Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 22:49:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 615 616 618 619 ... 680
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Counter Strike 1.6  (Pročitano 564782 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2042
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC 
elstrong nemas potrebu za tim, nije ti uvredio ni oca ni majku... edit:(fino sto si izmenio post)

Decko je za neke stvari u pravu...filmovi se prave iskljucivo od fragova sa cw-ova...(mada cesto i cw-ovi nisu merodavni) Pub nema nikakvu tezinu...
To dal je njegovi kill-ovi ili nisu ne znam...i ne zanimam me. U filmovima mi se ne dopada los kvalitet slike...gde ne mozes da razaznas nikove, i ono ubrzanje...jel vise lici na spot, nego na realnu igru (kao igrac, ne mogu da osetim kakva je ta situacija u kojoj on pravi fragove...nadam se da se razumemo)
Muzika mi se dopada Smiley

I jedna stvar ovako...ne volim kad igraci olako upotrebljavaju rec ,,pro" ...

Da se razumemo, svako od vas moze da napravi svoj filmic....nekome ce trebati duze, nekome krace (da prikupi valjani materijal) Evo,elstrong je imao dizanje sa HE...trojcu, da je to snimao...ide u film...zatim neka dva vezana heada...lepo to snimite,isecete ...i eto vam. Meni je to cim...pre cu igrati cs, nego sto cu seci demoe...al eto, pohvala za tebe sto ti to nije bio cim Wink

Pozdrav Milos
« Poslednja izmena: 06. Apr 2009, 01:25:22 od milosp5 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Sony xperia
 Smile

Pozdrav momci.  Smile Smile

Vidim neka frka.  Smile E za to sam dobrim delom i ja sam kriv. Naime, Nena, naravno sa mnom je danju/nocu, i posao kojim se godinama bavim, je delom, vise manje uticao i na njega. Dosta puta je slusao, kada sa nekim razgovaram o necemu, kako da se uradi. Zatim sam proces rada u nekom od programa, pa zasto ovo ovako, ono onako, ... u njemu je stvorilo jedan kriterijum, ili pravac u izradi tih klipova. Tako, hteo ili ne, upijao je i upio dosta stvari.
Potacinjao sam u njemu osecaj, da to sto uradi ne deluje suvoparno, vec da ima radnju, uvod, razradu i kraj. Da izgradjuje pricu slikama. Da koristi efekte, nacine montaze, ... kako bi bez reci prikazao ono sta zeli. Da se uradi nesto, sto ce izgledati kao dobar video spotic, filmcic, ... Naravno da u tome nije jos vrhunski verziran i upoznat sa svime sta i kako. A da Vam ne objasnjavam, sta montaza moze uraditi.
Zato se desavaju takve greske, i desavace se. Medjutim sve je to jedan proces ucenja, u kome samo moze izvuci pouke kako i sta uraiti.
Naravno da skolu ne zapostavlja. Zsada je sve vreme bio odlican ucenik, tako da pored tih stvari u skoli koje uci, ovo je, kroz igru ucenje jos nekih stvari.
I to ne samo kako uraditi neki video klip, vec sam odnos sa ljudima. Sta i kako predstaviti, kako se ophoditi, .... Da kroz neciju kritiku ili pohvalu, izvuce nauk, za svoje daljnje nadogradjivanje.

Zato se nemate potrebe gloziti, vec pokusajte sto vise jedni drugima pomoci u izgradnji svojih licnosti. Jos te mladi ljudi, i sve ono sta u mladosti naucite, bice Vam za ceo zivot.

Ajd' neka ste mi zivi i zdravi.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11462
Zastava Novi Pazar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6300
elstrong nemas potrebu za tim, nije ti uvredio ni oca ni majku... edit:(fino sto si izmenio post)

Decko je za neke stvari u pravu...filmovi se prave iskljucivo od fragova sa cw-ova...(mada cesto i cw-ovi nisu merodavni) Pub nema nikakvu tezinu...
To dal je njegovi kill-ovi ili nisu ne znam...i ne zanimam me. U filmovima mi se ne dopada los kvalitet slike...gde ne mozes da razaznas nikove, i ono ubrzanje...jel vise lici na spot, nego na realnu igru (kao igrac, ne mogu da osetim kakva je ta situacija u kojoj on pravi fragove...nadam se da se razumemo)
Muzika mi se dopada Smiley

I jedna stvar ovako...ne volim kad igraci olako upotrebljavaju rec ,,pro" ...

