Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 04:11:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 567 568 570 571 ... 680
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Counter Strike 1.6  (Pročitano 643344 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1454
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
HTC Diamond
Ne razumem tvoju misao ???   Smile
kazes da imas 4 cheata i da znas vise sifara nego sto sam ja napisao,jesi li raspolozen da mi ih dostavis da se cujemo u vezi toga,ili ces da se i dalje pravis vazan Smile
Pa tako kazi bre .. Ae , javi mi se na msn sutra (imas u mom profilu) pa cu ti dati ...
p.s. Ne pravim se vazan !!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 139
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
HTC Diamond2
Uh sto volim kad se nadje neki ovako pametni...koji misli da je za 3 meseca popio svo znanje o igri...
Pazi, igram CS od 1.3 verzije ( ne od pocetka, ali sa velikom sigurnoscu mogu da kazem da znam dosta toga)
Pre se desavalo po igraonicama da se deru ljudi "aa sifre spusti konzolu kucas sifre" nesto slicno kao danas za cheatove, tada nisu znali da nije moguce, ograniceni smo bili, nije bilo interneta...
doxxdo, vidim da imas 30 godina i ne mogu da verujem da mozes tako da razmisljas? svi imaju cheatove pa moram da ima pariram, pod 1: nemaju svi, cak ni na najretardiranijim serverima se desi da mozda 1-2-3 igraca imaju, kada biste prekinuli da igrate na botovskim serverima, mogli biste normalno da igrate, i da prekinete da trazite opravdanja za to sto jednostavno - ne umete...dodji na kgb server, server najbolji nas, uvek ima botova uvek ce ih biti, ali ima i dobrih igraca, ako se pojavi cheater, svaik normalan igrac ce ga primetiti i cak ako ovaj pokusa da sakrije, a botovi kao sto su pomenuti ljudi to ne pokusavaju i na svakom jacem serveru ne izdrze ni 5 minuta...

cesto danas cujem prozivke za "cit"...takvi ljudi ne kapiraju, ne znaju, da cheatom ne mozes jednostavno da ostavis utisak dobrog igraca, jer ti igras bolje na neprirodan nacin, to se primeti odmah...to je to, znaci ne moze da bude, jao mislim da ima cheat, nisam siguran dao 3 heada, cheater, ce da daje nenormalne hedove, sve iz prvog metka, primetis da ima neprirodan aim, ako ima wh, vidis jednostavno, ne moze da sakrije,cesto gleda tako u neki zid ili sl. gde niakd ne bi pogledao...

doxxdo. sto se tice sensa, komanda sensitivity kontrolise da prilikom rafala ne ide nisan visoko? jel si normalan? takodje vidim da igras na 6, sto je tuga...

dynamiccrosshair, ima 2 vrednosti, to je 0 i 1, prosto i jednostavno, na 0 ti je iskljucen - nije dinamican, osim kad pucas, na 1 je dinamican kada se kreces, molim te obrazlozi tvoje vrednosti od 0 - 9...

