Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 14:56:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 553 554 556 557 ... 680
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Counter Strike 1.6  (Pročitano 643674 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11462
Zastava Novi Pazar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 6300
jednostavno omg Smile pozoves tj kontaktiras host i oni sve zavre.... koliko ima head-ova na serveru Smile si siguran da je neko hakovao .... bas tvoj server ili? preko koga si kupio? kako se zove?

@response mozes da igras na bilo kom ne bitno ti je Smiley npr colosseum hehe... ip ces naci ako kucas ime colosseum zf public gore u pretrazi Wink  Smile
e jebiga...
nisam kupio ni u kgb ni u e-trail
vec u contrateam.com...

hehe...na kurac...nisu online...to je najveci problem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Vidi-Meni-Visi

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6005
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
HTC One V
Ej jel ima neki wireless server da mogu igrati oni sa wireless internetom.Kod nas je bio takav server ali su ga zatvorili....Ako nema de dajte onda link za download nekih najjacih botova,ali bas da su najjaci.....

to sam i ja pitao pre par meseci... Nisam cuo za to...posto protiv obih u 1.6 na expertu ne ubiju me ni jednom a naguram 100 ubistava!!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pa ja ne znam sta da stavim vise ovde, sve mi sklanjaju! Smile
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
LG Nexus 4
@elstrong koliko si platio kakav je? jel su ti ga stvarno hakovali ili je neko jednostavno doznao pass za admina...i jel zakljucan ili oboren... sta ces sad mora da cekas da buud on line ccc  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2042
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC 
elstrong pusti im mail...nego, zasto si kupio kod njih, kad je 1300? igi 1200, etrail 1000 ?  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
LG Nexus 4
da bi bio razlicit od drugih ali izgleda da se zajebo Smile ... btw odgovori pls na pitanja(elstrong)... i javi kako si prosao ...

moguce da je neko od admina stavio pw i zaboravio da kaze ili i sam zaboravio koji je... ako je host iole normalan ti imas ftp preko koga mozes sve da sredis bez njih ...   Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11462
Zastava Novi Pazar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 6300
elstrong pusti im mail...nego, zasto si kupio kod njih, kad je 1300? igi 1200, etrail 1000 ?  Smile

Smile
vise puta sam im slao mail...nisu online...

@elstrong koliko si platio kakav je? jel su ti ga stvarno hakovali ili je neko jednostavno doznao pass za admina...i jel zakljucan ili oboren... sta ces sad mora da cekas da buud on line ccc  Smile
platio ga 1000 extra bio...bez laga...sve normalno...12 slotova..

eh sad...zajebo sam se...sad mi odgovorise da za to nema nikakve sanse..jedino da nabavim neki program za hakovanje...pa da hakujem server i zamenim pass...i banujem toga lika..
al nema veze...ebem li mu majku i levi bubreg Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11462
Zastava Novi Pazar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 6300
217.26.212.30 : 27044 DOJITE NA MOJ SERVER SKORO SAM GA NAPRAVIO  MOLIM VAAS KO IMA NAJBOJI SKOR DOBIJA ADMINA
Sad ces ti meni admina da das... Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
LG Nexus 4
@elstrong ...auuu dobar si ti host nasao kad oni to tebi kazu ... reci da si ti to platio da oces svoj server ... nek ti naprave novi nek rade sta oce ... trazi ftp da sam namestis ... ne verujem da ti je neko hakovao server bas tvoj kao i promenio pw heh... mozda te i oni zajebavaju ... jel ime servera idalje isto kad pogledas u favourites?

@stefadjov omg ... prvo to sa adminom je cista glupost ... navuci ces budale koje ce ti sjebaati servere ... samo da imaju dobar skor .. drugo kad se trazi dobar skor tu su citeri ... navuci ces i njih .. i sve u svemu raspasce ti se server ... nikad nece imati normalne igrace a ni admine.... ako ti je to cilj samo nastavi to da siris ... jos plus pises all caps pokazujes da ni sam ne znas da se ponasas na net-u ... cak je ovde na forumu to izricito zabranjeno ... znaci krsis pravila ... sta ce tek biti na tom tvom serveru ... znaci eto mene si vec odbiio tj nisi me ni malo privukao da udjem na taj server da vidim kakav je jer unapred znam ...  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11462
Zastava Novi Pazar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 6300
@elstrong ...auuu dobar si ti host nasao kad oni to tebi kazu ... reci da si ti to platio da oces svoj server ... nek ti naprave novi nek rade sta oce ... trazi ftp da sam namestis ... ne verujem da ti je neko hakovao server bas tvoj kao i promenio pw heh... mozda te i oni zajebavaju ... jel ime servera idalje isto kad pogledas u favourites?

@stefadjov omg ... prvo to sa adminom je cista glupost ... navuci ces budale koje ce ti sjebaati servere ... samo da imaju dobar skor .. drugo kad se trazi dobar skor tu su citeri ... navuci ces i njih .. i sve u svemu raspasce ti se server ... nikad nece imati normalne igrace a ni admine.... ako ti je to cilj samo nastavi to da siris ... jos plus pises all caps pokazujes da ni sam ne znas da se ponasas na net-u ... cak je ovde na forumu to izricito zabranjeno ... znaci krsis pravila ... sta ce tek biti na tom tvom serveru ... znaci eto mene si vec odbiio tj nisi me ni malo privukao da udjem na taj server da vidim kakav je jer unapred znam ...  Smile
ko li je ovo pocinio dobro delo...otkljucano...hvala vam... Smile Smile Smile

@Stefadjov....i ime servera je napisano velikim slovima...+ pise stefadjov ...velikim slovima...

prazan server...nema nikog...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ne znam kada cu da odem i drago mi je zbog toga

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 340
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Samsung L700
Imam Caunter strike 1.6non steam  ali mi je verzija bez botova jel mozete da mi preporucite odakle da skinem patch sa botovima ili samo kako se zove taj patch  Smile
IP sačuvana
social share
Znam kad sam dosao ali ne znam kada cu da odem i drago mi je zbog toga
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 553 554 556 557 ... 680
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 14:56:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.