Owde pisite i dogowarajte se ... Ja sam skoro presao na source potpisujem se ShadoWill. I igram na nekom Francuskom serweru nema laga... Za administratore i moderatore : NE zakljucavajte temu mozda ima za source tema ali nema za steam source... a to nije isto...
ima za source tema ali nema za steam source... a to nije isto...
A sto nije isto steam source i "obican"? to ono kao Counter-Strike 1.6 (koji je jelte patchovan pa moze na net) i Counter-Strike 1.6 offline (odnosno igra se sa botovima) pa na onoj prvoj pricamo kako igramo na netu,a na ovoj drugoj pricamo kako kidamo botove
I got banned for having a common sense. Common sense... Not as common as you might think. Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
E jbg,vidim da je tema malo matora ... Igra li neko ovo na netu?Ja imam,odem na neku mapu sa Nemcima i tamo se zezam-nije loše Voleo bih sa našima al nemam pojma gde,šta i kako
Jel postoji mogucnost da se patchuje igra bez Steama, jer ja nemam original, a nece da mi ucita mnogo mapa koje skinem - izbacuje gresku "bsp version 20, expected 19", a i mape koje rade imaju sjebane teksture.
I da li se moze patchovati preko Steama ako je igra pirat?
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.