2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 805 806 808 809 ... 822
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Cпортско друштво Црвена звезда  (Pročitano 625400 puta)
Zvezda u usponu

СЛАВА НАРОДУ ПОБЕДЫТЕЛЮ!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2395
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 3500
IP sačuvana
social share
.                                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Nema ovo veze sa penalom  Smile, skoro pa kao oni Kezmanovi penali u dresu Partizana...

Kako nam fali trener u KK to je strasno... Ovom vepru ce pre da eksplodira glava od nervoze nego sto ce nas odvesti na f4... Rotacija igraca mu je kao da je vrsi Zika Obretkovic.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

СЛАВА НАРОДУ ПОБЕДЫТЕЛЮ!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2395
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 3500
јел гледао неко баскет,да преприча укратко?
IP sačuvana
social share
.                                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC One M8
Komisje,cestitam na jesenjoj,ali kao sto neko rece,ceracemo se mi jos... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Вала баш, тек ћемо да вам ућерамо
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
NLB: Zvezda izgubila u Zadru

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su od Zadra rezultatom 89:83 (49:42) u 12. kolu NLB lige.

Crvena zvezda je bila u rezultatskom zaostatku tokom celog meča, a samo dva puta rezultat je bio izjednačen (24:24, 63:63). Najefikasniji igrač u oba tima bio je reprezentativac Srbije Nemanja Bjelica sa 17 poena. U ekipi Zadra Hrvoje Perić je postigao 15 poena, Stipčević 12, dok su Morović, Ružić, Rančić i Dauns postigli po 10 poena. U Crvenoj zvezdi Elmedin Kikanovć je postigao 15 poena uz 4 skoka.

Utakmicu je otvorio Hrvoje Perić serijom od 5:0. Prvi koš za Zvezdu postiže Nemanja Bjelica, ali sa druge strane Ružić pogađa trojku. U toku prve četvrtine Zadar je konstantno imao par poena prednosti, a najistaknutiji u domaćem timu bili su Perić sa 8 i Ružić sa 7 poena, dok su kod "crveno-belih" Kikanović i Bakić postigli po šest poena.

Domaćini su imali odličan procenat za tri poena od 50 odsto (20-10), a prvih sedam šuteva van linije 6,25 metara su pogodili.

U drugoj četvrtini košarkaši Zvezde dolaze do prvog izjednačenja u 12. minutu, 24:24. Ipak Stipčević i Rančić sa dve vezane trojke donose prednost Zadrani od šest poena. Tokom drugog perioda igre Zadar uglavnom održava rezultatsku prednost od sedam poena, i rezultat na poluvremenu je 49:42.

Na početku treće četvrtine Perić postiže dva poena za rekordno vođstvo domaćeg tima od +11, 55:44. Onda koševima Bjelice, Radivojevića i Kikanovića Zveda pravi seriju 9:0. Koševima Nemanje Bjelice u poslednjem minutu treće četvrtine beogradski tim ponovo dolazi do izjednačenja, 63:63, ali koševima Morovića i Plejsteda domaći tim odlazi na odmor pred poslednju četvrtinu sa prednošću od pet poena.

Zvezda otvara poslednju četvrtinu trojkom Bjelice, ali sa druge strane Perić i Rančić takođe pogađaju trojke i rezultat je 74:65. Bjelica novom serijom od četiri poena smanjuje prednost Zadrana na +4. Ipak do kraja meča košarkaši Zvezde nisu uspeli da preokrenu rezultat, i trojkom u poslednjim sekundama Milan Milošević postvalja konačnih 89:83 za domaći tim.

Zvezda je odigrala meč bez povređenih Marka Kešelja i Filipa Videnova.

Crvenoj zvezdi ovo je sedmi poraz ove sezone u NLB ligi, a u narednom 13. kolu Zvezda u Pioniru dočekuje sarajevsku Bosnu.

Zadar: Rančić 10, Perić 15, Stipčević 12, Bojsa 8, Batur, Marčinković, Ružić 10, Dauns 10, Morovihc 10, Car 8, Škifič, Plejsted 6.

Crvena zvezda: Milošević 9, Kikanović 15, Tejlor 4 (šut iz igre 0/5), Nedović, Stević, Radivojević 10, S.Dragićevć, T.Dragićević 10 (6 skokova), Štimac 4, Bakić 14, Bjelica 17 (8 skokova, 4 asistencije).

B92

Ne znam za vas ali je ovo meni najdraza jesenja titula.

Hvala momcima, posebno Pizonu......pokazao je majstorstvo, prilagodio igru kadru kojim raspolaze....veliko hvala majstore.

Nasa Zvezda prva ponovo....
« Poslednja izmena: 12. Dec 2009, 22:59:54 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Dnas na Marakani zanimljiva postavka igraca,kao da su igrali 4-42 u rombu,sa Kaduom iza dvojice spiceva...Pocelo je lose,kao da ce Spartak sam sebe da pobedi.Ali onda stvari ipak dolaze na svoje mesto,partija puna golova i lepih poteza,gol Nikolica uz fenomanalnu akciju je ostavio snazan utisak na mene...Sto bi se reklo "kada Zvezda nekog razbije sa petardom,onda znas da je tekma bila mrak"...Na terenu lepo,ali teren u senci Severa koji je blistao,kasnije su igrali i Jevtic,a sto je meni draze Lazovic i Savic,kasnije ulaskom Jevtica smo se i vratili na stari sistem igre sa 3 spica...Sve u svemu neozbiljan pocetak,mnogo gresaka,opet primnjena dva gola,ali uz onakav Sever i datih pet komada,mislim da ne bismo smeli nista da kazemo dalje...

Jesenja titula je nasa,svaka cast,da nam je neko ovo ponudio prosle godine prihvatili bismo oberucke sa sve porazom u derbiju...Zaista Zvezda se vratila na stare staze slave i mesta koje jeoj nesumnjivo pripada...

A kao sto je rekao Pizon o sumiranju polu sezone,to cemo lagano i ovih dana kad ase sve slegne i kada kao sampioni udjem u ove novogodisnje praznike  Smile
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Јбт, кикановић покида сваки пут на страни Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 272
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Kazi ti nama Padrino jel bio penal? tvoje misljenje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Kazi ti nama Padrino jel bio penal? tvoje misljenje

pa ono... Smile

realno nije,ali necu da priznam  Smile

salim se ,nisam bas video,ali sudija nas je pogurao malo,istina...ali posle onoga danas,necemo o toj situaciji koja jeste mozda promenila tok tekme,ali posle 5 komada ne moze nista da se kaze vezano za penal,kao sto nismo mogli nista da kazemo sudiji nakon derbija iako je mnogo gresio na nasu stetu...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 805 806 808 809 ... 822
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.