Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 23:26:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 72 73 75 76 ... 108
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Counter Strike 1.6  (Pročitano 273944 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Intelli? Ono genericko cudo sto ima jedva 400 dpi? I jos imaju drskost da ga naplate 30 evra? LOL!
MX518 je generalno odlican mis za sve, moja neka preporuka za gaming misha je Saitek Cyborg (ili se strpite pa uzmite R.A.T. 5)

Steelseries uzimaj samo ako planiras da na svakih 3-6 meseci posecujes servise, realno mozes da nadjes SpeedLink sluske istog kvaliteta zvuka za ispod 4000 dinara, mada nije kao da CS 1.6 ima neki kvalitetan zvuk da ti trebaju slusalice skuplje od hiljadarke (igra daje stereo zvuk u 22 KHz sto je... lejm, najblaze receno)
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson k 850i
Ae nek mi neko kaze koliko max moze da se razvije brzina bhopom,scoutom je 260,a bhop?
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Vidi-Meni-Visi

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6005
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One V
Pa to ti zavisi od tvoje brzine, da li je sv_airaccelerate na 0 ili je na 20... Takodje zavisi i od tvoje vestine da izvodis bunny hop... Mislim da niko ovde ne zna koliko iznosi maksimalna brzina Smiley
IP sačuvana
social share
Pa ja ne znam sta da stavim vise ovde, sve mi sklanjaju! Smile
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 397
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Samsung Galaxy Ace
Intelli? Ono genericko cudo sto ima jedva 400 dpi? I jos imaju drskost da ga naplate 30 evra? LOL!
MX518 je generalno odlican mis za sve, moja neka preporuka za gaming misha je Saitek Cyborg (ili se strpite pa uzmite R.A.T. 5)

Steelseries uzimaj samo ako planiras da na svakih 3-6 meseci posecujes servise, realno mozes da nadjes SpeedLink sluske istog kvaliteta zvuka za ispod 4000 dinara, mada nije kao da CS 1.6 ima neki kvalitetan zvuk da ti trebaju slusalice skuplje od hiljadarke (igra daje stereo zvuk u 22 KHz sto je... lejm, najblaze receno)
Evo ja sad bas gledam i pitam se kako mozes tako da lupetas?Ja sam jako puno u svetu cs-a, i igram turnire, i gledam sta pro-ovi nose.Cak i ja tezim ka tom nivou igranja, a i na svakom publiku sam banovan (izuzev nekih).
elem da predjem na stvar
Po meni inteli ne moze da se poredi sa mx518, jer je inteli mnogo bolji (ovo je samo moje opciono misljenje, a i misljenje preko 50 posto competitive igraca!!), tako da to sto pricas da je inteli los nije tacno(cak ga koristi i legendarni igrac cs-a SpawN).Ovo sto preporucujes Saitek Cyborg je smesno  Smile.Nadji mi samo jednog pro igraca koji koristi ovu karabudzu od misa, koja je neudobna, i sa kojom ne moze da se igra, a udobnost i kvalitet je na prvom mestu svakog competitive ili semi-competitive igraca.
Drugo sto se tice slusalica vidim da nisi probao nikad steelseries slusalice, pa ih poredis sa speedlinkovim.Sacu ti reci steelseries imam kod sebe i slusalice mi mnogo pomazu (mnogo lakse odredim korake neprijatelja i mnogo mi je boljii cistiji zvuk), a imam i speedlink kod sebe koji ne moze da prismrdi steelseries 5h v2 slusalicama(ovo mogu da garantujem i da podpisem), i ovo ti kazem jer sam ih uporedjivao, tako da nisi u pravu druze.Ovo su ti slusalice koje su u samom vrhu sto se tice gaming sluski.
Drugo sto mogu da porucim forumasima, je da ako zele da kupe dobre sluske i dobrog misa, imaju tabelu koju sam postavio par postova iza.I iz te tabele 80% pro igraca koristi tu opremu, i ja koristim.I da ako zelite da izdvojite malo vise para i da kupite sebi opremu koja ce biti kvalitetna i udobna, i sa kojom ce te moci da se igrate satima, cak i ako jednog dana postanete pro igrac, moci cete sa istom opremom da igrate... Smile
IP sačuvana
social share
Ovde pise neka mudrostSmile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29130
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Sta da ukucam da mi se smanji ping . Imam wireless .Brzina mi je 756.Bio sam nasao rejtove i ukucao,ali mi jos gore sad radi.Zna li neko ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10

