Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 21:42:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 289 290 292 293 ... 680
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Counter Strike 1.6  (Pročitano 562776 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 174
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson 
da ... a i secam se ranije da mi je neko rekao .. jos za botove ... 1.5 pre jedno 1oo god Smile ... imas neki prefix kao za mape npr. de fy cs i slicno ili komande .. mp sv ... tako imas nesto i za to Smile ... ali nije ko sto ce sigurno neko luiti Smile cheat_pa sifra xaxaxa Smile

@freedoom ne verujem da su bili bas isti avatari ... jer ih je pravio sf  Smile dva ista ?  Smile
ajd mi daj admina fman
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
LG Nexus 4
@freedoom ne pisi opet dva posta za redom ... imas dugme izmeni ... btw procitaj nastavak

@all mnogi su me vec pitali za admina, i svima sam odgovorio isto, ne mogu se dobititi admini tek tako, a verovatno se nece dobijati nikako ... a i sve jedno skoro uvek je neki admin na serveru ... ima za sada 11 admina ... i dogovorili smo se jos ranije da necemo davati vise ... a i kad bi nekome dali ... morao bi da placa ... kao i mi uostalom ... ako bude neke price videcu ko je njavise igrao, ovo ono pa verovatno neko sa bureka dobije ...opet ako se bude davao ...

sto se tice freedoomva ... pricacemo na msn ... mozda ima sanse da dobijes admina i da napravimo pravu stvar Smile ali o tom po tom ... poslovna tajna  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 28. Maj 2008, 18:28:09 od Fman »
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 174
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson 
@freedoom ne pisi opet dva posta za redom ... imas dugme izmeni ... btw procitaj nastavak

@all mnogi su me vec pitali za admina, i svima sam odgovorio isto, ne mogu se dobititi admini tek tako, a verovatno se nece dobijati nikako ... a i sve jedno skoro uvek je neki admin na serveru ... ima za sada 11 admina ... i dogovorili smo se jos ranije da necemo davati vise ... a i kad bi nekome dali ... morao bi da placa ... kao i mi uostalom ... ako bude neke price videcu ko je njavise igrao, ovo ono pa verovatno neko sa bureka dobije ...opet ako se bude davao ...

sto se tice freedoomva ... pricacemo na msn ... mozda ima sanse da dobijes admina i da napravimo pravu stvar Smile ali o tom po tom ... poslovna tajna  Smile  Smile
hahahaahahha mene svi hvale da sam dobar nije sad da se hvalim al tako je idite na lan-wars pa pitajte posto postujem sve igrace i to mi je najvaznije....A reci mi na msn kakva je to tajna  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 174
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson 
Evo za sada jos nista necu da odajem trebalo bih da bude jos necega Fman i ja se nesto dogovaramo oko servera pa cemo javiti sta bude bilo za sada nista necu reci...@Fman nemoj ni ti nista da kazes za sada ce biti poslovna tajna  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
LG Nexus 4
xexexexe dobro ... cucemo se sutra ... samo ... ne pisi postove za redom Smile imas opciju izmeni Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ustajem iz kreveta vedar i cio....

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 5610
deste bando ... fman nije vam los server igrao sam 3x i usao u top 15 hehhe. zekim se ima par MNOGO dobrih igraca, admini su ok i lepo za igranje.. jedino me smarao neki pedja juce pola sata da sam citer
IP sačuvana
social share

Bem ti Telekom mrtvi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
LG Nexus 4
eh ... to je lose Smile ... mada da sam bio tu resili bi to ocas posla Smiley ... inace ... stavi i nas u potpis aaxaxaxax salim se ... vidimo se na sereru  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Sony Xperia Neo L
Ljudi kakav je counter strike 1.6 srpska cast?Jel iskace iz igre(kao u gta san andreas srbija) zbog modova?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
LG Nexus 4
srpska cast ? wtf ... daj malo detaljnije ako znas nesto .... mada iskreno mislim i ako sam tebe dobro razumeo ... da je to obican cs samo unakazen i ko zna sta su mu osakatili ... a ono sto je + jeste da su panduri sa srpskim grbom ... na prvoj slici neki legija ili slicno ... predpostavljam kazem ...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6496
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Sc0rp10
bzvz.Imam ja nesto slicno (a mozda je i to Smile ) obican cs je majka FTW \o/ Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 289 290 292 293 ... 680
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 21:42:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.