Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 04:10:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 566 567 569 570 ... 680
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Counter Strike 1.6  (Pročitano 643343 puta)
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Note 3
hehe xbox ludilo ;p
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Apple iPhone
@elstrong Taman posla..Admini bi samo mene gledali da slucajno ne upalim cheat tako da necu..Da se nisam otkrio pa ajde , ali ovako necu da palim cheat...
Igramo cisto... Smile
Jednom cheater - uvek cheater Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1454
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
HTC Diamond
Ma dobro , vi ga sada napraviste kao da sam jedini ovde ... Evo , sada sam se pokajao sto sam uopste i dolazio ovde,da se pravim pametan,da bi sada ceo forum brujao kako @goran988 koristi cheat u CS-u i kako je to priznao !!! Jbg , ne dogadja se cesto ...
To bre pola vas koristi koji se krijete iza smajlija ...  Smile
A ova druga polovina ne zna da nadje cheateve !! Xexexexeee...  Smile

p.s. E sada ste me iznervirali .. Palicu po 4 cheat-a odjednom ...  Smile Smile

p.s.s.Otisao sam na Kliniku , nema ovde vajde ...  Smile Smile
« Poslednja izmena: 24. Feb 2009, 01:33:43 od goran988 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 139
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
HTC Diamond2
@elstrong Taman posla..Admini bi samo mene gledali da slucajno ne upalim cheat tako da necu..Da se nisam otkrio pa ajde , ali ovako necu da palim cheat...
Igramo cisto... Smile
Igramo cisto... Smile
Igram CS zadnjih pola godine,i mogu reci mnogo sam napredovao,single protiv botova sam igrao pre dve godine i nisam presao sve mape ostale su 2-3ne secam se tacno.
Ne vidim nista lose u tome sto ti ponekad upalis cheat,i ne mislim da su osobe koje koriste cheat pa i ti botovi nad botovima,pokusacu da obrazlozim svoju tezu:
Sto bi nas narod rekao "Kud svi turci tu i mali mujo".
Da bi igrao CS moras parirati protivniku bio on teror ili kanter,
vremenom sto vise sifara sam kucao sve vise sam dolazio do saznanja,da kad sam poceo da igram CS(bey sifara)
to je kao da idem na protivnika sa glokom a on ima emaru,ono sto sam ja shvatio je sledece "pa svi koriste sifre i oni se mogu prebrojati na prste jedne ruke,a ostalo su citeri".Ima i onih koji ne koriste ni sifre ni cit njima savetujem da kako prate trend racunara,mobilnih telefona,automobila... da pocnu da prate i trend CS a to su sifre i cheat.
Ja koristim osnovne sifre,pokrenete igru pritisnete dugme ispod Esc i unesete:
cl_sidespeed 9999
cl_forwardspeed 9999
cl_backspeed 9999
sensitivity 6
gl_spriteblend 1
cl_dynamiccrosshair 0
hud_fastswitch 1
Posle svakog unosa pritisnete Submit,prva 3 su za bolje kretanje,sensitivity za rafal da ne ide nebu pod oblake cl_dynamiccrosshair 0 za nisan u ovom slucaju da bude stalan pri kretanju a promene idu do 9 i hud_fastswitch 1 za brzo menjanje oruzija.
Ja imam velikih problema samo sa onim igracima koji misle da su pro skacu ko skakavci,moram priznati velike mi muke zadaju dok ih ubijam.
goran988 ako si dobre volje posalji mi na mail sve cheat ove koje imas,odnosno sajtove sa kojih te programe mogu skinuti,i valjalo bi kratko uputstvo za njihovo instaliranje,mada ako znas caku za to skakanje to bi bila prava stvar onda mi cheat ne bi bio potreban Smile mada...cheat Smile
Pozdrav za sve ucesnike i igrace CS
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Note 3
Igramo cisto... Smile
Igramo cisto... Smile
Igram CS zadnjih pola godine,i mogu reci mnogo sam napredovao,single protiv botova sam igrao pre dve godine i nisam presao sve mape ostale su 2-3ne secam se tacno.
Ne vidim nista lose u tome sto ti ponekad upalis cheat,i ne mislim da su osobe koje koriste cheat pa i ti botovi nad botovima,pokusacu da obrazlozim svoju tezu:
vremenom sto vise sifara sam kucao sve vise sam dolazio do saznanja,da kad sam poceo da igram CS(bey sifara)
to je kao da idem na protivnika sa glokom a on ima emaru,ono sto sam ja shvatio je sledece "pa svi koriste sifre i oni se mogu prebrojati na prste jedne ruke,a ostalo su citeri".Ima i onih koji ne koriste ni sifre ni cit njima savetujem da kako prate trend racunara,mobilnih telefona,automobila... da pocnu da prate i trend CS a to su sifre i cheat.
cl_sidespeed 9999
cl_forwardspeed 9999
cl_backspeed 9999
sensitivity 6
gl_spriteblend 1
cl_dynamiccrosshair 0
hud_fastswitch 1
Posle svakog unosa pritisnete Submit,prva 3 su za bolje kretanje,sensitivity za rafal da ne ide nebu pod oblake cl_dynamiccrosshair 0 za nisan u ovom slucaju da bude stalan pri kretanju a promene idu do 9 i hud_fastswitch 1 za brzo menjanje oruzija.
Ja imam velikih problema samo sa onim igracima koji misle da su pro skacu ko skakavci,moram priznati velike mi muke zadaju dok ih ubijam.
goran988 ako si dobre volje posalji mi na mail sve cheat ove koje imas,odnosno sajtove sa kojih te programe mogu skinuti,i valjalo bi kratko uputstvo za njihovo instaliranje,mada ako znas caku za to skakanje to bi bila prava stvar onda mi cheat ne bi bio potreban Smile mada...cheat Smile

