Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 01:27:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 460 461 463 464 ... 680
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Counter Strike 1.6  (Pročitano 572807 puta)
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 6120
Iskliraj Elstrong. Smile
Ostali prekinite sa provokacijama, dve strane offtopica ste nagruvali. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11462
Zastava Novi Pazar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 6300
ma vidis da se provocira prwi....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Nexus 4
ae oladite majke mi Smile ... prepirete se umesto da samo pisemo misljenja o serverima i igri ....

elstrogn ... ja te nisam napao ...uostalom ... setise odakle si skinuo cs i kakve si gluposti pitao pre mesec dana  Smile ... znaci ja nemam nista protiv tebe ... samo ti govorim stvari kakve jesu ... a ko sto neko rece ... imas admina mislis da si uspeo u zivotu ... admin je sranje ... ja admina imam i hteo sam iz razloga sto me smara da igram 2v2 aztec ... zanaci mogu promenim mapu ... drugo mogu da prepoznam i ban citera ... smeta meni kao i celom serveru .... i trece ja vec sada mogu da zaradim nesot od toga ... nebitno koliko ali mogu Wink ... ti izgleda ne shvatas poentu svega a pogotovu admina .... i pazi ... ja nisam rekao da je colosseum najbolji ... daleko od toga ... niti ga ja poredim sa rikoserom kako god da se pise .. ili kgb-om ... to su najbolji serveri u srbiji ... ali u te servere je ulozeno para koliko u colosseum nece biti za 5god ... kgb ima sponzore ... kgb nije samo server ... prvo se raspitaj pa vidi malko kako gde i sta .... drugo ... na colossu imas ekipu stalnih igraca ... na kgb-u i rikoseru to nemas uvek su puni i uvek su drugi ljudi ... i samo se puca ... nema velike zajebancije ... a vidis nama to nije cilj .... nadam se da sam ti razjasnio neke stvari Wink

@milos ... slazem se Wink (u celoj ovoj poruci ... elstrongu ... hocu da kazem da se slazem sa milosevim misljenjem)

@ravac to nije za ovu temu i svako je slobodan da pise kako hoce ... ja prvi stavljam to w i ne branim sebe ... vec hocu da kazem da je to stvar navike i nazovi "stila" kojim ljudi pisu na net-u ... nije ovo knjizevnost Wink .... a ako hoces pravilno ... cemu onda ove .... (tackice) ... smajliji ... nepravilni razmaci i slicno Wink .... o tome kako se pise imam citav jedan predmet u skoli tako da mogu dosta da pisem o tome .... ali definitivno ne u ovoj temi i definitivno gresis (po meni) ....

pozz svima Smile pisite o cs-u i severima ne svadjajte se Smile .... pucamo se Wink  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hakuna Matata

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2682
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
haha, salim se naravno, da vidim kako ce ovaj da odreaguje, jer ima takvih gluposti kakve pise, da vidim kako ce me sada zasmejati, bez uvrede elstrong ali stvarno ti si izvor bisera. Smile

Btw. da se vratimo: Fman koji ti je nick, i na kom serveru si admin, jel colosseum?
ako si dovoljno dobar, mogli bi 1 vs 1, sta kazes  Smile
IP sačuvana
social share

Always follow the WWW rule:
What did you try? What did you get? What did you expect?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11462
Zastava Novi Pazar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 6300
@fman...ja znam sta ti mislis...ti mislis da je meni samo stalo do toga kako je neko admin i swa ta sranja...ja samo zelim da ti kazem da upozoris da mi niko makar ne na twom serweru psuje majku i swe to...jer stwarno ja kao prijatelj da sam admin na serwerima gde ti igras ne bih dopustio da tebi neko psuje....
nadam se da si me razumeo...i stwarno nemam nista protiw tebe i colloseuma...ali stwarno...
@ravac...jadni ti...now si owde neznas ko sam neznas sta sam....tj.tisina molim Smile....
nemoj da se rasprawljas samnom jer ces lose da prodjes...i za W mi nista ne mozes,sto rece fman to je moj stil pisanja postowa...
moze? Smile i lose ti je da stawljas taj potpis o meni jer to nose jos 2 clana...

nego da se wratimo na temu..ljudi kad udjem na colloseum ponekad mi zablokira i prebaci sam u next map.....desava li se to wama? Smile

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2195
Zastava Pirot,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Samsung S8
To se desava na svim serverima ali retko.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Nexus 4
@ravac ne igram 1v1 Smiley da li sam dovoljno dobar Smiley to je na drugima Smile .... retko kada ja igram uglavnom sam na serveru iz dosade i da pazim sta ljudi rade da ne bi bilo situacija kao sa elstrongom Smiley .... uz muziku podrazumeva se ... nisam ti ja od onih sto stave sluske i izigravaju pr0-ove Smile .... ali i ovako hedovi lete ko ludi  Smile ... ja sam SmaRT1 ili u zadnje vreme na colosseum TROJAN...

@elstrong tu nema prijateljstva to se podrazumeva Wink kad god neko opsuje ja ga upozorim ... ne bitno da li psuje bzvz ... nekog ... nesto ... Smiley ... e sada ako nastavi dobija gag ako je izbegao automatski gag ... a posle duzeg i tezeg psovanja i prozivanja ako se vrati ide i vaspitni ban Wink to sa tobom je izuzetak kada niko nije bio tu Wink ... sta da ti kazem lose si prosao ... zivot ide dalje Smiley ...  Smile  Smile

@svi Smile ovi potpisi su vam do jaja Smile ne znate ni sami sto ih drzite Smile xaxaxa manite se corava posla Wink ...  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11462
Zastava Novi Pazar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 6300
fman
ovo za potpise oni mene oce kao da provociraju...kako odvaljujem
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
@strong koje si ti godishte?

@Fman
Kazes oni koji koriste slusalice izigravaju pro igace...jel ti to ozbiljno mislis? Jel to kao, ako koristis slusalice znaci da se qrchish? Ako si tako neshto mislio onda i ti stvarno umesh da odvalish. To je kao da si reko ja igram PES ali ne koristim trougao kao pojedini.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11462
Zastava Novi Pazar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 6300
insideman...94..
sto pitas?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 460 461 463 464 ... 680
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 01:27:41
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.