Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 10:19:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 166 167 169 170 ... 680
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Counter Strike 1.6  (Pročitano 566204 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Drugovi, drugovi, ... pa u drugom stanju...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2954
Zastava Vienna
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC Sensation XL
Dushane, pichko ne kupujesh vutru, shto necesh da dash lovu...
IP sačuvana
social share
To je kao da kazes da nisi primetio ljubicastog slona sa neonskim osvetljenjem u guzici kako stoji pored tebe u mracnoj sobi Smiley
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
Ljudi ... da ... izvinjavam se ... zaboravio sam da vam napise ... necu moci da prilozim ... znam da nije mnogo ... ali sve sam pare potrosio i cekam da dobijem josh nesto pa cu i to da potrosim Smile ... stvarno mi je trebalo ... inace ... ako pravite public server nece mi biti problem da vas reklamiram ... a kada bi od mojih trazio kes za cs server ... rekli bi mi samo jesi ti lud ... (ne zato sto je neka cifra koja i nije) nego kao ... kakve crne igrice ... internet i ostalo ... iovako sada daju kes za drugi komp ruter mreznu sve te gluposti ... verovatno i jaci net da bi lepo radila oba kompa ... tako da stvarno se ne moze ... a da im trazim pare za dorucak pa da idem u postu da pisem uplatnice od dorucka nema sanse ... ae mislim da vam nece biti problem da date 3oo din vise ili 3odin vise po osobi ... pozz
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 2565
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
eb*m vas u dupe sve vas ja (izvinite za rechnik) Smile ajde sad svi... te ovaj sve potroshio pare, onaj pravi neki drugi serv... pa dajte be Smile a inache, ako od ovog bude neshto.. kako se uplatjuju pare na rachun Smiley  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

United we stand!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 886
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i
meni nece biti problem da izdvojim mjesecno desetak KM ili koliko vec. kada se organizujete, javite mi na pm.

@ vodish li na pivo - ako se vec budete nesto dogovarali u vezi servera, javi mi se na pm, pa da sredimo stvari. inace, ja sam rodjak od igorxxx sa ovog foruma. (ako se dobro sjecam, pricao mi je da ste zajedno bili na okupljanju u BL , ili kako vec...)
IP sačuvana
social share

"We love United, we do; We love United, we do; Oh United we love you."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
xax nisi valjda ozbiljan ... mislim nisam ja neki strucnjam ali predpostavljam a u ostalom imas caleta i kevu Smile ... znaci uzmes uplatnicu ... tamo imas svrhu uplate kome uplacujes i ko uplacuje ... iznos ... broj racuna na koj uplacujes i neki model ... upises sve sto se od tebe trazi iznos koliki oces pazis da ne pogresis racun da ne bi uplatio nekom drugom i to je to ... inace idem u ekonomsku skolu (prva god) i na proslom casu racunovodstva smo radili ove uplatnice ... ali jbg ja nisam bio tamo inace bi znao mnogo bolje da ti objasnim  Smile .... ali to ti je kao kada uplacujes nesto za skolu ... onaj ciji je racun dace ti br. i taj model ... znaci na tebi je samo da pravilno upises to sto ti da i da vidis koliko ces da se otvoris ... to sve radis u posti ... das uplatnicu i kes ... stim sto ce ti oni uzeti neku bezveznu proviziju npr. na 5oo din 2 din Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

divisione fcv

Zodijak
Pol
Poruke 4363
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
уплаћио сам ја раније за х2г сервер...ништа лакше  Smile

ако нађем негде уплатницу скенираћу
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 2565
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
dobro bwe znam kako izgleda uplatnica, fala Smile i mislio sam da je tako al ja da proverim Smile a ti Fman koe bezish sa chasovi.. vidish da nekad moze da ti koristi znanje koje steknesh u shkolu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1835
Zastava Nish
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Ovako, vodis li na piv0 sto mi je dao MSN on nekog lika koji je iz Nisa jos uvek nije on line. Cim bude on line razgovaracu sa njim, a mogu i da se nadjem sa njim pa da porazgovaram za server. Znaci cim bude nesto ja vam javljam. E sad, kad budem znao cenu, recicu vam, a svi vi koji ste voljni da date novac recicete. Tada cemo da vidimo po koliko treba da se daje i da li je ta suma podnosljiva. Ja cu otvoriti racun i na taj racun cemo da uplacujemo novac za server.
Inace, uplatnica bi trebala da izgleda ovako

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

uplatnica1.jpg
(34.05 KB, 611x305)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
xaxa mod ti si legenda ... evo i tebi se izvinjavam posto si ti "flavni" stvarno ne mogu da pomognem ... bar sto se tice kesa ... za ostalo sam tu ... super sto si okacio ovo .. ipak je ovo forum i edukativnog tipa a neki mozda tek sada vide uplatnicu Smile (dule ne mislim na tebe) ... a ono mrX i neznanog junaka mi je najjace ... i eo moje jedne pomoci koja mozda i moze da zazivi ... znaci dogovori se ti ... ali samo ti .. posto si vodja sa SF-om .. oko marketinga ... reci da bi vi placali ... da bi reklamirali forum na serveru a da on moze u npr. gamerskom delu da reklamira server ... e sada napravis ovde neku temu tipa razvijamo se pomozite ... od ovoliko ljudi barem ce neko da ucestvuje sa kolikom tolikom cifrom .... ako ne za vise slotova ili vecu brzinu ili sta vec bar ce vama smanjiti troskove ... ako hoces ja mogu da se potrudim oko tog dela i da vidim da li je to uopste moguce ... sa SF-om naravno ... jer bez njegove dozvole nema nista od toga ... mozes ako hoces da mi javis i na pp ili ovde sta mislis o tome meni svejedno ... ali mislim da moze da uspe
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1835
Zastava Nish
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
hehe. To mi je palo na pamet pa sam stavio  Smile neznanog junaka...lol

Ma nema potrebe da mi se izvinjavas, taman posla  Smile

Nego, sto se tice tvoje ideje, moram ti reci da to i nije tako lose. Naravno, kao sto si rekao, bez SF ne mozemo nista. Ali prvo da vidim za server i da nadjemo one koji su zaista spremni da plate. Cim saznam koliko kosta server ja vam ovde javljam, i onda mozemo sve da se dogovorimo. Hvala na pomoci, ideja je super. Tako da cim saznam za server, ja vam javljam i onda mozemo da probamo ovo sto si ti napisao.

Pusti mi na PP tvoj msn, da mozemo da se detaljno dogovorimo oko ovoga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 166 167 169 170 ... 680
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 10:19:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.