ahahaha koji si ti car pa ovo nisu chitovi nikakvi ovo svako unese dynamic crosshair..ccc...i fastswitch ja mislim da koristi 99.9% hahahahha nasmejao si me...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Mooooo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia n70 ME
Uh sto volim kad se nadje neki ovako pametni...koji misli da je za 3 meseca popio svo znanje o igri...
Pazi, igram CS od 1.3 verzije ( ne od pocetka, ali sa velikom sigurnoscu mogu da kazem da znam dosta toga)
Pre se desavalo po igraonicama da se deru ljudi "aa sifre spusti konzolu kucas sifre" nesto slicno kao danas za cheatove, tada nisu znali da nije moguce, ograniceni smo bili, nije bilo interneta...
doxxdo, vidim da imas 30 godina i ne mogu da verujem da mozes tako da razmisljas? svi imaju cheatove pa moram da ima pariram, pod 1: nemaju svi, cak ni na najretardiranijim serverima se desi da mozda 1-2-3 igraca imaju, kada biste prekinuli da igrate na botovskim serverima, mogli biste normalno da igrate, i da prekinete da trazite opravdanja za to sto jednostavno - ne umete...dodji na kgb server, server najbolji nas, uvek ima botova uvek ce ih biti, ali ima i dobrih igraca, ako se pojavi cheater, svaik normalan igrac ce ga primetiti i cak ako ovaj pokusa da sakrije, a botovi kao sto su pomenuti ljudi to ne pokusavaju i na svakom jacem serveru ne izdrze ni 5 minuta...

cesto danas cujem prozivke za "cit"...takvi ljudi ne kapiraju, ne znaju, da cheatom ne mozes jednostavno da ostavis utisak dobrog igraca, jer ti igras bolje na neprirodan nacin, to se primeti odmah...to je to, znaci ne moze da bude, jao mislim da ima cheat, nisam siguran dao 3 heada, cheater, ce da daje nenormalne hedove, sve iz prvog metka, primetis da ima neprirodan aim, ako ima wh, vidis jednostavno, ne moze da sakrije,cesto gleda tako u neki zid ili sl. gde niakd ne bi pogledao...

doxxdo. sto se tice sensa, komanda sensitivity kontrolise da prilikom rafala ne ide nisan visoko? jel si normalan? takodje vidim da igras na 6, sto je tuga...

dynamiccrosshair, ima 2 vrednosti, to je 0 i 1, prosto i jednostavno, na 0 ti je iskljucen - nije dinamican, osim kad pucas, na 1 je dinamican kada se kreces, molim te obrazlozi tvoje vrednosti od 0 - 9...

i molim te, kada skines cheat, sa kojim ne znam sta ces da postignes, idi npr na kgb, i snimi mi demo kako si igrao sa cheatom..i posalji ako nije frka...
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1454
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
HTC Diamond
Xexexe... Smile Smile

@doxxdo  Hoces cheat ? Neces cheat ? Odluci se ... Smile

Nisam ti ja bas toliki laik za CS ... Igrao sam ja to nekada dobro , kada sam sa drustvom po ceo dan sedeo u igraoni .. Te sifre koje si nabrojao su standardne i + jos neke koje nisi nabrojao ... Samo ovo : Sensitivity na 6 ... Zar nije malo mnogo ???
Meni je ponekad mnogo i na 1 , pa moram + i u Win-u da smanjujem brzinu kursora  Smile

p.s. Napravio sam pometnju ovde u temi CS-a ...  Smile Smile
A zeleo sam samo da saznam kako admini provaljuju ko je cheater a ko nije ... Posto mi to nije bilo bas najjasnije ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 139
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
HTC Diamond2
Igramo cisto... Smile
Igramo cisto... Smile
cl_sidespeed 9999
cl_forwardspeed 9999
cl_backspeed 9999
sensitivity 6
gl_spriteblend 1
cl_dynamiccrosshair 0
hud_fastswitch 1

ahahaha koji si ti car pa ovo nisu chitovi nikakvi ovo svako unese dynamic crosshair..ccc...i fastswitch ja mislim da koristi 99.9% hahahahha nasmejao si me...
procitao sam nekoliko predhodnik postova i susreo se sa izjavama velikog broja onih koji ne koriste ni sifre ni cheat,a i igrajuci preko neta lako se prepoznaju tako da ih je veliki broj...
1+1=3 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1454
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
HTC Diamond
Ne razumem tvoju misao ???   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 139
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
HTC Diamond2
Ne razumem tvoju misao ???   Smile
kazes da imas 4 cheata i da znas vise sifara nego sto sam ja napisao,jesi li raspolozen da mi ih dostavis da se cujemo u vezi toga,ili ces da se i dalje pravis vazan Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 566 567 569 570 ... 680
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 04:10:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.