Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 22:14:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 87 88 90 91 ... 108
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Counter Strike 1.6  (Pročitano 273597 puta)
Svakodnevni prolaznik

ja ne skidam torente ja kupujem programe :):):):)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 294
Zastava Nis
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Samsung C3050

slike iz CCC-a
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

仍无法 你不能

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1519
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
SonyEricsson Vivaz U5i
Onda probaj rucno na maticnoj ploci da uradis hardware restart imas tamo osigurac na ploci u blizini SATA prikljucaka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 294
Zastava Nis
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Samsung C3050
Onda probaj rucno na maticnoj ploci da uradis hardware restart imas tamo osigurac na ploci u blizini SATA prikljucaka.
jel mozes malo detaljnije da mi kazes sta dobijam/gubim time??
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

仍无法 你不能

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1519
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
SonyEricsson Vivaz U5i
To ti je usvari restart BIOS,znaci sva posesavanja u biosu vracaju se na fabricka.
Zasto si instalirao ovaj program za kontrolu graficke kartice..windows 7 automacki pri instalaciji instalirava sve sto ti je potrebno u osnovi...
Ako ne uspes ,reinstaliraj windows 7
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 294
Zastava Nis
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Samsung C3050
To ti je usvari restart BIOS,znaci sva posesavanja u biosu vracaju se na fabricka.
Zasto si instalirao ovaj program za kontrolu graficke kartice..windows 7 automacki pri instalaciji instalirava sve sto ti je potrebno u osnovi...
Ako ne uspes ,reinstaliraj windows 7
reinstal sam ja win7 bre neki dan, znam da win7 automatski instalira drivere , ali mi je trebao CCC kako bi iskljucio vsync , e cek sad vraca mi sva fabricka podesavanja?? Ali cega hardvera ili i softvera?? Tj. da li gubim win ako restart hardver???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
SonyEricsson K610i
Kompletno reinstaliranje Windows 7 da bi poboljšao FPS u jednog igri???  Smile Smile Zar ga ne pretera malo?
Osim toga, BIOS restart uopšte nije potreban ako ništa nije u njemu čačkao.  Smile

Samo da pitam... da li i kod drugih igara imaš taj problem sa opadanjem FPS-a? Ili igraš samo Counter?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 294
Zastava Nis
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Samsung C3050
Smiley pa to i jeste problem samo CS Smiley)) evo sad je burazer bez i jednog problema obruo nov Star Wars , ja sad pikam bez problema empire total war itd itd itd AS3 radi perfektno :)LOL
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

仍无法 你不能

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1519
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
SonyEricsson Vivaz U5i
Smiley pa to i jeste problem samo CS Smiley)) evo sad je burazer bez i jednog problema obruo nov Star Wars , ja sad pikam bez problema empire total war itd itd itd AS3 radi perfektno :)LOL
E pa tako ti je kada kupujes ATI graficke kartice nvidia ima naj bolju kompatabilnost...
Instaliras uz taj Windows 7 jos jedan Windows xp pa pokusaj uz njega da poteras cs 1.6 uz drajvere koje si dobio uz konfiguraciju.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 294
Zastava Nis
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Samsung C3050
pa jbg:) brate meni je fps zadnjih godinu dana bio zakucan na 100 nisam imao probleme, fps mi je prso pre jedno 10 dana i od tad imam probleme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
SonyEricsson K610i
Da niste ti ili tvoj buraz nešto čačkali pre pokretanja CS-a?  Smile Ne može tek tako da padne FPS, a da nema uzrok.  Smile

Par glupih ideja koji mogu da uspeju:  Smile
-Probaj da pokreneš igru u Compatibility mod za Windows XP (Znaš kako to da namsetiš, da? Smiley )
-Uvek pokreći igru sa "Run as Administrator"

Na kraju, možeš da probaš da staviš Render da bude "Software" - užasna grafika, ali može da reši problem sa FPS-om. Smiley
« Poslednja izmena: 18. Avg 2011, 16:54:36 od Utopia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 87 88 90 91 ... 108
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 22:14:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.119 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.