Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 11:30:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 108
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Counter Strike 1.6  (Pročitano 274252 puta)
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
Eh problem je slijedeci- Kad pucam iz AWP-a, odmah nakon ispaljenog metka ne cekam da sam ubaci novi u cijev, nego prebacim sa "Q" na noz, pa opet vratim na AWP... Problem je u tome sto nikad nakon prebacivanja sa noza na AWP ne mogu iz prve da aktiviram zoom, nego mi treba bar 3-4 klika desnim dugmetom misa da bi se prebacio na zoom Smile Smile Na prvi pogled mozda ne izgleda kao neki bitan problem, ali je jako zamorno i pravo me nervira pogotovo na mapama gdje stalno koristim AWP, ja prakticno nakon svakog metka dozivim stres Smile Smile I da napomenem- Nije do misa jer sam probavao i sa drugim misevima i ni sa jednim ne moze iz prve da prebaci na zoom, dok sam prije to bez problema uspijevao Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ti kad selis svoj server, neces normalno da trazis sve pluginove ponovo, vec kopiras one koji su ti radili dotad bez problema i nemas nikakve sumnje da ovako nesto u njima postoji. To je donekle banalniji razlog, onaj bitniji je da skoro svi ostali hosteri kopiraju do detalja njigove servere, da li zbog svoje niske tehnicke osposobljenosti ili zbog zahteva korisnika da "imaju serv bas kao kgb" ne znam tacno, ali to efektivno daje kgbu pristup ogromnom broju servera kod konkurencije, pa i mogu da dozvolje da imaju exploit na svojim serverima, zato sto su ga sami stavili i niko ne zna za njega te ga ne moze ni iskoristiti.
Zato pametni ljudi ne koriste preinstalirane plaginove vec ih nabavljaju sa proverenih sajtova tipa AlliedModders
i btw zar tebi nije licno Iggy odgovorio na ovu prozivku na RUR-u da je fejk?
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 143
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
178 killova sam imao.
63 dedova.
10 hedsota.
215 pogodak
27031 ispaljenih hitaca
i to sve dedran, a admina sam kupio za 200 dinara
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
Eh problem je slijedeci- Kad pucam iz AWP-a, odmah nakon ispaljenog metka ne cekam da sam ubaci novi u cijev, nego prebacim sa "Q" na noz, pa opet vratim na AWP... Problem je u tome sto nikad nakon prebacivanja sa noza na AWP ne mogu iz prve da aktiviram zoom, nego mi treba bar 3-4 klika desnim dugmetom misa da bi se prebacio na zoom Smile Smile Na prvi pogled mozda ne izgleda kao neki bitan problem, ali je jako zamorno i pravo me nervira pogotovo na mapama gdje stalno koristim AWP, ja prakticno nakon svakog metka dozivim stres Smile Smile I da napomenem- Nije do misa jer sam probavao i sa drugim misevima i ni sa jednim ne moze iz prve da prebaci na zoom, dok sam prije to bez problema uspijevao Smile

Any1??? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11462
Zastava Novi Pazar
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Nokia 6300

Any1??? Smile
low fps Smiley
Trebas imat 100 fps , da bi ti grafika to podrzavala , sta vise mozes stisnut desni klik za zum i pucat u isto vreme ( quickzoom ) samo ako imas fps 100 Wink

Meni naprimer na laptopu nemoze to sto nemoze ni tebi , al na kompu moze Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
I sta sad da radim, osim da izvrsim samuobistvo Smile Istina, na net graphu mi i pokazuje 100 fps samo na start screen-u, ali mi nije jasno kako prije nisam imao takav problem Smile Kako da ga povecam, da li da ceprkam po rateovima, po vsyncu, da posjetim lokalnu vracaru ili nesto drugo Smile Smile Moji zivci nece jos dugo moci trpiti ovaj teror awp-a Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nasmeši se...neko te voli.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 824
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung S III
Ja ne znam,dje god sam igrao CS,nakon prebacivanja na AWP,mora malo da se saceka da bi mogao da opalis ili zumiras. :/ Dok se animacija zavrsi,i za HLTV skinovima,ima tih par sekundi.  Smile
IP sačuvana
social share
- Rijesio sam da se zenim ne jos ali rijesio sam!
-Ja znam da nista neznam, ali ipak znam da vise znam od onih koji znaju da nista neznaju!
!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
Ja ne znam,dje god sam igrao CS,nakon prebacivanja na AWP,mora malo da se saceka da bi mogao da opalis ili zumiras. :/ Dok se animacija zavrsi,i za HLTV skinovima,ima tih par sekundi.  Smile

Ne bih rekao. Evo, pogledaj ovaj cool clip (osim dijela gdje ima crosshair bez zoom-a, to ne podrzavam Smile), i vidjeces kako odmah nakon noza prebacuje na zoom... Isto ovo sam i ja mogao donedavno Smile

« Poslednja izmena: 25. Avg 2010, 18:55:13 od Indiana_Jones »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 229
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
Citat
(osim dijela gdje ima crosshair bez zoom-a, to ne podrzavam )
to je bag hltv-a.nema nisan bez zuma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nasmeši se...neko te voli.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 824
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung S III

Ne bih rekao. Evo, pogledaj ovaj cool clip (osim dijela gdje ima crosshair bez zoom-a, to ne podrzavam Smile), i vidjeces kako odmah nakon noza prebacuje na zoom... Isto ovo sam i ja mogao donedavno Smile

Gledam evo,ali ne vidim to sto ti oces da kazes... Svaka tebe cast,da mozes posle FastSwitcha da imas zoom Smile

A ovo za Crosshair,to je HLTV,kad on snima,ima nisan,ali u igri ti nemas. Wink
IP sačuvana
social share
- Rijesio sam da se zenim ne jos ali rijesio sam!
-Ja znam da nista neznam, ali ipak znam da vise znam od onih koji znaju da nista neznaju!
!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 108
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 11:30:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.