i molim te, kada skines cheat, sa kojim ne znam sta ces da postignes, idi npr na kgb, i snimi mi demo kako si igrao sa cheatom..i posalji ako nije frka...
Nemoj da me pogresno razumes ali ako toliko dugo igras,i ne koristis cheat ti i mnogi drugi pro igracima pravite prosek,pa su oni umisljeni da su pro.Hocu reci ti si onda BOT.Ja se nadam da si ti ipak cheater nikako ne bi valjalo da si ovo prvo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Mooooo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia n70 ME
nista te brate nisam sad razumeo...nisam uopste shvatio tvoju misao pravo da ti kazem ali "nadam se da si ti ipak cheater", cekaj, moguce da sam pogresno povezao sve, ali prema tvojoj klasifikaciji imas botove i cheatere? bot je bot, ne ume, tacka. cheater nije vrsta igraca, ne postoji vrsta igraca "cheater" samim tim jer oni ne igraju, oni pokusaju, izadju i tacka...covek ne moze aktivno da igra sa cheatovima, moze samo da pokusa...ne razumem uopste logiku tih ljudi, a pogotovo pocetnika, jer oni niti mogu da sakriju cheat, niti znaju da igraju inace...a da igram zbog dobrog skora? ukljucis cheat,igras 5 min, ban , dovidjenja...a ti mi preformulisi post posto svakako nisam ukapirao :/
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Apple iPhone
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11462
Zastava Novi Pazar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 6300
@elstrong Taman posla..Admini bi samo mene gledali da slucajno ne upalim cheat tako da necu..Da se nisam otkrio pa ajde , ali ovako necu da palim cheat...
Igramo cisto... Smile
@elstrong Taman posla..Admini bi samo mene gledali da slucajno ne upalim cheat tako da necu..Da se nisam otkrio pa ajde , ali ovako necu da palim cheat...
Igramo cisto... Smile
Igram CS zadnjih pola godine,i mogu reci mnogo sam napredovao,single protiv botova sam igrao pre dve godine i nisam presao sve mape ostale su 2-3ne secam se tacno.
Ne vidim nista lose u tome sto ti ponekad upalis cheat,i ne mislim da su osobe koje koriste cheat pa i ti botovi nad botovima,pokusacu da obrazlozim svoju tezu:
Sto bi nas narod rekao "Kud svi turci tu i mali mujo".
Da bi igrao CS moras parirati protivniku bio on teror ili kanter,
vremenom sto vise sifara sam kucao sve vise sam dolazio do saznanja,da kad sam poceo da igram CS(bey sifara)
to je kao da idem na protivnika sa glokom a on ima emaru,ono sto sam ja shvatio je sledece "pa svi koriste sifre i oni se mogu prebrojati na prste jedne ruke,a ostalo su citeri".Ima i onih koji ne koriste ni sifre ni cit njima savetujem da kako prate trend racunara,mobilnih telefona,automobila... da pocnu da prate i trend CS a to su sifre i cheat.
Ja koristim osnovne sifre,pokrenete igru pritisnete dugme ispod Esc i unesete:
cl_sidespeed 9999
cl_forwardspeed 9999
cl_backspeed 9999
sensitivity 6
gl_spriteblend 1
cl_dynamiccrosshair 0
hud_fastswitch 1
Posle svakog unosa pritisnete Submit,prva 3 su za bolje kretanje,sensitivity za rafal da ne ide nebu pod oblake cl_dynamiccrosshair 0 za nisan u ovom slucaju da bude stalan pri kretanju a promene idu do 9 i hud_fastswitch 1 za brzo menjanje oruzija.
Ja imam velikih problema samo sa onim igracima koji misle da su pro skacu ko skakavci,moram priznati velike mi muke zadaju dok ih ubijam.
goran988 ako si dobre volje posalji mi na mail sve cheat ove koje imas,odnosno sajtove sa kojih te programe mogu skinuti,i valjalo bi kratko uputstvo za njihovo instaliranje,mada ako znas caku za to skakanje to bi bila prava stvar onda mi cheat ne bi bio potreban Smile mada...cheat Smile
Pozdrav za sve ucesnike i igrace CS

ahahaha koji si ti car pa ovo nisu chitovi nikakvi ovo svako unese dynamic crosshair..ccc...i fastswitch ja mislim da koristi 99.9% hahahahha nasmejao si me...
procitao sam nekoliko predhodnik postova i susreo se sa izjavama velikog broja onih koji ne koriste ni sifre ni cheat,a i igrajuci preko neta lako se prepoznaju tako da ih je veliki broj...
1+1=3 Smile

