Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 17:04:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 461 462 464 465 ... 680
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Counter Strike 1.6  (Pročitano 572855 puta)
Jet set burekdzija

Vidi-Meni-Visi

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6005
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
HTC One V
vidimo se... Smile
ti se ponasas kao da je koloseum najbolji serwer u srbiji...e nije... Smile..mozda ce biti za 20 godina...npr.to sto neznam da prepoznam citera okaci macku o rep...ti mislis na nijednom serweru nisam admin... :mrgreen:samo mislis na sebe...Ricosher uzmi za primer...serwer je WRH,wrhova,Wrhcina...(sorry osma sto ti kradem fazone)...i pre bih otisao na ricosher nego na koloseum... Smile
i nemoj nikad vise da podcenjujes druge...da znas da sam i ja admin...na jednom serweru Smile

Mene su banovali sa Rikoshera i to sa svih servera..ne znam zasto! Tako da ponekad igram na Coloseumu!!  Smile

@elstrong ne mozes da prozivas za cit kada ti CS igras manje od godinu dana?? Jel tako???  NA netu imas likova koji igraju i pos osam godina i vise! Ja npr CS igram vec sest godina...   Smile Smile
« Poslednja izmena: 13. Dec 2008, 22:19:53 od Tehnicca »
IP sačuvana
social share
Pa ja ne znam sta da stavim vise ovde, sve mi sklanjaju! Smile
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Nexus 4
u principu nije bitno ko koliko igra Wink ....

@inside ... ne ne ne Smiley xexe nije trebalo da izgleda tako Smiley lose sa m se izrazio Smiley ... vec imas likova koji se umisle da su nesto kao slusalice ovo ono ... pa imas i onih koji na pub-u igraju sada ko da su na WCG-u cw ... ali naravno svako igra kako mu odgovara meni ovako odgovara ... ja sam samo hteo da kazem da nisam neki "zaludjenik" vise ... da se sad nesto sunjam cekam stekam ovo ono ... vec jednostavno muzika rush i pub Wink a na cw-u igram totalno drugacije mada ne pamtim kada sam igrao cw-ove Wink ... a 1v1 ne gotivim ... tako nesto sam vise hteo da kazem ... naravno ako je tvoj izbor da igras sa sluskama i igras pub kao "najvazniji mec" u zivotu ... tvoj izbor Wink ... nadam se da sam sad bio malo Smile "jasniji" tj precizniji Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11247
Zastava Zvezdara
OS
Windows 2003
Browser
Google Chrome 0.4.154.29
mob
SonyEricsson c702 + 2gb
vidimo se... Smile
ti se ponasas kao da je koloseum najbolji serwer u srbiji...e nije... Smile..mozda ce biti za 20 godina...npr.to sto neznam da prepoznam citera okaci macku o rep...ti mislis na nijednom serweru nisam admin... :mrgreen:samo mislis na sebe...Ricosher uzmi za primer...serwer je WRH,wrhova,Wrhcina...(sorry osma sto ti kradem fazone)...i pre bih otisao na ricosher nego na koloseum... Smile
i nemoj nikad vise da podcenjujes druge...da znas da sam i ja admin...na jednom serweru Smile

Mene su banovali sa Rikoshera i to sa svih servera..ne znam zasto! Tako da ponekad igram na Coloseumu!!  Smile

@elstrong ne mozes da prozivas za cit kada ti CS igras manje od godinu dana?? Jel tako???  NA netu imas likova koji igraju i pos osam godina i vise! Ja npr CS igram vec sest godina...   Smile Smile

takodje ista situjacija sa rikosherom  Smile nisam igro cs vec mesec dana, upalim danas, dala mi ortakinja server njenog klana... ja tamo napravim koji frag, i prsne mi film kad pocne ni manje ni vise admin uvek iz nekog steka xD
IP sačuvana
social share
Everybody dies. That's just the way it is. The life clock ticks at the same speed for all of us. And we all know, that one day, that clock will stop. And when it does, we'll only have time to say: Oh fuck.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Vidi-Meni-Visi

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6005
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
HTC One V
Citat
ja sam samo hteo da kazem da nisam neki "zaludjenik" vise ... da se sad nesto sunjam cekam stekam ovo ono ... vec jednostavno muzika rush i pub

Ista situacija samnom...odvrnem muziku i palijam! Ne slusam korake kada se neko krece..i tako je extra!!  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pa ja ne znam sta da stavim vise ovde, sve mi sklanjaju! Smile
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

P.F.C. - Grobari Jug

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2323
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Samsung S5600
Citat
ja sam samo hteo da kazem da nisam neki "zaludjenik" vise ... da se sad nesto sunjam cekam stekam ovo ono ... vec jednostavno muzika rush i pub

Ista situacija samnom...odvrnem muziku i palijam! Ne slusam korake kada se neko krece..i tako je extra!!  Smile Smile Smile Smile

ja igram kanter od 6-7 razreda a sad sam 4. godina srednje skole.....i vise gotivim fazon odvrni muziku i pucaj na sve strane.....nekad se uozbiljim i uzmem sluske kad igram mix..... Smile

PRO [̲̅C̲̲̅̅σ̲̅̅u̲̲̲̅̅и̲̲̅̅т̲̲̅̅ε̲̅я̲̅S̲̲̅̅т̲̲̅̅я̲̲̅̅i̲̲̅̅к̲̲̅̅ε̲̲̅̅]   /̵͇̿̿/- ̿ ̿ ̿ ̿̿̿  ***$*K*#*R*P*!*#*N***     Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 14. Dec 2008, 13:41:06 od Mmillann »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia -.-
ma kod mene drma tiesto na zvucnike ja necujem ni kako ko puca a kamoli korake  Smile
al dzaba ko zna zna  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

P.F.C. - Grobari Jug

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2323
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Samsung S5600
al najjace mi kad igram samo nozem.....hahahahahah
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Nexus 4
Pitanje za sve one koji imaju server  Smile  Smile  Smile

Ima li ko, da mi posalje svoj gotov ... ptb ? ako mu nije problem? server ... 20 +2 Pub  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 14. Dec 2008, 17:06:30 od Fman »
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
Zastava Srpska Atina (Novi Sad)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
HTC HD2
Zna li neko kako mogu da uradim onaj flash jump tj oni kratki skokovi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6496
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
bindujes ili u podesavanju kontrola stavis da ti duck(ctrl) bude na scroll misa(kod mene je scroll up)...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 461 462 464 465 ... 680
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 17:04:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.