Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Nov 2025, 07:56:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 342 343 345 346 ... 680
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Counter Strike 1.6  (Pročitano 586152 puta)
Hronicar svakodnevice

This time next year we'll be millionaires!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 697
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung Galaxy CORE
Dobar je ne kazem ja nista,ali ja sam tamo samo kako bi se zabavio,nemam nikakvu nameru da se s nekim takmicim,a ovaj Fman poceo da deli banove...Zna da je prvi poceo i iskoristio je to sto je admin,a sad tu hoce da mu neko pise razloge i slihta se...Sta reci...  Smile
« Poslednja izmena: 24. Jul 2008, 01:16:08 od CopicD »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2195
Zastava Pirot,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Samsung S8
po meni nema...
Colossum je zakon !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Impossible Is Nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2917
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
nije los Coloseum,Kara Vozd je bolji
IP sačuvana
social share
Na svetu nista lepse,ne moze da postoji,nego sto je nasa ljubav prema Crno-beloj boji !!!
Ponos Srbije
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
LG Nexus 4
Dobar je ne kazem ja nista,ali ja sam tamo samo kako bi se zabavio,nemam nikakvu nameru da se s nekim takmicim,a ovaj Fman poceo da deli banove...Zna da je prvi poceo i iskoristio je to sto je admin,a sad tu hoce da mu neko pise razloge i slihta se...Sta reci...  Smile

xaxaxaxaxa Smiley poslao sam ti pp i sve objasnio u njemu ... da se uvlaci u dupe meni nema ko i zasto ... cak mrzim to i nista time nece postice ... ali ti nista ne shvatas  ... Fman ne deli banove ... Fman daje banove onima koji zasluze ... i ne bez razloga ... i nema sta da koristim to sto sam admin ... razlozi se pisu kada neko misli da je nepravedno banovan ... zato postoji i forum i sve ali ti to o5 ne shvatas  Smile ...  a ja da ti se slihtam o boze ... xaxa svasta cu jos cuti Smile ....

evo od sada za sve .... ako sam vas ili bilo ko drugi banovao ... imate forum da se zalite colosseumzf.forumt.biz ... ukoliko mislite da ste nepravedno popili ban ... a ako je pravedno ... mi necemo nista izgubiti ... ne trebaju nam takvi igraci zato i jeste popili ban ... i kada zelite nesto da kazete i objasnite uradite to kao sav normalan svet, lepo i kulturno a ne da vredjate nekog ... zbog toga mozete samo popiti i ban sa foruma i zavrsiti karijeru totalno ... neka ekipa na serveru se vec formirala ... ostali ne pozeljni su dobili banove ... i dele se banovi za sve "seljake" "citere" stekare ... one kojima se ukaze da nesto nerade, a opet to rade ... i tako ...

cilj svega je zabava ... igranje i zajebancija ... chat ne sluzi za prozivanje ... psovanje ... i lupetanje gluposti ... ako imate sta da kazete recite ... a ako cete da lupate i prozivate ... bolje cutite ... ukoliko imate da prijavite citera uradite to tako sto cete reci adminima a ne smarati ceo server ... i jos dati citeru do znanja da se motri na njega ...

neki idalje misle da su admini tu da kvare igru i smaraju ... ali bas naprotiv slusajte admine i bice bolje svima ... da ne treba ne bi ni bili tu!  Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Apple iPhone
Kad vec govoris o adminima, jel ti frka da mi ispises listu admina na serveru, jer stvarno ne mogu da vas povatam Smile Salim se, ali ozbiljno, interesuje me ko je sve u timu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

You'll never walk alone

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2606
Zastava Anfield Road
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
LG G2 32GB
4 kantera na jednog terora koji walkuje pola mape da bi dosao do bombe i pri tome ubije nubove iza coskova je stekanje? decko batali ti cs,idi igraj minesweeper

e da,posle prvog bana sam ti rekao da cu te ubiti iz pravog steka....usteko se,ubio tebe i jos cetvoricu i ban. verovatno bi vas sve pobio jer nemate nimalo mozga
IP sačuvana
social share

vozio sam motor 300 km/h skoro 4 minuta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung S8
Ne bih da se neko nadje uvredjenim,ali kako ti,koji si 92',mozes znati bilo sta o CS?Jos si admin?!
Da bih neko bio admin mora imati veliko iskustvo sa Kanterom i provaljivanjem citera.
A kamoli oko toga da zna sta je stek a sta ne.