Evo ja sad bas gledam i pitam se kako mozes tako da lupetas?Ja sam jako puno u svetu cs-a, i igram turnire, i gledam sta pro-ovi nose.Cak i ja tezim ka tom nivou igranja, a i na svakom publiku sam banovan (izuzev nekih).
elem da predjem na stvar
Po meni inteli ne moze da se poredi sa mx518, jer je inteli mnogo bolji (ovo je samo moje opciono misljenje, a i misljenje preko 50 posto competitive igraca!!), tako da to sto pricas da je inteli los nije tacno(cak ga koristi i legendarni igrac cs-a SpawN).Ovo sto preporucujes Saitek Cyborg je smesno  Smile.Nadji mi samo jednog pro igraca koji koristi ovu karabudzu od misa, koja je neudobna, i sa kojom ne moze da se igra, a udobnost i kvalitet je na prvom mestu svakog competitive ili semi-competitive igraca.
Drugo sto se tice slusalica vidim da nisi probao nikad steelseries slusalice, pa ih poredis sa speedlinkovim.Sacu ti reci steelseries imam kod sebe i slusalice mi mnogo pomazu (mnogo lakse odredim korake neprijatelja i mnogo mi je boljii cistiji zvuk), a imam i speedlink kod sebe koji ne moze da prismrdi steelseries 5h v2 slusalicama(ovo mogu da garantujem i da podpisem), i ovo ti kazem jer sam ih uporedjivao, tako da nisi u pravu druze.Ovo su ti slusalice koje su u samom vrhu sto se tice gaming sluski.
Drugo sto mogu da porucim forumasima, je da ako zele da kupe dobre sluske i dobrog misa, imaju tabelu koju sam postavio par postova iza.I iz te tabele 80% pro igraca koristi tu opremu, i ja koristim.I da ako zelite da izdvojite malo vise para i da kupite sebi opremu koja ce biti kvalitetna i udobna, i sa kojom ce te moci da se igrate satima, cak i ako jednog dana postanete pro igrac, moci cete sa istom opremom da igrate... Smile

Ne vredi da pricas sto pro igraci imaju jer je to sve poklonjena roba od sponzora, sta mislis kako je S.series izgradio svoje ime ako ne sponzorisanjem. Gotovo svaki review njihove opreme na netu je pun prozivki na ocajan kvalitet i sklonost lomljenju i kvarovima. Uostalom (a ovo nisam hteo da potezem), radim u prodavnici gde se najvise kupuje SS oprema i pogodi sta nam ljudi skoro svakodnevno vracaju ili salju na servis. Logitech? Roccat? Razer? Nista od toga (mada zna da se provuce neki Death adder), sve je iskljucivo Steel i to najcesce oni najskuplji modeli poput Siberia i 5h slusalica a bogami i Ikari misheva. Probao sam sve njihove sluske, mogu da kazem da nista skuplje od 3H ne treba nikome jer oni 2x skuplji modeli samo imaju vecu udobnost sto kod drugih manje izvikanih proizvodjaca moze da se dobije za novac koji bi dao na recimo 4H sluske.

