Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 22:22:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 108
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Counter Strike 1.6  (Pročitano 273422 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11462
Zastava Novi Pazar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6300
Oke, zavrzlama za vas:

Imam 1.6cs v22, kada prebacim sa noza, bombe, ili pistolja na awp, treba mi jedno 3 sec pre nego sto mogu da zumiram/pucam.

CS nisam igrao 4 god i ranije samo 1.5 verziju, ali koliko se secam nije trebalo toliko dugo da cekam.

Igram online i koliko vidim ostali igraci nemaju taj problem.

Evo i demo-a kao dokaz.  Smile
To je i meni Smile To je default  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung J7
Hmm, nisam primetio da drugim igracima treba toliko.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Hmm, nisam primetio da drugim igracima treba toliko.  Smile
Ma treba tako malo duze...
Ali eto probaj skinuti patch v21 a ne 22...
I nadji HLTV modele....

Pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung J7
Ma imao sam 21, 22 i 26 ista stvar, sta znam, ja se navikao na instant u 1.5, pa mi mozda neobicno.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49824
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung Galaxy S24
Ја не волим ЦС не зато што га сматрам лошим модом, већ зато што знам на десетине модова далеко бољих, љепших, занимљивијих и оргиналнијих модова, који нису добили шансу ни да се достојно репрезентују, докје реклама за ЦС на сваком кораку.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Sta trazis onda na ovoj temi? Igraj bolji mod, i svi zadovoljni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49824
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung Galaxy S24
Sta trazis onda na ovoj temi? Igraj bolji mod, i svi zadovoljni.

А зашто ти уопште читаш моје коментаре ако ти се не допадају ?
Можеш фино да их игноришеш и сви задовољни.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ko bi reko da nisam normalan?? 0_o

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1851
Zastava Far Far Away
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 
OBAVEZNO - CS Patch v42

Detaljnije :

Evo doslo je vreme da se svi polako iz naftalina prebacite na novi Protocol 48 jer su i svi serveri prebaceni na taj protokol i sad moze na te servere da se udje i preko STEAM i preko NON-STEAM CS-a.

Stari NON-STEAM patch-evi v19, v21, v23 itd... baguju i ne rade lepo pa bi trebalo svi da predjete na novi v42 patch koji ce vash CS nadograditi na Protocol 48.

Patch skinite na jednom od linkova:

Kod:
http://cs-skini.me/cs/
ili
Kod:
http://cs-skini.me/v42/

Skinite to i samo instalirajte preko svog CS-a gde se nalazi HL.exe i kad se instalacija zavrsi dobicete na desktopu ikonicu CS v42 i to je to.

Primeticete da sa ovim patch-om dobijate i KGB GUI i neke od nasih najvecih servera u favorites

Umesto Internet dela gde vam se dosad prikazivala lista stranih servera, sada ce vam se prikazivati samo serveri koji se hostuju kod nas

Uskoro ce svi serveri biti podeseni da se kikuju klijenti koji imaju stari Protocol 47 CS tako da pozurite i skinite ovaj patch da resimo jednom za svagda i probleme sa cheaterima jer svaki nonsteam klijent sa ovim patchom ima jedinstveni STEAM ID koji je vezan za komp, tako da ne moze da se menja promenom IP adrese, ni reinstalacijom CS-a niti Windows-a, dakle samo uz promenu kompa, dakle odlicno resenje za cheat-ere, mirna igra na serverima.

Napomena: Sa ovim patch-om nece vise moci uci na servere koji su ostali na starom Protocol 47 ali ne brinite, svi serveri koje hostuje KGB su prebaceni na 48 tako da necete imati problema a uskoro cemo videti i da ostali hosteri i samostalni serveri prebace se na novi protokol...

Savet: Izbrisite stari cs (UNISTALL, zatim obrisite diretkroijum Valve tamo gde je bio instaliran cs), a zatim ponovo instalirajte svezu kopiju CS-a i preko njega stavite ovaj novi patch. Ovo vam je najidealnije i najbolje resenje za dobar cs.

STEAM: Jos bolje resenje za doba CS je kupovina STEAM account-a, posto je sada omoguceno da igrate na skoro svim servrima za STEAM CS-om. Sa STEAM CS-om imate i mogucnost igranja mixeva na GATHER-u, chat sa prijateljima sa STEAM-a u toku igre, talk itd... Kome treba CS, neka mi se javi na PM ili MSN.

KGB GUI

Napomena: Ne instalirajte ovo jos , nije vreme! Tek kad zvanicno budu prebaceni svi serveri na drugi protokol onda skinite i instalirajte Smiley

evo meni bilo malo dosadno a i neki drug nikako da skonta kako da instalira ovaj patch, pa mozda moje malo uputstvo nekome i bude od pomoci..
IP sačuvana
social share

| ፖድጎሪጻ | Падгорыца | بودغوريتشا | Podgorica | Подъгорица | Подгорица | Ποντγκόριτσα | پودگوریتسا | Podgorytsa | פודגוריצה | Պոդգորիցա | ポドゴリツァ | პოდგორიცა | Podgorika | Podgoritsa | Podgòrica | พอดกอรีตซา | Подгориця |
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
LG Nexus 4
moram da priznam da je instalacija teska Smile

btw ljudi cemu to ... kakav protokol 48? ... sta je sa serverima koji nisu na tom protokolu ... to je bitno da server radi na tom protokolu ... kako bi se moglo uci sa steam-a  ...

znaci pazite gde igrate ... da ne bi instalirali nesto za dz ... cista kgb-ova navlakusa  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Get Whredy to DIE!I was born whredy motherfucker!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2192
Zastava Novi Sad
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.80
mob
LG KU990 VIEWTY
axaxaxax tako sam se ja zezno instal ovo krenem na coloseum kad PRC nece moze xD
IP sačuvana
social share

"Only Valve can make people wish they were banned."
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 108
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 22:22:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.