Preporucujem svima da igraju na ozbiljnim serverima gde su admini dugogodisnji igraci CS,gde nema provala,prozivanja i gde su svi admini provereni igraci.

Ovakve servere kakav je ovaj koloseum na netu ima preko 200,maltene svaki klan koji je odigrao jedan mec ga ima.

IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
LG Nexus 4
@aco [spam] eno ima tamo ... idi vidi ... ne mogu da pisem stvarno ... nadji imas admin team ...
Citat
Preporucujem svima da igraju na ozbiljnim serverima gde su admini dugogodisnji igraci CS,gde nema provala,prozivanja i gde su svi admini provereni igraci.

prva stvar ovde admini jesu dugogodisnji igraci, medju nekima ima 92. koji mozda igraju duze i od tebe  Smile ... a ima i starijih ... jedan moze da ti objasni sta hoces o cs-u .. pauzirao je jedno vreme i sada se opet vraca pa mu je skinut admin posto je rekao da nece igrati ... ali sada  Smile .... a sto se tice ozviljnosti servera ... tu nisu admini problem ... nego igraci ... pa i ja sam nekad bezim na gore pomenuti server gde je ovaj ortak admin ... na kome su igraci u proseku oko 30god. i mnogo je zanimljivije ... na colosseumu ja licno nikad ne igram nesto ... odem da se zezam ... ali uvek se nadje neki dbl koji ce zabavu da prekine vec posle prve runde ... nekim izlivom gluposti ...

Ovakve servere kakav je ovaj koloseum na netu ima preko 200,maltene svaki klan koji je odigrao jedan mec ga ima.

ima ... sto u srbiji, sto van nje ... naravno ... a ovo sto se tice klana ... eto tvog poznavanja cs-a ... klanovi obicno imaju svoj cw server ... i nemaju nikakve veze sa public-om ... ima izuzetaka koji naprave i pub. ali retko ... i svaki klan ne vezano sa odigranim mecevima moze da napravi svoj cw ... sto i jeste dobro ... jer ce da se vezbaju ... pa ce imati vise odigranih i bolje odigranih meceva ... de ti logika, ne razumem? ...

i jos jedna stvar koju moram da napomenem... mnogo izgleda porede ove servere sa serverima tipa kgb, maxnet, cssrbija ... a to je totalno druga prica, u svim pogledima .... i sto je najbitnije ovaj server ne postoji ni 2 meseca ... tek se polako oformljava stalna ekipa normalnih ljudi koja ce da igra ... citeri, stekare, smaraci, oni koji ne postuju pravila ... vec su banovani i bice ... tako da ce moci normalno da se igra .... ko voli nek izvoli ... kome se ne svidja Smiley
Ovakve servere kakav je ovaj koloseum na netu ima preko 200

Smile  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 24. Jul 2008, 12:08:07 od Anea »
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Pocinjem ponowo da igram na Colosseumu od danas Smile Smile Nawukao sam se na Talisman Online,i nisam se skidao sa njega lol Smile Smile

Edit: Colosseum je najbolji bre Smile Smile
« Poslednja izmena: 24. Jul 2008, 09:08:45 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja imam vec patch v19 a novi je v21. Da li ce se nesto promeniti ako instaliram ovaj novi patch. Treba mi link za download ako neko ima neka ga ostavi i samo kratko kako ide instalacija jel treba nesto posebno ili sve je obicno cisto da znam da se ne mucim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 342 343 345 346 ... 680
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Nov 2025, 07:56:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.131 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.