Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Counter Strike : Source (Steam)  (Pročitano 57107 puta)
Zvezda u usponu

Ko bi reko da nisam normalan?? 0_o

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1851
Zastava Far Far Away
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 
gdje ja da nadjem posledni update za cs source?
IP sačuvana
social share

| ፖድጎሪጻ | Падгорыца | بودغوريتشا | Podgorica | Подъгорица | Подгорица | Ποντγκόριτσα | پودگوریتسا | Podgorytsa | פודגוריצה | Պոդգորիցա | ポドゴリツァ | პოდგორიცა | Podgorika | Podgoritsa | Podgòrica | พอดกอรีตซา | Подгориця |
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

"Ako kanis pobijediti ne smijes izgubiti"

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Ma ljudi kupite originale-1.6 košta oko 550 a CS Source sam video danas za 750!

Apsolutno se slazem.Pa jel TOLIKI PROBLEM dati 10 evra za cs:source a hteli bi da se igrate????Ima u NS u bazaru na bulevaru za 800 kinti a ima takodje u S.Mitrovici u lokalima na pijaci(uz trznicu) i tu je oko 1000 dinara.Uz source dobijete i hl2:deathmatch i day of defeat(mehaa i call of duty 2 varijanta ww2,odlicna takodje) i kud ces lepse.Ovi sto kukaju za 1.6 piratskim serverima culi ste koliko to kosta,manje nego da se nacugate u gradu za pocetak.Imam cs1.6 vec 2 godine i tada sam ga platio 1100 dinara Smile a sad je jos manje.Stvarno mi niste jasni vi kukatori Smile
« Poslednja izmena: 20. Jun 2008, 13:28:26 od misterija021 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1519
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 
Moze li neko da mi kaze sta je steam i kako da radi.Igram ponekad cs 1.6 na netu i koliko shvatam steam je nesto sto trazi servere.Ja sam morao da mu ubacim rucno servere u favorites add servers. Samo na spectate izbacije 300 servera.Na Internet refresh izbacuej samo servere iz favorites i history.Inace imam instalirano Counter-Strike 1.6 Full v7 i Counter-Strike 1.6 Patch v21 Full.Sta da podesim i u cemu gresim?
« Poslednja izmena: 21. Avg 2008, 11:44:57 od mpmilos »
IP sačuvana
social share
Lađa života, bez opterećenja stvorenog radom, postaće igračka svakoga vetra.
My way of joking is to tell the truth. That's the funniest joke in the world.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2042
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC 
Steam je origininalana igrica, sa org CD-key-em ... dok ti patch-evi v21..su ustvari budzenje pirata da bi radili na netu.
1.Na steam ne moze chit, znaci nema prozivanja od strane drugih, teoretski (u praksi ima)
2.Igras na kom hoces  serveru .
3.Sa steam ima posebnu komunikaciju,znaci ako jos neko ima steam mozes sa njim da se dopisujes ili pricas zasebno od igrice.
4.Skinovi su drugaciji (uniforme )
5.Polako veci serveri prelaze na steam

Imam steam za source i skoro sam uzeo za 1.6 ... Source je promasaj veka, drug mi doneo igricu iz svedske misleci da je 1.6 (sto sam i trazio) , upalio sam je 3 puta i odustao...
Source je parodija Kantera , ne preporucujem nikome da to kupuje...Uzmite  1.6 i uzivajte.  Smile

Evo konkretno registracija steama je besplatna,a posle kupujes razne igrice...niej me bas zanimalo ..znam da ima HL2,Team Fortress 2 ostale nisam zapamtio.
U favorites se rucno ubacuje,to su tvoji omiljeni serveri,ne moze on da ti ubaci...,,Rucno" jedan klik i ubacis IP...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Steam nije igra vec program tj. sistem preko koga kupujes igre i igras online. Dobra stvar je sto kad jednom kupis igru ona ti se zauvek poveze sa Steam nalogom tako da mozes neogranicen broj puta da downloadujes igru (koja odmah moze da se igra, ne postoji instalacija). Igre najcesce kostaju manje nego u prodavnicama (posto ne placas pakovanje), recimo CS 1.6 je 10$ (500 din,na poklon dobijas Condition zero) a CS Source je duplo skuplji. Ono sto je sigurno dobro je sto ne moze da se vara na Steam serverima posto sistem automatski zakljuca nalog varalicama, tako da ce svako razmisliti da li ce da se igra sa ovim pa da posle ponovo mora da kupuje sve igre.

ontopic: ne razumem taj hejt na Source, u sustini isti je kao 1.6 s tim sto koristi Source engine pa izgleda daleko lepse i ima naprednu fiziku (recimo dovuces bure i koristis ga kao zaklon). cak nije ni velika hardverska zahtevnost
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2042
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC 
Da,toliko se borimo protiv stekera koji ulaze u kutije,a sada ce iste moci da kotrljaju po mapi i da se stekaju...Smile
Moja greska,lose sam se izrazio.
Source gubi dimenziju CS-a i vise me podseca na quake.
CS igram 7 godina, i malo me vredja source po nazivom Counter Strike. Ovo je samo moj utisak,neka svako proceni za sebe... Smile
« Poslednja izmena: 24. Avg 2008, 21:18:45 od milosp5 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Ja to kazem vise sa maperske strane. HL1 engine jako ogranicava kreativnost, recimo moras da pazis da ne preteras sa kompleksnoscu povrsine, da nema previse providnih objekata posto obore framerate i na veoma jakim kompjuterima itd. Kompleksna arhitektura koja moze da se napravi za Source bi u cs 1.6 zaklala kompjuter (i fps bi bio oko 1-3).
Inace, ukljucite u cetvrtak Eurosport 2 oko 11 uvece. Kao neki World gaming turnir i igraju CS Source kao jednu od disciplina. Nemaju pojma  Smile
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Cafe-team

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 173
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12;
mob
Apple iPhone 4
Jel moze neko da mi napise neke non steam servere za css ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
 Da li ima neko ko zna IP adresu od nekog naseg servera za cs source. UNAPRED  HVALA :D :D :D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
Ja isto nemam pojma gde su naši na Source pa ni ne igram zadnjih meseci  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.