Da se razumemo, svako od vas moze da napravi svoj filmic....nekome ce trebati duze, nekome krace (da prikupi valjani materijal) Evo,elstrong je imao dizanje sa HE...trojcu, da je to snimao...ide u film...zatim neka dva vezana heada...lepo to snimite,isecete ...i eto vam. Meni je to cim...pre cu igrati cs, nego sto cu seci demoe...al eto, pohvala za tebe sto ti to nije bio cim Wink

Pozdrav Milos
I to sto kazes...nego se ja ne zanimam toliko za taj snimak...mozda ga nekad i napravim...u daljem zivotu...a sad nisam u radnoj sposobnosti za prawljenje wideo snimka oko fragova i to...
hocu reci nisam toliko dobar igrac da prawim fragove pa da snimam i to...igram solidno radi zabave...
Post sam izmenio posle razmisljanja...
A i ono za HE da iskreno kazem bila aztec mapa...ja malo nesto kasnio...pisao na tsay i uzmem HE zaletim se ka vratima(bio sam teror)bacim je i raznesem 3 kad izvadim kalas naleti mi 4 i roknem mu head...
To priznajem da je bilo slucajno i nikako ne kazem da sam to planirao ili tako nesto...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2042
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC 
To ti upravo pricam...solidan igrac, odabirom fragova i situacija moze da izgleda Fenomenalno...da ne kazem pro Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
LG Nexus 4
Smile

Pozdrav momci.  Smile Smile

Vidim neka frka.  Smile E za to sam dobrim delom i ja sam kriv. Naime, Nena, naravno sa mnom je danju/nocu, i posao kojim se godinama bavim, je delom, vise manje uticao i na njega. Dosta puta je slusao, kada sa nekim razgovaram o necemu, kako da se uradi. Zatim sam proces rada u nekom od programa, pa zasto ovo ovako, ono onako, ... u njemu je stvorilo jedan kriterijum, ili pravac u izradi tih klipova. Tako, hteo ili ne, upijao je i upio dosta stvari.
Potacinjao sam u njemu osecaj, da to sto uradi ne deluje suvoparno, vec da ima radnju, uvod, razradu i kraj. Da izgradjuje pricu slikama. Da koristi efekte, nacine montaze, ... kako bi bez reci prikazao ono sta zeli. Da se uradi nesto, sto ce izgledati kao dobar video spotic, filmcic, ... Naravno da u tome nije jos vrhunski verziran i upoznat sa svime sta i kako. A da Vam ne objasnjavam, sta montaza moze uraditi.
Zato se desavaju takve greske, i desavace se. Medjutim sve je to jedan proces ucenja, u kome samo moze izvuci pouke kako i sta uraiti.
Naravno da skolu ne zapostavlja. Zsada je sve vreme bio odlican ucenik, tako da pored tih stvari u skoli koje uci, ovo je, kroz igru ucenje jos nekih stvari.
I to ne samo kako uraditi neki video klip, vec sam odnos sa ljudima. Sta i kako predstaviti, kako se ophoditi, .... Da kroz neciju kritiku ili pohvalu, izvuce nauk, za svoje daljnje nadogradjivanje.

Zato se nemate potrebe gloziti, vec pokusajte sto vise jedni drugima pomoci u izgradnji svojih licnosti. Jos te mladi ljudi, i sve ono sta u mladosti naucite, bice Vam za ceo zivot.

Ajd' neka ste mi zivi i zdravi.  Smile

Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 73
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
SonyEricsson 310i
E raja, opet pitanje. Kad pokrenem ovaj dedicated server da igram sa jednim drugom ima li sanse da ubacim neke botove jer nas ima samo trojica pa je bezveze, jel moze to nekako da se izvede ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung S4
Sta je sa Colloseumom, pise Not responding...  Smile
« Poslednja izmena: 09. Apr 2009, 17:23:49 od sashas »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
LG Nexus 4
www.colosseumzf.com ... ljudi necemo vise zatrpavati ovde pitanjima vezanim za colosseum ... u krajnjem slucaju jednostavno necu odgovarati ... nadam se da shvatate  Smile
« Poslednja izmena: 09. Apr 2009, 17:36:47 od Fman »
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1043
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
e gde ima da se skine mapa bhop_cave?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3092
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Apple Iphone 5
e gde ima da se skine mapa bhop_cave?

Izvolte

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
bhop_cave.rar (464.98 KB)
« Poslednja izmena: 09. Apr 2009, 21:38:43 od vaskotv »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 615 616 618 619 ... 680
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 22:49:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.