Sad mi je sve jasno... Smile Smile
Po ovom sto sam procitao zakljucio sam da vama ni cit ne pomaze... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 139
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
HTC Diamond2
nista te brate nisam sad razumeo...nisam uopste shvatio tvoju misao pravo da ti kazem ali "nadam se da si ti ipak cheater", cekaj, moguce da sam pogresno povezao sve, ali prema tvojoj klasifikaciji imas botove i cheatere? bot je bot, ne ume, tacka. cheater nije vrsta igraca, ne postoji vrsta igraca "cheater" samim tim jer oni ne igraju, oni pokusaju, izadju i tacka...covek ne moze aktivno da igra sa cheatovima, moze samo da pokusa...ne razumem uopste logiku tih ljudi, a pogotovo pocetnika, jer oni niti mogu da sakriju cheat, niti znaju da igraju inace...a da igram zbog dobrog skora? ukljucis cheat,igras 5 min, ban , dovidjenja...a ti mi preformulisi post posto svakako nisam ukapirao :/
iiiii
na ovo iiiii ne obracaj paznju problemi sa citatom
dobro je da nismo sa dijaloga presli na prepucavanje na svadju ko je u pravu a ko ne.Svako moze dati svoj sud,misljenje na osnovu sopstvenog iskustva sopstvenog vidjenja stvari i dogadjaja na osnovu cega izvodi neke od svojih zakljucaka.Pre  2 ili 3meseca nisam imao razmisljanje koje sam u predhodnom postu izneo,ali sada nazalost da.Tvoje izlaganje ne bi da komentarisem jer se kosi sa mojim trenutnim shvatanjem tematike zvane CS.Sto ne znaci da sam ja u pravu a ti u krivu.Ti si izneo svoj komentar na osnovu veceg staza igranja CS.Po nekom mom sudu mozda bi bio mnogo uverljiviji da se komentar ne vodi na temi zvanoj cheat.
CHEAT je nesto sto je zabranjeno,nesto sto nije dozvoljeno a covek koji cheat ne koristi i nikad nije koristio sta mi ima reci poucno na tu temu sta cu novo saznati kad smo po tom pitanju isti jer i ja nisam koristio cheat,to sto duze igra kanter nego ja to to mi bas nista ne pomaze niti odmaze,jedino sto je mozda bolji od mene u CS Smile,ali otici sa tim iskustvom i igrati na nekom serveru gde je i sam admin cheater a to ne primecivati i misliti da ce se zbog cheata popiti ban to mi izgleda malo smesno,pa sta i dobiti ban nije admin predsednik srbije Smile.ja sam u mnogo slucajeva usao na mnogo servera i krene me napravim dobar rezultat i kad ono popijem ban od admina citera,misli lik da imam cit e tu meni od smeha krenu suze na oci.
Ukoliko profesionalno igras CS i imas klan i takmicis se na turnirima i imas nik koji svi sa postovavanjem izgovaraju onda ti sve ovo deluje smesno pa i ja.Lice i nalicje kantera,lice kantera su pro ali pravi pro igraci koje jos nisam imao prilike uzivo da sretnem osim na youtube da pogledam prave pravcate pro meceve http://www.youtube.com/watch?v=JtnD7nld4zs,a nalicje CS su svi ostali koji ne spadaju u predhodnu klasifikaciju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 139
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
HTC Diamond2
Normalno ti se cudis za sensitivity 6,pa to je moguce,a ja se naprimer ne cudim ni mrsavim ni elegantno popunjenim(debelim),ja se cudom cudim onima koji imaju oblik tela srednji
p.s.pogledaj svoj profil Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Mooooo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia n70 ME
sto se tice sensitivity, koliki ti je sens u windowsu? ja konkretno igram u windowsu 6, u igri 1...niko ne moze da me ubedi da je sa 6 sensom moguce igrati podjednako dobro...jednostavno idi sto manje, bolji aim imas, a da pritom mozes da budes okretan, da mozes da izbegavas flesheve efikasno itd..moj drug ima npr, jako dobar aim, precizan bolesno na daljinu, ali svaki flesh guta, ne moze stekove da proverava lepo itd....
sto se tice ostalog, resenje za tvoje probleme je vise nego jednostavno...toliko jednostavno da to ne bih smatrao problemom...ako vec igras na public serverima, odes na kgb i miran si....uvek ima admina, admini su pro igraci, niko te naravno nece cimati za dobar skor, ili ako vezes 4 heada za 5 sekundi, ako se pojavi citer, otkrije se za pola minuta, sledeceg minuta nema ga....
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
LG Nexus 4
al ste se raspisali ...

ko sto vec neko rece ono nisu sifre a da kazem konkretnije to su podesavanja ... vecina istih se moze namestiti iz optionsa sto dokazuje da nisu sifre o maj gad! Smiley .... neko ih kuca neko ne ... obicno ih kucaju upravo oni koji vise bolje i duze igraju cs ... a zasto .... zato sto znaju da igru prilagode sebi ... sto je bolje prilagode bolje ce igrati ... zato svako igra bolje na svojim podesavanjima a cudno mu je na tudjim ... mislim stvarno kakve sifre kakve gluposti ...

