Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 01:48:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 169 170 172 173 ... 680
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Counter Strike 1.6  (Pročitano 567258 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
jeste provereno ... poslacu mu mail ... inace konfe na kojima su serveri su extra ... a link na koji kaci ide direktno iz telekoma neke munje dzabui  Smile sve u svemu extra ... radi provereno 24/7 i jeino problem moze nastati ako telekom nesto zeza ali to se retko takoreci nikada ne desava ... eo sada cu mu dati tvoj mail da ti posalje ponudu i reci cu da hoces da uzmes pa ti posle vidi sa njim ok?
ae reci mi da li ti tako odgovara pa da mu posaljem mail ...
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ustajem iz kreveta vedar i cio....

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 415
OS
Nepoznat
Browser
NokiaN70-1 5.0705.3.0.1
mob
Nokia 5610
i ja sam za. naravno ako je sve to izvodljivo
IP sačuvana
social share

Bem ti Telekom mrtvi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
eo recicu opet i da ne ponavljam vise ... samo moD da mi se javi ovde na mail bilo gde ... najbolje ovde .. u temi ...ili pp svejedno i da vidim da kazem ovom liku da oce da uzmia server i da mu dam mail da mu posalje ponudu ... tj tel. i malo detaljnije ako treba nesto mada nema sta vise ... a ne mogu odmah da mu posaljem jer mora mod prvo da vidi koliko vas hoce konacno da da pare i da li imate dovoljno .. da li cete da placete ovako ili onako ... u svakom slucaju cim mi mod kaze ovde sta kako gde da li je prebrojao ja kazem liku da na modov mail posalje sta treba pa ce da se dogovore ... eto  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

divisione fcv

Zodijak
Pol
Poruke 4363
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Stvarno ne razumem zasto ponavljate 5 puta i otkrivate toplu vodu Smile Ja sam lepo prvi napisao (jos pre 10 i vise strana kada sam hteo da uzmem  server solo) da je kod iggi-a cw server 1600 din i vi sad svi smarate ponovo coveka da pise Smile

а ко ти је дао информације ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1835
Zastava Nish
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
eo recicu opet i da ne ponavljam vise ... samo moD da mi se javi ovde na mail bilo gde ... najbolje ovde .. u temi ...ili pp svejedno i da vidim da kazem ovom liku da oce da uzmia server i da mu dam mail da mu posalje ponudu ... tj tel. i malo detaljnije ako treba nesto mada nema sta vise ... a ne mogu odmah da mu posaljem jer mora mod prvo da vidi koliko vas hoce konacno da da pare i da li imate dovoljno .. da li cete da placete ovako ili onako ... u svakom slucaju cim mi mod kaze ovde sta kako gde da li je prebrojao ja kazem liku da na modov mail posalje sta treba pa ce da se dogovore ... eto  Smile
Znaci ovako. 12 slotova za 1600dinara. Mislim da je cena, tj ponuda odlicna. Sada mi samo treba spisak ljudi koji hoce da plate za server. Znaci, ko bude platio za server ima zagarantovan slot. Da pojasnim, ako je server pun, ne mora da ceka vec ima zagarantovan slot i uvek moze da udje. Svako ko hoce da da novac za server neka ovde napise. Ja se prvi javljam  Smile. Otvoricu racun i na taj racun cemo svi da uplacujemo novac za server. Molim da se svi sto pre upisu kako bi sto pre zakupili server i mogli da igramo. Fman, hvala ti puno za ovo!!!
Poslao sam ti zahtev da me stavis na msn. Tu mozes sve detaljno da mi ispricas za ovo. A vi ljudi....javljajte se ko hoce da da novac za server!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
nema na cemu, racunajte me da se pucamo ponekad kad imam vremena i kada nisam na bga, to je jedini server na kome igram i ovo ce biti drugi ... onda ljudi pisite ko hoce a ja cu se sa modom dogovoriti na msn-u
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ustajem iz kreveta vedar i cio....

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 415
OS
Nepoznat
Browser
NokiaN70-1 5.0705.3.0.1
mob
Nokia 5610
ja naravno. ima dva pitanja samo. prvo: koliko mesecno pojedinacno placamo? i drugo offtopic jbg : jel moze adsl kod nekog provajdera da se uzme na mesec dana jer nisam pri kinti?
IP sačuvana
social share

Bem ti Telekom mrtvi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Drugovi, drugovi, ... pa u drugom stanju...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2954
Zastava Vienna
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC Sensation XL
Dajte mi broj rachuna... Odmah shaljem 10 * 43 din...
IP sačuvana
social share
To je kao da kazes da nisi primetio ljubicastog slona sa neonskim osvetljenjem u guzici kako stoji pored tebe u mracnoj sobi Smiley
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

divisione fcv

Zodijak
Pol
Poruke 4363
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
ај и ја ћу да помогнем...сад је већ озбиљније
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1835
Zastava Nish
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Ovako, prvo da vidim ko ce sve da da novac za server, onda cemo da izracunamo ko koliko treba da plati (u svakom slucaju mislim da nece da bude mnogo) Racun cu da otvorim kad se dogovorim sa tim likom na MSN, da mi on kaze sta i kako. Za sad imamo:

1. m0d, tj spiritchaser, tj ja  Smile
2. eskimoDFS
3. •Vodish li na pivo•
4. pedam
« Poslednja izmena: 06. Feb 2008, 19:21:50 od spiritchaser »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 169 170 172 173 ... 680
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 01:48:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.