати о конкретним мерама али једно од решења би могле да буду и мобилне столице које би пре одређених утакмица било могуће уклонити.

Још један правац у коме иду размишљања је могуће ново скраћивање југа. Од њега би се узела два сектора ближа истоку, односно, тренутном делу где се налазе гостујући навијачи. Ти делови трибине би били продавани по нешто вишој цени од остатка југа који би постао трибина за све гостујуће навијаче.

Један од разлога који би оправдао нов распоред је и обавеза клуба да гостујућим навијачима обезбеди 5% укупног капацитета стадиона. Иако, изузев навијача вечитог ривала, ниједан гостујући клуб, у скорије време, није имао подршку толиког броја својих навијача, Црвена звезда мора да се припреми и за ту могућност.

У овом тренутку, део предвиђен за гостујуће навијаче нема тај капацитет што значи да би на располагање гостима морао да се стави цео југ. Пошто југ тренутно има значајно већи капацитет јасно је да би клуб био на губитку због немогућности да продаје карте за ту трибину. Управо тај проблем би решило додатно смањивање југа који би могао да прими гостујуће навијаче, а који би били ограђени од остатка стадиона чиме би им се гарантовала безбедност. Са друге стране, наш клуб би био на добитку јер би могао да продаје карте и за оне секторе који тренутно припадају јужној трибини.

Пошто многи сматрају да је присуство великог броја навијача вечитог ривала једна од чари дербија, треба рећи да ово не значи нужно и смањивање њихових расположивих карата. Једина разлика ће бити у њиховој цени пошто би она била нешто виша за делове југа који су од њега оградом одвојени. Нешто слично постоји и на стадиону ЈНА који на северној трибини има ограђен део за гостујуће навијаче, а за време дербија у њему се налазе навијачи Црвене звезде који га сматрају неодвојивим делом трибине. Додуше, карте за тај део су исте као за остатак севера.

Нама остаје само да видимо за какво решење ће се одлучити руководеће структуре клуба пошто је и њима јасно да овако више не може и да се морају пронаћи решења која ће смањити проценат поломљених и спаљених столица.

Оно што  бисмо поново напоменули је да сва улагања која су у овом периоду врше у наш стадион представљају оно што и сам наслов каже  - ушминкавање.

Наш највећи проблем, а што нам УЕФА још увек гледа кроз прсте, и даље је недостатак „топле везе” између свлачионица и стадиона, као и између свлачионица и медија центра. Разлог за ово је то што се свлачионице ФК Црвена звезда налазе изван самог стадиона. Други велики проблем је недостатак паркинга за навијаче.

Нешто мању потешкоћу, а која би настала евентуалним пласманом Црвене звезде у Лигу шампиона, представљало би осветљење пошто имамо нешто мање лукса него што је прописано за ово такмичење.

Ипак, то су проблеми који су, из разних разлога, тешко решиви и за чије решавање су потребна значајнија новчана средства која клуб нема. Зато нам остаје да се задовољавамо и оним што се тренутно ради на Маракани.
http://www.redstarbelgrade.com/newscontent.aspx?cultureID=2&ID=2480&News=2480
« Poslednja izmena: 17. Dec 2009, 12:31:47 od stefan77 »
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Zvezda na OFK-u, Partizan na Vošu

Polufinalne utakmice Lav Kupa Srbije igraće se 7. aprila, a sastaće se Partizan - Vojvodina i Zvezda - OFK Beograd.
Lav Kup Srbije

U polufinalu Lav Kupa Srbije sastaće se Partizan - Vojvodina i Zvezda - OFK Beograd.

To je odlučio žreb obavljen u hotelu "Kontinental", u Sali "Mediteran".

Utakmice su na programu 7. aprila 2010. godine, sa početkom u 17.30.

Vojvodina će pokušati da kroz kup takmičenje spasi sezonu. U prvenstvo je ušla sa šampionskim ambicijama, po ocenama mnogih fudbalskih poznavalaca, ima vrlo kvalitetan tim, ali nisu se sve kockice složile da bi mogla da pomrsi račune Partizanu i Crvenoj zvezdi.

Zato su sve snage usmerene na nacionalni kup i pokušaj da se osvoji jedan trofej.

U polufinalu Kupa igraće se jedna utakmica, a ako pobednika ne bude bilo po isteku 90 minuta, odmah se izvode penali.

Partizan je do ovog stepena takmičenja došao posle pobeda nad Inđijom (3:0), novosadskim Proleterom (2:1) i Jagodinom (2:1).

OFK Beograd je najpre izbacio prvoligaša Novi Sad (1:1, penalima 5:4), potom Partizan iz Kosovske Mitrovice (3:1), a u četvrtfinalu je bio bolji od čačanskog Borca (2:0)

Zvezda je bila ubedljiva protiv apatinske Mladosti (6:1), zatim je pobedila u Novom Pazaru (1:0) i u četvrtfinalu je savladala Spartak (3:2).

Vojvodina je eliminisala Dinamo iz Vranja (4:0), zatim lučansku Mladost (1:3), da bi u četvrtfinalu bila bolja od Smedereva (1:0).

Prema propozicijama takmičenja, finale nacionalnog kupa uvek se igra na stadionu Partizana, ali postoji jedan izuzetak. Ako se u finalu sastanu upravo Partizan i Crvena zvezde onda se domaćinstvo određuje žrebom.

Takođe, ako su finalisti Partizan i neki drugi klub, onda se finalna utakmica igra na stadionu Crvene zvezde, međutim i od toga se može odstupiti. Primer su upravo dva poslednja finala kupa, koja je osvojio Partizan (protiv Zemuna i Sevojna), a koja su igrana na njegovom stadionu, naravno posle dogovora sa protivnicima.

Nagradni fond Lav Kupa Srbije je 250.000 evra.

Izvor: Mondo
« Poslednja izmena: 17. Dec 2009, 12:40:15 od pantelia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.108 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.