Ostajem pri tome da je Intelli genericki crap koji se uvaljuje za mnogo vise nego sto vredi, Cyborga preporucujem bas zato sto je... well... sajborg, mishonja ima sijaset funkcija i podesavanja a gomila tastera znaci da mozes recimo voice chat da bacis na misha i ne sklanjas prste sa WASD. Ne znam kako ocajno mali sensitivity moze da pomogne da igras bolje (jer moras da veslas ko kreten i zamaras ruku), ja konkretno koristim skoro max sens. i oko 2400dpi pa opet mi je nekad prespor u Quake live i Team Fortress 2.
Necu ja ovde nikome da namecem sta da kupuje, imate valjda mozga da znate da ne treba da bacate novac, samo me vise nervira cela ta prica sa "mishem/podlogom/slusalicama za CS". News flash - nijedan mish nije dizajniran za neku odredjenu igru, prozivodjaci od vas prave ovce koje kupuju miseve ili slusalice od 50+ evra tvrdeci kako su "dizajnirani da pobede/ergonomski oblikovani za KAHTEP/ubrzani za snajpovanje/omogucavaju da cujem reload na suprotnoj strani mape"(poslednje je i najveci bullshit, igra jednostavno nije tako programirana a i vec sam rekao sa kakvim kvalitetom zvuka raspolaze 10+ godina stari endzin na kom je CS). Jedno je kvalitetan i izdrzljiv komad hardvera, drugo je fensi komad plastike - mislite svojim novcanikom!
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 397
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Samsung Galaxy Ace
Aj sad mi reci koje slusalice ti meni preporucujes za cs za neku normalnu cenu ?
I zanima me jos u kojoj prodavnici radis jel steelseries kolko ja znam ima samo u Game-s
IP sačuvana
social share
Ovde pise neka mudrostSmile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Rekao sam vec - bilo sta sto mozes da nadjes. CS, tj. Half-life, tj. Goldsrc engine (http://en.wikipedia.org/wiki/GoldSrc) je 12 godina star engine (u stvari i vise, to je modifikacija Quake-a) te nije u mogucnosti da daje bog zna kakav zvuk. Svojevremeno sam cackao i modovao HL i secam se da su zvucni fajlovi isli u 22 KHz ili cak 11.5 a bitrate je bio tipa 32kbps. Naravno da ove cifre pokazuju da igra nema kvalitetan zvuk sto i svako moze da cuje u igri, medjutim pre oko godinu dana poceo sam da slusam neke price u rangu naucne fantastike da ako kupis XY sluske koje idu na USB i daju 5.1 surround onda mozes da cujes kako se neko sunja na B dok si ti na A i slicne gluposti. Ovo jeste totalno preterivanje ali i nacin da se uvaljuju skupe sluske klincima (i to im ne govorimo mi u radnjama vec oni dodju sa takvom pricom i sami sebe loze!).

Licno, prosle zime sam uzeo za 1000 dinara nekakve Manhattan stereo slusalice (ako me secanje ne vara u Win Winu sam kupio) jer mi je trebao ok mikrofon za Left 4 Dead. Ispostavilo se da sluske daju sasvim zadovoljavajuc zvuk, ne super, al opet za nekoga ko inace dok igra odvrce zvucnike "do panja" a sluske stavlja samo ponekad u L4D ovo je bila odlicna kupovina. Eto, u principu kao sto sam vec rekao - do 3000 moze da se nadje sve sto ti treba ako znas sta trazis i izbegavas da na kutiji velikim svetlecim slovima pise "gaming" jer to podize cenu za oko trecine a nekad i vise (savet sa nekoliko audiofilskih sajtova).
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Ja sam danas kupio A4 Tech X748

Posle krdze sa kojom sam igrao od uvek (sa ostalim misevima samo u igraonici dok sam radio) ovo je konjina. I naravno drasticna razlika se odmah primeti. AWP-om posebno. Ono moje prethodno govedo je imalo 200dpi valjda i odziv jadan.
Dok sma igrao sa MX518 i Deathaderom u igraonici stavljao sam uvek 1200dpi a sad sa ovim igram odmah na 2400  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 66
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Nokia 6300
Ljudi HELP!!!
Kada me ubiju i kad gledam igru fps mi je 100 i ekstra je sve
Cim se respawn odma FPS 70-80,nekad i dodje do 90 al' tesko...
Ping mi se krece oko 100-200 ms i nmg da igram,trazio sam precizno stelovanje rejtova al ne pomaze...jos gore mi je...........................
Kako da sredim to??
Imam Wireless i kradem net od komsije Smile help PLZ
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 72 73 75 76 ... 108
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 23:26:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.706 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.