Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 18:29:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 596 597 599 600 ... 680
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Counter Strike 1.6  (Pročitano 642074 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11462
Zastava Novi Pazar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6300
nego mi nije jasno gledao sam na youtube kako kad gadjaju sa kalashem oni pro sve ide u jednu tacku meni recoil bude welik...i kad da rokam rafal kad 2-3 metka?
Pa brate...dobro si rekao :"oni pro"...
Kad pucas sa kalasem polako pucaj...vise klikova...nemoj rafal...jer se rafal tesko kontrolise...Samo kad odes sa ledja pa je npr. njih 10 ispred tebe uzmes noz zakoljes 1 i ako imas kalas odma rafal pucaj...posto ih je dosta...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
LG Nexus 4
u principu ... rafal kalasem ... nikad Smile ... ali ... mozes kad je blizina ... ali dovoljno blizu ... i na malo vecoj razdaljini metkitji Smile tje ti odu u qr*c Smile ... i kad ga pucas ne znam kako to da kazem al moras da mrdas misa prosto da vuces na dole ili nznm ni sam kako ... ne uspe ni svaki put... ali ne mozes samo da stojis i drzis dugme  Smile

btw :p ja sd pravim pauzu od ucenja kratko Smile pa ko otje aj na colosseum Smile  Smile
« Poslednja izmena: 22. Mar 2009, 14:02:16 od Fman »
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung D600
Pozz ljudi
Imam jedno pitanje. Danas kad sam pokusao da se konektujem na server na koji stalno igram izbacuje mi da sam banovan. Da li postoji nacin da se skine taj ban? Da kazem da nisam banovan sigurno zbog chita jer ne znam ni kako se to pali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung Note 3
u principu ... rafal kalasem ... nikad Smile ... ali ... mozes kad je blizina ... ali dovoljno blizu ... i na malo vecoj razdaljini metkitji Smile tje ti odu u qr*c Smile ... i kad ga pucas ne znam kako to da kazem al moras da mrdas misa prosto da vuces na dole ili nznm ni sam kako ... ne uspe ni svaki put... ali ne mozes samo da stojis i drzis dugme  Smile

btw :p ja sd pravim pauzu od ucenja kratko Smile pa ko otje aj na colosseum Smile  Smile

ae ja ulaizm
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
LG Nexus 4
jedino da odes na njihov forum ako imaju ili kontaktrias nekog od admina ...

koji server je u pitanju?

ako nisi ranije igroa ... pokupio si ban tj imas isti ip ko neko ko je banovan Wink  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 1800

ja kad pucam rafal kalasem, pogadjam na srednjoj udaljenosti, a kad mi je potpuno blizu mašim ko lud... ne znam kako, veruj mi.
i nije tačno da treba na dole da se vuče, što zezaš dečka, ja sam vukao na dole i pogadjao sve samo ne glavu... gledam ljudi gadjaju kilometar iznad glave rafal i pogadjaju glavu...a nisu čiteri, i ne znam na koju foru se to dešava kad se na zidu iza jasno ocrtava gde metak udara a to nije ni blizu glave, već metar iznad glave. slično je i sa m4a1 samo što ona više ide levo-desno nego gore-dole... sranje igra, katastrofa, ali svi je igraju zato što je prosta i zato što je popularna... jedino paintball može da prodje, tu bar metak ide tamo gde ciljaš... eno sad sam decu pravio na paintballu  Smile
opet me prozivali da sam čiter...ako oće neko paintball nek mi pošalje pp  Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
LG Nexus 4
xaxaxaxa lol Smile .... pa dal je sranje ili ne dokazuje upravo ta popularnost Smile ...

nisam rekao da puca dole ... vec da dok drzi rafal mrda misem kako bi ga obuzdao da ne leti nebom pod oblake ... znam ... pa jeste tako ... al to je oecaj ... to dal pucas iznad glave ispod ...zavisi ... to se ne moze recima opisati Smile xixixix  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung Note 3
ma ja mislim da je swe stwar iskustwa Smiley ne znam dal ste chuli za kreku njegow serwer je onaj guerilla method...covek najbolje igra za koga ja znam igra 10 godina cs
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 1800
gledano u odnosu na ostale igre na tržištu (u domenu priče, koju cs nema, grafike, po kojoj je tu negde, i igrivosti, po kojoj je neprikosnoven), CS jeste sranje, ali ga izvlači stečena popularnost, i kao što sam rekao, jednostavnost... aktivan je i upravo ta neprekidna akcija je zarazna, i tu CS dobija na igrivosti...  Smileđ
i znam na šta misliš kad kažeš da ga obuzda da ne ode nebu pod oblake, i upravo na to ti ja kažem da je pogrešno jer kao što rekoh, video sam ne-čitere koji pucaju gore u boga oca, a pogadjaju glavu  WTF??
nerealno u pm... ako ćemo nerealno, ajmo da igramo Unreal Tournament...samo što ja nemam mašinu za bilo šta bolje od CS-a, (pa čak i on mi baguje) jer da imam, ne bih ga igrao. A vi srećnici koji imate bolje kompove a igrate CS, ste malo ludi...  Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung Note 3
pa sta da igram lf4 ?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 596 597 599 600 ... 680
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 18:29:24
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.