Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 07:55:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 652 653 655 656 ... 680
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Counter Strike 1.6  (Pročitano 559912 puta)
Pocetnik

Opredeljen Geymerski!

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
ljudi ocete da se vidmo na misanu  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by crni scorpion: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
LG Nexus 4
Klinac = bez iskustva

Moze tako ?  Smile

ne moze ... vidi koliko god godina da imas za nekog od 60 ili 70 si klinac .... ne znam koliko imas samim tim sam mozda ja za tebe klinac ...

ta rec ne znaci to ... to je sigurno ... znam da nije mesto ... ali stvarno me nervira kad neko tako pise ... usput molim te napisi koliko godina imas ...

da sam klinac ... mozda nisam dete ... ali klinac jesam ... slobodno to kazem .. imam 16 godina ... ali samo po pitanju ovog cs-a imam iskustva koliko hoces ... 2godine konstantnog igranja ... ali ne samo igranja (da se ne nadje neki igram 8god a ovde napise kako da stavim pusku u desnu ruku ili slicno) pritom dok jos nije bilo toliko hostinga u srbiji tj bio je samo kgb cini mi se ... video amx mod (na kljucne reci amx u google-u) instalirao ... napravio svoj server u lanu podesio ... procitao koliko uputstava .. pa namestao razne gluposti u cs ... probavao gui-e picke materine ... ovo ono ... jel to malo iskustva ... da li je neko ovde stariji od mene to uradio ? da li ima vise iskustva? da li ima svoj forum na koj takoreci sam motri svaki dan ... takodje server godinu i po dana ... promene ip-a vracanje igraca dovodjenje novih ... sem milos-a odavde ne znam nikog ... jedino za njega mogu ovde da kazem da zna po pitanju cs-a ... dok ostali ... mogu da ako cemo tako zovem klincima ... ali to nije poenta ...

zato bolje pripazite na recnik ... a ovo je samo jedan deo ovog "virtuelnog" sveta ... o ostalima da ne pricam ... zato stvarno ... malo postovanja ... koliko znam ranije smo ovde na forumu bili svi ok ... pisali ... pomagali ... igrali .. a ne ovde da se svadjate prozivate ... i medjusobno da kazem "ponizavate" ...  Smile

@bogi slazem se Wink svrati na colosseum zf ... ja sam obincno ... sikter*more*esc u zadnje vreme Wink ... smorio me takoreci cs pa se sprdam malo ... poz ... muka me priterala tako da cu veceras verovatno celo vece biti tamo  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 06. Jul 2009, 19:49:32 od Fman »
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
haha kako ste vi smeshni   Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Godine pisu u mom profilu a ja nisam rekao za tebe niti za bilo koga da je klinac. A nije ni bitno sad sta je i ko je klinac.

A bre fman, ljudi nisu okupirani cs-om pa verovatno zato i nisu nista radili po pitanju servera...a ako mislis da je vodjenje servera neki veliki problem, uzmi otvori neku samostalnu radnju, makar bila obicna prehrambena prodavnicua, pa da vidis koliko je cs server u stvari macji kasalj. Bez uvrede ali nemoj da velicas tu ulogu administratora i ostalih pozicija, kako se vec dele...
« Poslednja izmena: 06. Jul 2009, 20:02:11 od insideman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
LG Nexus 4
ne velicam ja pricam samo o iskustvu koje se spominje i slicno ... ukljucio sam se prvo kako bi pomogao ljudima a cuo sam se i sa nekim mail-om kada me je pitao  ... ne znam koji mu je nick ovde ...

pogledacu godine ali nije mi iskreno ni bitno Wink ... a sto se tice radnji ... ne brini se Wink koliko sam vremena proveo u jednoj radnji sa tehickom robom mogao bih i da je vodim a kamoli radim u njoj ... takodje na praxi u skoli ... firma koja radi sa milionima, ne kazem da bi sad mogo tu vec ali sam upucen u stvari kako idu, prodaja kola takodje ... organizovanje zurki po kaficima itd isl ... ali to nije mesto u ovoj temi zato sam pisao o cs-u ... a ovo sada da ne pomislite da sam neki cs zaludjenik i slicno ... mada u svakom slucaju ... moze da misli ko sta hoce Smiley vodim zivot kako mi se svidja i uzivam u njemu ... ja sam ovde uglavnom samo da pomognem ljudima kada mogu i kroz to malo ubijem slobodno vreme ... ovim postom se iskljucujem iz sve ove price ... pa se vidimo na sledecem problemu Smile Wink  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
E pa jos bolje ako znas kako idu svi ti poslovi...onda razumes sta sam hteo da ti kazem...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 138
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
LG titanium
procitah ove postove i evo mog odgovora:

admin ili head admin - isti q jer ce admini imati 90% "slova" kao i head admin

ne bi svi imali ftp pristup iz prostog razloga da bi manje bilo sansi da neko phishuje ftp nalog i sj#be serv, pobrise admine itd, dovoljna su dvojica sa ftp nalogom...

prosto, head ili ne, svi se isto tretiraju i svi zajedno odlucuju o funkcionisanju servera!

ovde nije nikakav cilj da se profitira jer ce biti par admina koji ce placati i voditi servere i par poklon admina na po 2,3 meseca koji ce se dobijati zaslugom...

Video sam da se ljudi sa bureka stalno dogovaraju na kom ce serveru igrati a nemaju ni admina tamo...to je moja dobra volja sto hocu da pomognem oko organizacije da bi bila ozbiljna jer vec imam iskustva sa tim...

ako se skupimo do 15. jula, uzecemo servere, ako ne, ja necu vise insistirati...Ovo cisto radim zbog cs scene i igraca sa ovog foruma, ja da se bogatim od cs servera ne mogu i necu!

nalog imam od 2006 cini mi se, ali sam retko dolazio sa dial-upom a posle je nalog izbrisan zbog neaktivnosti i napravio sam ovaj...mada nije bitno dal sam se regovao pre 100 god nego koliko sam aktivan!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ja se sa ftp-om druzim vetj 4 meseca  Smile  Smile Smile Smile tako da znam osnovno a ostalo bih se trebao podsetiti... znachi procitali ste moje sve postove  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6120
Koristite privatne poruke za dalje dogovore, 90% nas stvarno ne zanima sta cete se dogovoriti i da li cete se dogovoriti. Hvala! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Koristite privatne poruke za dalje dogovore, 90% nas stvarno ne zanima sta cete se dogovoriti i da li cete se dogovoriti. Hvala! Smile

Potruditjemo se  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 652 653 655 656 ... 680
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 07:55:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.