Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 01:17:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 252 253 255 256 ... 680
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Counter Strike 1.6  (Pročitano 562991 puta)
Svakodnevni prolaznik

Ustajem iz kreveta vedar i cio....

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 5610
fman sve sam uradio i ne radi, izbaci mi samo Lambda znak manji nego obicno. nisam pglu. a ukljuceno mi je cl_allow i jedan i drigi ali nece. verovatno gresim negde alj nece. na 1.5 sam pravio opusteno tj samo modifikovao postojeci sa istim imenom. ali to vise ne sljaka ne znam sto. ne igra mi se ni cs vise zbog ovoga Smile
IP sačuvana
social share

Bem ti Telekom mrtvi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
axaxa ne igra ti se cs zbog toga Smile ... omg ... ne znam sta je problem onda ... meni je radilo mada posle izvesnog vremena nece vise ... dacu link za program koji radi mnogima i sa steam-om i bez njega .... sutra ... pozz
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 5610
povlacim sve sto sam rekao u poslednjih par postova. radi ali samo sa hl logo creatorom v1.0 non beta i ni sa jednim drugim. uputstvo je na sajtu cs-srbija-forum/pomoc ili pitanja ili slicno nesto, za onog deckica sto je pitao
IP sačuvana
social share

Bem ti Telekom mrtvi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
xexe rekoh ja  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 5610
fman, ali.... ko ne zna u photoshopu da radi ne moze da napravi kvalitetan logo, nego samo neku brljotinu. npr da bi logo bio transparentan mora da se stavi skroz plava boja i onaj lik je ostavio samo brojeve, koji mnogima nista ne znace... jbg
IP sačuvana
social share

Bem ti Telekom mrtvi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
e pa sad ... ja pojma nemam o photo shopu ... pa bi znao da uradim Smile ... kome treba taj ce se snaci Smile ...

a i uvek moze da trazi pomoc ... evo npr. ovde na bureku ... koji god sam baner, logo, sliu zatrazio da mi obrade ... samo su pitali kako zelim, i u vecini slucajeva sam dobrio tacno ono sto sam hteo ...

a ako se ne varam i dobro secam ... sto se tice tih boja ... samo treba podesiti R(red)G(green)B(blue) ,.,, tako ? tkao nesto ....
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 3120
e,okacio sam se na BN Explode server,na rikosher fun i na kgb,ali buduci da sam student(citajte-nemam 'leba da jedem a ne da rezervisem slotove Smile)nikako da upadnem,svi su prekrcani nenormalno non stop,ako i uspem da upadnem zadrzim se oko pola sata - sat i,naravno,izletim...ima li IKO od vas neki IP za domace servere na kojima bih mogao da igram,pa makar i na istu ovu foru - dok ne naidje neko sa "rezervacijom"? Smile
@Fman:nisam uspeo da nadjem,tj jesam nesto,ali mi nije sljakalo,a buduci da se u CS razumem samo koliko je potrebno da kupim oruzje i da idem da krljam,nemam pojma zasto...imam CS 1.6 v21 ali nemam pojma zasto nece da sljaka...ne mogu ni na rikosher public-u da igram...
i jos nesto,pretpostavljam da ce ovo izazvati salvu smeha sirom bureka,i da cu verovatno ici nekom u potpis,ali je l' moze neko da mi objasni sta je pin/lag/whatever? Smile
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 5610
eee da ne zna neko zasto mi skace ping nenormalno npr sa 45 na 350 i tako na svakih 20 sek mamu li mu... to od kad sam reinstal windows. tj od kad sam kupio novi komp
IP sačuvana
social share

Bem ti Telekom mrtvi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
@2Faj ... sta ti izbaci kada ti kaze da nece Smiley ... sto se tice pinga ... ne vidim razlog zasto bi izazvalo smeh Smiley jer pola nas ne zna sta je to ... inace ... to ti je vreme odziva od tebe do servera ... ne samo u cs ... nego u opste ... mozes da probas valjda u command prompt(ako se tako pise) da pingujes neku stranicu ... npr. google ... i on ce ti izbaciti odredjeni broj ms ... znaci ping je ono vreme koje protekne dok neka informacija ode od tebe ka serveru i ista se opet vrati do tebe ... meri se u ms ... mili sekundama ...

@eskimo ... koj net imas ? jel ti komp u mrezi i deli internet ili je samo na tvom kompu net ... da li ti je ukljucen fire wall ... mzoda te i AV zeza ... moze da se desi da ti se pokrene neki update u sred igre pa zbog toga skoci ... da li ti je ukljucen msn ... skype ili nesto slicno ... mozda mozes to da sredis rate-ovima malo ... npr. cmd 6o ... update 60 ... rate 6500 ili 10000 ... fps_max 1o1 ... mislim da ce ti to odgovarati
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 3120
hvala Fman,brate Smile
kada me izbaci ponasa se kao da trazenog IP-a nema - ono retrying (2,3) connection failed...mozda su to neki steam serveri,nemam pojma Smile pokupio sam ih sa svih strana,ali kod nekih mi izbaci kao da trazeni IP uopste ne postoji...
imas li bilo kakav IP sa domace scene za non steam zezanje,ili da pokusavam da se patim sa KGB-om,pa da igram po 10-ak,15-ak minuta? Smile
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 252 253 255 256 ... 680
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 01:17:24
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.238 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.