Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 20:08:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 230 231 233 234 ... 680
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Counter Strike 1.6  (Pročitano 565245 puta)
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 2565
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
ne znam koje je razlog da neko zeli da postane admin sta ti imas od toga u zivotu  Smile Smile
I ti postavljas glupa pitanja Smile pa moze da se k*rci Smile
ma moze se on i ovako k*rchi ali nije to isto kad si obichan igrach i kada si admin Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
ja ih ubijam sve moze on da bude i admin koliko oce  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
xixixi ... na bga kao i svuda sam ^SmaRT1^ ...
inace kao sto sam na mnogim mestima pisao ... razlog zbog koga hocu admina nije ku**nje vec "dizanje kvaliteta" Smile igre ...
znaci mrzim citere iz dna duse (i nije mi jasno kako im je zabavno da igraju sa cit-om i jos plus kvare ostalima igru) ... a i strasno me nervira kada udjem negde nas 2 a nema admina a mapa ... d4ever ili nesto jos vece Smile ... i tako da ne pisem sada ...

a ti koji traze kes za admina ... to su kreteni i cudi me da im se server vec nije raspao ... svrha je da primis nekog normalnog za admina ... koj nece da se qr*i i da tako imas kvalitetan server ... a ne da imas server pun citera sa jos gorim adminima koji su platili da se izivljavaju ovajne mape i jos visok lag svima Smile ..
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
Ima li ko svoj server?? Igrao sam cs od kada je izasao, imao sam i tim koji je igrao na online turnirima( u igraonicama, ne preko neta).

Jel ima neko iskustva sa pravljenjem servera? Mislim, likovi uzmu server za kes, potpuno glupo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
imao sam i tim koji je igrao na online turnirima( u igraonicama, ne preko neta).

sorry ali xaxaa  Smile ...
inace nema ... hteli smo ovde da uzmemo server ... ali nismo nasli gde ... inace nije veliki problem napraviti server ... ali mora biti prikljucen na jak net ... tacnije svi dobri serveri su kod provajdera i imaju svoj link ili tako nesto ... kada ti je server kuci .. sa tvojom kucnom konekcijom ... nije to to ... i ne moze da primi velik broj igraca
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ustajem iz kreveta vedar i cio....

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 5610
socijalizam kako se ti potpisujes da zero cw serveru? Smile
IP sačuvana
social share

Bem ti Telekom mrtvi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1835
Zastava Nish
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
@eskimoDFS ti si na zer0 serveru eskimO?

Lazo. Daj molim te smiri onog bolida TWA noob. Igramo mi aztec i nema admina, meni scor 17:0 a on samo kenja. Roni ima chit...roni peder...dalje necu ni da pisem (imam za svaku uvredu SS). Udje admin headshot dealer, meni scor 37:4 i on me i dalje proziva. I meni kad je puko film i kad sam mu rekao da cu da mu polomim glavu balavu, a admin me opominje da se smirim. Tek se posle smilovao i njega da opomene. Ako nastavite da tolerisete ovakve dijabole kao sto je ovaj n00b, samo terate ljude sa servera. Nije samo mene prozivao, nego sve redom. Ko god da ubije on ga opsuje.

[nWa] Roni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

I'am the man who walks alone...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 612
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
@eskimo
nisam jos ni jednom igrao na zero serveru, mislim... ako sam igrao bio sam najvjerovatnije blackmore...
IP sačuvana
social share
uklonise mi potpis, kazu predug Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia N70
@eskimoDFS ti si na zer0 serveru eskimO?

Lazo. Daj molim te smiri onog bolida TWA noob. Igramo mi aztec i nema admina, meni scor 17:0 a on samo kenja. Roni ima chit...roni peder...dalje necu ni da pisem (imam za svaku uvredu SS). Udje admin headshot dealer, meni scor 37:4 i on me i dalje proziva. I meni kad je puko film i kad sam mu rekao da cu da mu polomim glavu balavu, a admin me opominje da se smirim. Tek se posle smilovao i njega da opomene. Ako nastavite da tolerisete ovakve dijabole kao sto je ovaj n00b, samo terate ljude sa servera. Nije samo mene prozivao, nego sve redom. Ko god da ubije on ga opsuje.

[nWa] Roni
on je jos i dobar kakvih bolida ima...mislim na onog borisa (tj,botisa  Smile)...ono je ubedljivo najveci bolid...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ustajem iz kreveta vedar i cio....

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 5610
jesam @roni. ali igram bez zvuka tj samo zvucnici koje ne smem mnogo da pojacavam jebi ga, da bih cuo korake mora bas da se pojaca, a onda kad ispalim metak cale misli stigli ameri jebi ga hehe. kupicu sluske uskoro pa ce biti mnogo bolje. inace ti bas dobro igras, verovatno bolje od svih koje sam sreo od kad imam sdsl zadnjih par dana. uglavnom boranija. pozzz
IP sačuvana
social share

Bem ti Telekom mrtvi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 230 231 233 234 ... 680
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 20:08:17
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.