sto se tice sensa ... i to je takodje subjektivno ko moze i voli i navikne se moze i 15 ... mada kao sto vlada rece bolji je manji zato sto se lakse kontrolise ... ja npr. igram na 1-2.. kako kad ... e sada ima tu podesavanja i u control panelu nije isto 1 i najbrze i najsporije u contro panelu tako da je to stvarno smesno pricati ... dok npr. ja na svom mx 518 imam i dugmice da se brze menja dpi sto menja brzinu ... pa sa dva klika idem od najsporijeg do najbrzeg sto opet moze totalno da promeni sesns podesen u samoj igri ...

sto se tice cheatova ... no coment ... btw na kompu nikad nisam imao ni skinut a kamoli ni instaliran ... ali npr. admin sam i znam kako da ih prepoznam ...  preko mnogo demo-a ... a i ko sto neko rece primetis sta je prirodno a sta vestacko ... ko kad gledas slatku smedju ribu u sred kneza i neku plavusu onako plasticnu .... hehe ... tako da da je to neka potreba trend ili sta vec .... mogu da kazem samo .... cista glupost  ...

neko je pomenuo da je to zabranjeno ... jeste ... to nije napravio onaj ko je pravio igru ... vec "hakeri" ili nazovi to kako hoces kao sto prave i  piratske igre i slicno tako su dodali i ovo ... zato je i odvojen od cs-a ... takodje u svetu se retko gde jos koristi no steam ... na steam-u toga nema ... ima ... ali se ne isplati ... jer je uradjen mnogo bolji anti chteat ... i ako posle nekog vremena ne mozes da udjes na acc a znas da si koristio cheat eto ti razlog ... pa mozes samo da kupis novi  Smile na no stem-u postoje dobre zastite tipa sxe-a ali malo ljudi to koristi jer vecina ne igraju na takvim serverima zato sto ih mrzi da skidaju program i namestaju .... ali eto sta sve mora da se radi zbog nekog ko je smislio sve ove prevare i mogu slobodno reci unistio igru ... uzas!

eto malo sam odgovorio na poslednje 2 strane nisam imao vremena da lepo citiram i formulisem odgovore da se zna kad sam na sta mislio ali eto ... mislim da sam o svemu napisao po nesto .... cisto da se zna moje misljenje ... a i kako bih nekog naveo na pravi put:) ...  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1454
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
HTC Diamond
sto se tice sensitivity, koliki ti je sens u windowsu? ja konkretno igram u windowsu 6, u igri 1...niko ne moze da me ubedi da je sa 6 sensom moguce igrati podjednako dobro...jednostavno idi sto manje, bolji aim imas, a da pritom mozes da budes okretan, da mozes da izbegavas flesheve efikasno itd..moj drug ima npr, jako dobar aim, precizan bolesno na daljinu, ali svaki flesh guta, ne moze stekove da proverava lepo itd....
sto se tice ostalog, resenje za tvoje probleme je vise nego jednostavno...toliko jednostavno da to ne bih smatrao problemom...ako vec igras na public serverima, odes na kgb i miran si....uvek ima admina, admini su pro igraci, niko te naravno nece cimati za dobar skor, ili ako vezes 4 heada za 5 sekundi, ako se pojavi citer, otkrije se za pola minuta, sledeceg minuta nema ga....
Ae da objasnim..Nisam mogao da cutim..Jbg..Igrao sam na KGB serverima,samo moras da mi das IP da vidim da li je to taj server..Smiley
I to sa cheat-om..Obicno odigram celu mapu na po nekom serveru i onda ne igram vise tu (ne zato sto me banuju,vec testiram servere) (nisam zaludjenik za CS).
Ne postoje sada u CS-u iskusni(igraci koji ne koriste cheat a znaju da igraju) i cheat-eri (koriste cheat) i neiskusni (boot-ovi) , vec postoji i jos jedna podela a to je iskusni cheater-i i neiskusni cheater-i... Smile
Ti kazes, da neko napravi 4 head-a ... Pa taj je neiskusan cheater! Ako vec imas cheat , ne moras da ga upalis i da ga ne gasis celu mapu i da samo pravis head-e ! Provalice te.. Igras malo sa cheatom malo bez njega/njih ... (Lako se ukljucuju i iskljucuju)  Smile
Fora je ja mislim u glumi i fora je da ti cheat ne predje u naviku (meni nije,ja solidno igram i bez cheat-eva),jer ako ti predje u naviku onda nema nista od CS-a ! Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 567 568 570 571 ... 680
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 04:11:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.